Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
Cristina,al meu este ceva mai simplut:
http://good-times.webshots.com/photo/2448583150102385306dzApGP
este adevarat ca l-am luat mai de mult timp, nu are casti,parca nu erau si carti in engleza
Costa cam mult totusi,poate sa ii cumperi mai tarziu,nu chiar acum
_-
ei,sa va spun ceva:se pare ca vom economisi bani mai repede decat ne gandeam,Stefania a facut kk la olitza
.De ceva timp plange si se bate cu Sebastian pe olita lui, dar nu ne-am gandit sa o punem inca..
Astazi a prins un moment cand nu era sebastian langa ea,si s-a asezat.Nu am putut sa o mai iau de pe ea,a incercat si Sebi fara succe:plangea si tipza.Si ca sa fie convingatoare, s-a scremut de mama focului, pana la urma a facut kk.
Este drept ca bilantul nu este chiar pozitiv,in timp ce fugeam disperata sa schimb bateriile la ap. foto
, s-a ridicat sa vada ce a produs si s-a murdarit de kk peste tot:asa ca,banii economisoti pe scutec se duc pe detergent 
Trebuie sa ii iau neaparat o olita a ei ![]()
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Cristina,al meu este ceva mai simplut: http://good-times.webshots.com/photo/2448583150102385306dzApGP este adevarat ca l-am luat mai de mult timp, nu are casti,parca nu erau si carti in engleza Costa cam mult totusi,poate sa ii cumperi mai tarziu,nu chiar acum _- ei,sa va spun ceva:se pare ca vom economisi bani mai repede decat ne gandeam,Stefania a facut kk la olitza .De ceva timp plange si se bate cu Sebastian pe olita lui, dar nu ne-am gandit sa o punem inca..Astazi a prins un moment cand nu era sebastian langa ea,si s-a asezat.Nu am putut sa o mai iau de pe ea,a incercat si Sebi fara succe:plangea si tipza.Si ca sa fie convingatoare, s-a scremut de mama focului, pana la urma a facut kk. Este drept ca bilantul nu este chiar pozitiv,in timp ce fugeam disperata sa schimb bateriile la ap. foto , s-a ridicat sa vada ce a produs si s-a murdarit de kk peste tot:asa ca,banii economisoti pe scutec se duc pe detergent ![]() Trebuie sa ii iau neaparat o olita a ei mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Felicitari Stefania...se pare ca ti-a usurat munca sa nu mai treci prin procesul "invatat" la olita.

legat de sistemul ala...nu e momentul potrivit pr investitii
Cristina si Radu 3.12.2007
anacami spune:
exact Cristina,este expresia momentului...
Se pare ca utila a fost si puterea exemplului lui Sebastian- cum va spuneam,il adora aproape in tot ce face ![]()
Acum doi ani am fost la mare; langa noi era o familie cu doi copii, baiat-vreo 7ani si fata-vreo 3 ani. Ne-am distrat enorm, fetita era simpatica foc! printre altele, facea pipi din picioare, ca frate-su ,cica
(stiti voi,la mare unii copilasi sunt mai dezbracati; ea avusese costum de baie-chilot si sutien
,dar la un moment dat il daduse jos..). radeau toti vecinii de plaja, erau tare simpatici
Sper sa nu ajungem si noi asa cu imitatul
...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Vasari spune:
Cami, ce nebunie simpatica e la voi!! Imi place de Stefania, stie ce vrea si nu se lasa. :))
Chiar voiam sa intreb si eu ceva legat de olita... Maria de vreo luna ma anunta cand a facut kk. Silabiseste k-k pana ma prind eu. Nu stiu cum a ajuns aici, dar spune. De 2 ori sigur a anuntat dinainte. Oare ar trebui sa luam o olita? Mi se pare prea devreme. E posibil sa fie o intamplare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Lala_D spune:
Am vazut ca am fost chemata la apel 
Suntem bine, am terminat toti cu viroza si intram in febra pregatirilor pentru plecatul la ski in Austria.
Andrei e din ce in ce mai nazdravan, o adevarata tornada dar stiti cu toate ce inseamna asta.
Va pupam cu mult drag si aveti poze noi cu zulufatul in albumul de la semnatura 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
CAMI- felicitari Stefaniei! sunt geloasa pe funduleul cu funditza ca areasa bulanase grasuneeeeeeeee! a mea e cocostarc!![]()
ALINA - pe mine ma anunta de mai mult timp si sigur ca dureaza pana aduc eu oala...oricum ce e in carti e clar ca e discutabil...functie de copil.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Am vazut ca am fost chemata la apel ![]() Suntem bine, am terminat toti cu viroza si intram in febra pregatirilor pentru plecatul la ski in Austria. Andrei e din ce in ce mai nazdravan, o adevarata tornada dar stiti cu toate ce inseamna asta. Va pupam cu mult drag si aveti poze noi cu zulufatul in albumul de la semnatura ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Lala, greu iti faci aparitia!
sunt tare dulci amandoi baietii!

Cristina si Radu 3.12.2007
Victo spune:
reteta de azi ;)
Rulada cu ciuperci
Ingrediente reteta
100 gr margarina, 100 gr faina,400 gr lapte, 3 oua mari, 250 gr ciuperci,1 ceapa medie,pesmet,smantana, cascaval
Mod de preparare (timp estimat: 1 h, complexitate: medie)
Se infierbanta margarina, se adauga faina, se adauga apoi laptele, treptat, amestecand mereu Se lasa sa fiarba 3-4 minute, la foc mediu, amestecand(pana devine o pasta uniforma). Se lasa sa se raceasca. Intre timp, ciupercile se spala, se taie marunt si se calesc cu ceapa in putin ulei., pana se inmoaie.
se bat albusurile spuma tare.
Peste aluatul racit se adauga galbenusurile, amestecand mereu, apoi albusurile. Se da repede la cuptor(incins in prealabil) intr-o tava unsa cu margarina (eu am gresit si am uns-o prea mult, si nu mi s-a rumenit bine) si tapetata cu pesmet. Se coace cam in 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, se scoate tava si peste aluat se asaza ciupercile(eventual se pune o lingurita de faina, sa se lege un sos) si se razuie putin cascaval.
Se ruleaza usor si se pune deasupra smantana si se mai da un pic la cuptor- 5 minute.
Aluatul nu trebuie sa se coaca prea tare, caci altfel devine sfaramicios si nu se mai poate rula.la inceput trebuie temperatura putin mai ridicata, apoi se lasa la mediu.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
ceaooooo
eu azi am facut cartofi natur cu tocanita de legume si piept de pui!!!! a fost deliciosssssssss......a papat soata portie dubla!!!![]()
![]()
am vazut poze cu alessia de ellis, e asa scumpica mai ales cum sta in zapada 
!!! si cu stefania de cami , pt care am o slabiciune: e intotdeauna asa frumos imbracata si are niste rochite...

maine dimi merg sa o inscriu pe iasmi la cresa, desi am inteles ca sunt inscrisi peste nr de locuri...

pussi, la sprider erau preturi intre 35-5o ron la treninguri de copii.
petro, spor la treaba!! asteptam rezultatul "pozitiv"
....pana atunci mai pune niste poze cu silviuta!!!
lala, da' chiar asa rarutz??? 
irinush, stefania, sunteti bine fetelor????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
de la 8.30 incercam sa dormim, acum a reusit...mai mult de juma de ora s-aplimbat cu ochii semiinchisi
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN