LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 11
cati_magureanu spune:
Buna fetele!
Ven 
si welcome back! Saru'mana pentru informatii..voi incerca sa aplic cat mai mult posibil din ele...Asta cu laptele fara lactoza nu stiu ce sa mai zic..pediatrii astia, pe aici, zic ca daca copilul tolereaza formula obisnuita (adica nu vomita) sa-i dau in continuare si cu iaurtul, la fel...De altfel, am incercat cu lapte fara lactoza (de soia) si nu i-a placut defel, l-a mai si vomitat...I-am dat formula lui aseara (si vad ca dimineata a facut un kokolino ceva mai legat) si azi dimineata (urmeaza sa vedem ce se intampla)...Bine ca se poate da carnita...deja mai variaza un pic regimul...Orez nu mananca nici sa-l lasi sa moara de foame! Si s-a invatat asa: daca nu-i place ce-i dai sa manance nu scuipa ci tine mancarea in gura pana la Sf. asteapta de ma umple de nervi si, intr-un final trebuie sa o scot de acolo fortat (nici daca ii dau sa bea apa nu inghite)...In loc de orez ii pun cereale de orez si asa mai merge...O sa caut sa vedem daca gasesc aici ceva similar cu Biotics sau ecoflorina...
Noi inca nu stim cu ce virus a fost infectat...Pediatrul ne-a spus ca, daca dupa 7 zile nu-i trece diareea aunci sa mergem sa facem investigatii mai ample. Sa vedem..maine avem programare pt. vizita de 1 an (vaccinuri si tot tacamul) pe care le-am amanat din motive obiective..poate facem si o analiza sa vedem ce balaur si-a facut de cap pe acolo!
In alta ordine de idei, ti-am vazut flacaii frumosi, iubitii mici aniversati! Si ce tortulete minunate au avut ei acolo...yummy!
Elle, draguta 
... multumim de ganduri bune...sper sa-i revina falcutele la loc ca tare mila mi-e de el sa-l vad asa jigarit...Am citit despre accidentul finei tale! Groaznic..din pacate, se pot intampla tragedii chiar si de la un simplu sanuis! Multa sanatate si refacere cat mai grabnica! Imi pare asa de rau de ea, mai ales ca se lupta sa devina mamica..of...viata asta...chiar ca ghinion teribil...
Ereena 
! Si lui Mateiasu' coconasu' multa sanatate! Te cred ca esti varza de oboseala si suparare...O sa treaca toate si sa vezi ce flacau mandru va fi Mateiasul!
Alina(ct) 
multumim mult si felicitari pentru primul dintzoc al Ioanei!
Laurici
, iubita mea cuscra, saru'mana de ganduri bune si de pupicii trimisi cu drag! Suntem mai bine...ne-a mai revenit energia...AM vazut ca ai pus poze cu frumoasa noastra Eleni! Ce-a crescuuuut si ce trasaturi frumos conturate areee!
muuuah!
Am ras de povestile cu Dimi cel analitic cu sine insusi..hi, hi...Sper ca sunt bine amandoi!
Ginette 
! Sper sa nu ne mai tina mult desi, eu stiu..diareea asta este pacatoasa...
Ramo 
! Daaa..iaca si noi cazuram...ce sa-i faci..sunt inevitabile..Ei nu au o imunitate prea "strong" la varsta asta si se agata toate bolile de ei...micutii dragi...
Mi se pare super scaunelul! Am un pic de rezerva cu bumper-ul acela...De exemplu, pe Matei stiu sigur ca l-ar incomoda..asta nu suporta sa-i obturezi libertatea de miscare cu nimic (nici macar cu centura
)! Daca zici ca se detaseaza este ok!
Roli 
! Multumim mult! este tare greu, intr-adevar, cand sunt puii bolnaviori...te simti neputincios...
Miha, ce ma bucur sa aflu asa veste frumoasa! Bravo! Sanatate multa si sarcina usoara!
Aurel_cris 
! Saru'mana...daaa..maaaa..urata treaba asta cu enteroviroza...
Alina(kalos)
! Da, mami..asa m-a luat si pe mine..de-o violenta ceva de speriat! Vorba ta, am vomitat cum am vomitat de putine ori in viata! Hai ca au avut prichindeii parte de niste zile de nastereee..iubitii mici!
Gatta, mama...nazdravana fetiscana ai tu acolo! Pupam noi pe ea! Chiar ca gimnasta o faci! Mi-a stat inima cand am citit ca si Saratica mica a cazut! Uf...mare grija!
Dany, felicitari pt. Mariuca mica si umblareata! Am ras tare..asa haioasa este! Am primit PM-ul insa n-am mai apucat sa-ti raspund...o sa o fac curand, promit!
Lala_D, he, heee..i-am revazut pe spiridusii tai! adorabili, ca de obicei..mai ales pletoselul mic! Am vazut ca Bogdan schiza de la 3 ani..me too! Eram senzatia partiei
(ce modesta sunt)! Aveam nise schiuri portocalii (si acum le tin minte) si schiam cu tata (el facea si pe baby-ski-ul)
! Ce frumos..ski-ul a fost hoby-ul meu!
Uraaa...a dat semne de viata Matz-ul nostru! Ne pare rau de patania cu boala...macar s-a intamplat la sfarsitul concediului? Si noi pe aici am fost varza (toti 3, tot cu diaree si voma)..cred ca bantuie ceva epidemii de asa ceva...Sanatate multa va dorim si Biencutei mici multi pupici..imediat ma bag la vizionat pozici cu piticuta mica! Btw, si eu am slabit tot vreo 2 kg de la boala asta...
Felicitari pt. job!
Ah..este adorabila aici: http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/BebeDeDecembrie#5280815804930751970
HAPPY BIRTHDAY pt. ILEANA si STEFANIA!
Un buchet de flori de la noi!

Citesc de o tragedie, iar...mi-e si frica sa ma duc sa vad ce s-a intamplat..deduc din cuvintele voastre cam despre ce este vorba dar imi este groaza sa citesc, totusi...of, Doamne!
Va pup!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
madalina28 spune:
LA MULTI ANI TUDOR SI ERIC!
LA MULTI ANI STEFANIA SI ILINCA!
Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!
Am recuperat si eu capitolul pierdut,am vizionat poze cu clopotei minunati nu nominalizez ca sunt pe jumatate adormita dar toti sunt minunati!
Roli ce tragedie!Nepotica mea a avut cordonul de 2 ori dupa gat f strans si in ultima luna nu a mai luat in greutate deoarece transferul de la mama la fat nu s-a mai facut cum trebuia
Miha felicitari pt sarcina!Micutul Matei sunt sigura ca ajutat de voi si inconjurat de multa dragoste pe care i-o oferiti va evolua cum trebuie in cel mai scurt timp.
Laura nu se vede nici un dintisor la orizont dar ea s-a mai potolit acum doarme toata noaptea legat.
Sanatate multa puilor bonlaviori!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madalina28 spune:
LalaD o intrebare pt tine ca ma incred in sfaturile tale
Nu imi amintesc de ce nu il mai alaptezi pe Andrei dar daca ai fi avut lapte pana la ce varsta i-ai fi dat?
Madalina
de
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
NataliaS spune:
Hello in miez de noapte!

Ilenei si Stefaniei 

sa fiti sanatoase printese frumoase si printisor chipes, sa cresteti mari, voiosi, norocosi si sa ii faceti fericiti pe parintii vostri!

Raluk.m - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Miha74 - felicitari pentru samburelul din burtica!!!Sa ai o sarcina frumoasa, usoara si un bb sanatos!
Danonique - uite ca a mai aparut inca o viitoare mamica de 3 ingerasi sa iti tina companie.
burtica !
Am vazut fotografii frumoase de baieti frumosi de Lala -mi-era dor de carliontatul mic si fotomodel ca Stefanitza mea ; Andrei si Marc de Roli - frumos ati petrecut , iar Andrei a fost inspirat in alegerea obiectelor; Bianca frumusica de Aurelcris ;Andreea printzesica de Matgravidut si Iannis de Eris elegant si frumusel foc.
Uff ce de copii bolnaviori...sanatate multa si nervi tari zuzelor mamici!
Am si eu nevoie de un sfat: Stef a facut de vreo 5 zile primul ei eritem fesier...de fapt e mai mult pe pruna
si nu mai stiu cu ce sa o dau...am dat cu Heliosana, Avene, Petrini, Bepanthene...nici un rezultat

...nu stiu cu ce sa mai incerc...care e aspectul de eczema?SI cu ce se trateaza? As da cu Nidoflor sau Fluocinolon, dar daca e cumva o ciupercutza ...nu fac decat sa o hranesc
Ceska - parca tu ziceai zilele trecute de ceva asemanatos la Benji...doar ca Ceska se muta, deci nu cred ca va intra...plizzzzzzzzz daca ati patit careva oferiti consiliere!!!
Azi a fost o zi aprox normala dpdv al mancatului (supt dimineata /180g mancare cu carne la pranz/150g -banana+iaurt+biscuite la 16/ 150 cereale simple cu lapte si o linguritza miere la 20/supt la 21), dar sufera se pare din cauza dintilor, se trezeste din somn urland...si o mai pot calma doar cu gel de dinti...ca de ex acummmmmmmmmmmm......sper sa dorm ceva pana dimineata!
Fuuuug ca trezeste casa!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Hello in miez de noapte! ![]() ![]() Ilenei si Stefaniei ![]() ![]() sa fiti sanatoase printese frumoase si printisor chipes, sa cresteti mari, voiosi, norocosi si sa ii faceti fericiti pe parintii vostri!![]() ![]() Raluk.m - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!Miha74 - felicitari pentru samburelul din burtica!!!Sa ai o sarcina frumoasa, usoara si un bb sanatos! Danonique - uite ca a mai aparut inca o viitoare mamica de 3 ingerasi sa iti tina companie. burtica !Am vazut fotografii frumoase de baieti frumosi de Lala -mi-era dor de carliontatul mic si fotomodel ca Stefanitza mea ; Andrei si Marc de Roli - frumos ati petrecut , iar Andrei a fost inspirat in alegerea obiectelor; Bianca frumusica de Aurelcris ;Andreea printzesica de Matgravidut si Iannis de Eris elegant si frumusel foc. Uff ce de copii bolnaviori...sanatate multa si nervi tari zuzelor mamici! Am si eu nevoie de un sfat: Stef a facut de vreo 5 zile primul ei eritem fesier...de fapt e mai mult pe pruna ![]() ![]() ...nu stiu cu ce sa mai incerc...care e aspectul de eczema?SI cu ce se trateaza? As da cu Nidoflor sau Fluocinolon, dar daca e cumva o ciupercutza ...nu fac decat sa o hranesc Ceska - parca tu ziceai zilele trecute de ceva asemanatos la Benji...doar ca Ceska se muta, deci nu cred ca va intra...plizzzzzzzzz daca ati patit careva oferiti consiliere!!!Azi a fost o zi aprox normala dpdv al mancatului (supt dimineata /180g mancare cu carne la pranz/150g -banana+iaurt+biscuite la 16/ 150 cereale simple cu lapte si o linguritza miere la 20/supt la 21), dar sufera se pare din cauza dintilor, se trezeste din somn urland...si o mai pot calma doar cu gel de dinti...ca de ex acummmmmmmmmmmm......sper sa dorm ceva pana dimineata! Fuuuug ca trezeste casa! Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Nati noi am avut problema asta luni de zile si a functionat la inceput crema cu oxid de zinc de la mustela iar acum Reviken
Madalina
de
matgravidut spune:
Ce poveste trista... Dumnezeu sa fie alaturi de fata asta si sa-i aline durerea prin care trece.
Cati... salutare... vad ca aveti probleme...
A avut si Bianca diaree... si voma...
Sa-ti spun cum a inceput... Eram in Mexic, ne-am dus intr-o mini croaziera, in care cea mica mai mult a dormit... Cand am ajuns pe tarm a inceput sa vomite. O data, de doua ori, de trei ori.. si pana la hotel cred ca ne-am oprit de 9 ori. Am chemat doctorul. I-a facut injectie ca sa controleze voma si mi-a spus ca daca face si diaree atunci insemana ca are o infectie. A facut si diaree... Masiv. Verde inchis. Am chemat doctorul iara. I-a dat antibiotic. Cum am ajuns inapoi in Canada... ne-am dus la pediatru. Mi-a spus sa nu-i mai dau medicamente. Asta pentru ca prin diaree se elimina ceea ce e rau... si antibioticul nu va face decat sa-i opreasca diareea fara sa rezolve problema. Mi-a recomandat sa nu-i mai dau lactate si nici formula. Numai ceai fara zahar... si mancare normala... pentru ca deja pierduse foarte mult din greutate.
Mi-a spus ca diareea poate dura intre 5-10 zile.
Daca numarul de diapere cu diaree creste atunci sa merg la laborator si mi-a dat niste cutiute pentru samples.
Daca numarul ramane constant atunci sa nu-mi fac probleme ca se face bine...
Peste doua zile deja era mai bine... i-am dat formula fara lactoza. Daca nu ii place un anumit brand, incearca altul... nu inseamna nimic... doar ca este fussy.
Si fara lactate... fara lapte, iaurt, branzica... nimic... Eu am tinut-o pe fara lactate vreo 2 saptamani ca sa fiu sigura ca nu mai are nimic...cumpara borcanele cu mancarica cat mai usoara... ca atunci cand erau mici mici... si la inceput o sa vezi ca o elimina de zici ca nu digera nimic...
Eu cred ca am avut noroc ca i-am facut Rotavirus vaccin. Ca altfel cred ca era si mai rau.
A!!! si monitorizeaza-i temperatura... Diareea fara temperatura nu e asa de periculoasa. Si nu-i da pydialite...decat in prima faza...
Sper sa te fi ajutat...
Sanatate multa.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 LalaD o intrebare pt tine ca ma incred in sfaturile tale Nu imi amintesc de ce nu il mai alaptezi pe Andrei dar daca ai fi avut lapte pana la ce varsta i-ai fi dat?Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ce draguta esti

Eu nu mai alaptez de la 5 luni, nu a mai vrut Andrei si nici lapte nu a mai fost.
Daca as fi avut as fi alaptat maxim pana intr-un an si jumatate
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa
!!!!
Intru repede sa recuperez cele cateva pagini pe care le am pentru ca astazi nu mai ajung la birou asa ca nu stiu cand mai apuc sa va citesc...
Mi-am inceput ziua intr-un mod minunat vazand fotografii![]()
LalaD, mi-era tare dor de pletoselul scump!!! Mai, nu numai ca ai baieti frumoasi dar au niste priviri dezghetate ca se vad ca sunt si destepti puii lui mama
!!! Mie imi place de mor si de bogdan cu aerul lui de intelectual a la harry potter cu ochelari ![]()

Ioanact, am vazut si printesa!!! Yupiiiii! I-am vazut si dintocul!!! La mai multi cu cat mai putine dureri !!! Am vazut ca si ioana ta este genul traspiracios la par cum era dimitrakis al meu
Dimitris transpira insa doar cand dormea.
Grati, cum mai este dudu ?
pentru aprecierile la adresa fotografiilor mele!
Cyntia, ce bine, ce usurare sa vezi ca toate analizele sunt ok. Sa mergi la medic totusi cu rezultatele!
Monica-mat,bine ai revenit !! ce concediu cu peripetii ati avut... Pacat ca ati patit-o cu diareea caci din fotografii reiese ca a fost super! Ce peisaje frumoase! Dar cea mai frumoasa din fotografii este micuta andreea
!!! Din pacate nu am timp acum sa savurez fiecare poza in parte dar o voi face cu siguranta !!!
Eliza,
si eu am nostalgii cand imi amintesc ce bot de carne era in primele luni si cum plangeam de suparare ca toate hainutele ii vin de parca le capatase...
Hai, sa iasa toti dintisorii mai repede sa scapam si de grija asta !!!
Cati, 
Si, pe ultima suta de metrii... repede repede sa va dau o veste "minunata"
preluata de la agentia de presa "buna Ana" ![]()
Intra mama cu ochii carpiti de nesomn in bucatarie unde eu imi beam cafeluta acum 30 de minute...
O intreb nelinistita ( mama are insomnii de obicei ) "iar nu ai dormit asta-noapte???"
ea: "Da. Nu am dormit decat o ora" Dar sunt tare fericita.... Ce a fost aseara la OTV... Au gasit-o pe magda!!!" ![]()
Si-mi povesteste transpusa si in transa
ca a fosta aia aruncata intr-un sant sau asa ceva, ca era legata , batuta si asa ceva ![]()
In fine,... mi-a vorbit vreo 10 minute de acea magda, cat am avut si eu puterea sa o ascult, de fapt, sa ma prefac ca o ascult...![]()
Mai fetelor.... parca nu inchideau astia OTV-ul ala????
Ca daca continua asa mai trebuie sa-mi angajez o bona sa aiba grija de fii-mea ca mama trebuie sa se refaca ziua caci noptile sunt ocupate de dan diaconescu....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
honey79 spune:
Salut fetele.
Eu sunt terminata.
Habar nu am ce sa ii dau/fac puiului meu.
Aseara a adormit ok, cu febra tinuta in frau, alternat Tylenol cu Motrin si sosetute cu otet in picioruse, de l-am murat ca pe un gogosar.
De dimineata s-a trezit,vioi, zambaret, cu chefulet de joaca si vorba.
Pe seara, i-am deschis un borcanel, a luat 2 lingurite si restul a refuzat.I-am facut o sticla cu formula si, dupa ce a baut jumatate din ea, a vomat de m-am speriat.Ziceai ca-i fantana arteziana. Dupa ce ne-am calmat si..am facut dush, l-am pus usor in carut si...a vomat iarasi.
Se tanguie saracutul, si...parca nici nu mai are voce (cam ca atunci cand plang copiii pana ragusesc), desi el nu a plans mai mult decat, un marait mic, caci imediat il iau in brate sa-l alin.
Cacuta e galbena cam ca lamaia, insa... am pus-o pe seama faptului ca n-a mancat nimic in afara de formula, de 2 zile. Si e cam lichida.
Ce Dumnezeu sa fie?? Oare dintii sa ii dea toate simptomele astea???
[Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Lala_D spune:
Am uitat sa spun buna dimineata si poftiti la cafea : 
Nati la Andrei functioneaza cu succes la eritem doar violetul de gentiana.
Cati eu am gresit la Bogdan ca nu i-am luat monitor si m-am incapatanat sa il invat eu sa schieze. Asa incat abia la 5 ani cu monitor copilul a invatat sa schieze corect.
La Andrei probabil la la 2-3 ani ii voi pune monitor de la bun inceput ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze