*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pupa-v-ar mama de fete dragi cu amandinele voastre cu tot!
Si pe Miha in mod special pt ca a clacat si a plans
Ma cam culc

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am simtit azi la deget ca a spart gingia in stanga jos, in sfarsit..nu si in dreapta!
A adormit tare greu Mufy, vreo ora m-am chinuit cu el, intr-un final l-am lasat maraind la el in pat ca nu mai puteam eu de stat stramb cu el tzatit..si atipeste cateva minute, il aud ca se trezeste si plange, iar atipeste cateva minute, iar maraie putin,.. mi-e atat de mila de el!! ce o mai fi, oare tot dintii? mie mi-e teama sa nu aiba altceva, sa-l doara ceva si eu sa nu-mi dau seama..poate d-aia nici nu papa bine si e asa agitat si nervos..
in fine, ma duc in pat, desi mai bine stau in scaun, ca de dormit...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Pe Protv e un film despre bone care seduc taticii

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Asta iti mai trebuia sa vezi acum.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Hihi..Mai e careva paci?
Incep cu intrebari ce-mi stau pe cap:
1.La ce ora se mai culca puii vostri?
2.A inteles careva cum ii cu noua indemnizatie de 85%?Se dau in continuare 600 lei si cand se aproba, diferenta se da retroactiv sau 2-3 luni pana se aproba nu se mai da deloc indemnizatia?

gudinde,,nu ma supar,dar stai sa clarific:
In ceea ce priveste condusul,nu-i chiar asa simplu,din moment ce am facut pauza 1 an si jumate si inainte de asta am condus ocazional si nici nu am permisul de f mult timp.Pe de alta parte,randunoiul lucreaza la margine de Buc si are de mers ceva pe jos de la metrou Republica,asadar,nu e chiar un moft pt el,are nevoie de masina..dar vom vedea cum vom proceda.Probabil el va face un efort in zilele de kineto iar eu sper ca ma voi descurca,mai ales cu parcarile unde e MARE problema in orasul nostru...
Ca educatoare eu nu am practicat,asadar degeaba am diploma de inv/educatoare,pot sa mi-o bag in vorba Catalinei,nu m-ar angaja nimeni doar ca ma o diploma.Oricum,eu invatatoare m-as fi vazut.Dar cel mai important lucru,eu am cu totul alta calificare acum,ca de aia am mai facut studii,imi place si vreau sa aprofundez,asadar nici gand de profesie ca educator.Ca nu a picat norocul peste mine pana acum,si nu am gasit serviciul potrivit,asta e alta treba.Dar mai e timp.Am vazut ca ma intrebau si Cata si Olga,dar am uitat sa raspund.
Cata,ti-am vazut colosseumul si zic Bravoo.La sala cand te duci?
Si eu ar cam trebui sa ma duc,si nu numai pt a da jos ce e in plus,dar si pt a ma pune putin pe picioare sa nu ma mai doara ba in fatza ba in spate ba in rinichi,dar nu poci deloc sa ma mobilizez,si nici nu am bani,sa o spun pe aia dreapta,ca ai naibii,fug de mine ca de tamaie.

Toate ca toate dar,CM-ul meu s-a ratacit de-a binelea.Si nush cand sa ajung si la ginecolog ca acolo am de stat si tocmai acum are si socrela niste trebi de sta mai mult plecata.

Stela,

Mergi la inceput

M-am conversat in seara asta cu amica din parc cu fetita de 5,5 luni care va spuneam ca o tot tine pe suculet de mar/morcov de nu stiu cand, ca asa i-a zis pediatra.Si i-a mai zis sa-i dea suc de portocale si acum 3 seri a chemat salvarea fiindca a dat copilul in diaree si a facut febra mai mult de 39.Dr la grigore nu a depistat care e cauza,doar i-a facut analize si inca nu are rezultatele.Dar,A OPRIT SUCUL DE PORTOCALE si a inceput sa-si revina copilul.
Mama lor de portocale.Inca nu era sigura tipa ca-i de la portocale si tot ridica in slavi portocalele.
Am incercat sa-i spun ce stiu eu de portocale dar nu stiu ce s-a prins.Ea are incredere oarba in pediatra.

Clau,sunteti bine???????

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Fetele, ma scuzati ca dau buzna,sunt un pic in urma cu cetitul, dar intru cu o mare rugaminte:

Puteti sa-mi recomnadati un doctor bun in neuropsihiatrie infantila?

Stati linistite, Antonia e bine, dar fetita prietenei mele, se pare ca are ceva probleme la cele 7 lunisoare. De mai mult timp ,prietena imi spune ca Andrada(asa o cheama pe micuta) are niste crize ciudate la un moment dat, in care se incordeaza si intra intr-o stare ciudata.Crizele respective o apuca in general cand ii e somn,cu pauze intre ele si o tin pana adoarme. Am vazut-o si eu astazi ca au fost in vizita la noi si m-am apucat de googalit,nu mi-a placut deloc ce am citit, deja am intrat eu in panica. Descrierea crizelor se cam potriveste diagnosticului de spasm infantil, asa ca tre sa mearga cat mai urgent la medic. Va rog mult, daca stiti vreun dr bun sa-mi spuneti si mie.

Pupici si merg la nani, sper sa recuperez maine capitolasul

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

pentru ca ieri am absentat...
La multi ani! Varuna

Sovi, La multi ani! sotului tau, sanatate putere de munca si sa se bucure de Sash, mami si samburica

La multi ani!! Clodute Sa fi sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi.

Si acu' la inceput va spui ca nu stiu de unde si pana unde crezurati voi ca io spusei ca nu-i bine sa manaci prajeli si alea...alea. Pai fu tocmai invers :) Nu va intrebai eu daca toate mancati asa dietetic ca ma simteam ca vulpea alba la Cpsa Mica printre atatea retete si exemple fine??? Mie imi place mai mancarea romaneasca cu ceapa calita, grataru', cartofii prajiti si Vegeta in supele si mancarurile de pui. Da mai...imi place
No sa nu mai fie confuzii pi viitor. ha ha ha ...

Nr 2 vin si va iau de moatlele randunicesti cu bata ceea daca mai comparati copiii. Ma faceti sa ma simt rusinata ca mi-am impartasit bucuriile cu progresele lui fiu-miu. Tzineti minte ca fiecare copil este unic in felul sau. Nu trebuie sa faca toti aceleasi lucruri, fiecare au temperamente diferite, reactioneaza diferit, au pasiuni diferite. Fiecare copil creste in ritmul lui propriu... mi-a zis-o dr-ul lui Adrian din Ro.(are si acolo unul...ha ha)

Eu pe Adrian l-am pus pe olitza la 6 luni, imediat dupa ce statea bine in fund. Din discutiile mele cu mai multe persoane crescatoare si posesoare de copii am inteles ca atunci cand sta copilul bine in fundic si i-am luat olitza ca era in sale, el se tot aseza pe ea si am zis why not... Acum la 10 luni si jumatate pot sa spun ca in multe dimineati gasesc pampersul uscat si face dimineata pe olitza un pishu luuuuunggg. Si este important ca STIE CE SE FACE PE OLITZA. Daca nu vrea se uita la mine fix si face ahahaahhh si il las. Pentru ca nu vorbeste nu poate sa imi zica cand ii vine kk si uraste sa stea kk-ucit de cateva ori am observat anumite semne si anume ca vine la mine si vrea in brate si face aaa hhhaaahhhhmmmammmmamm si este agitat si dupa urmeaza putaciosul imediat...deci e un semn bun zic eu. De multe ori face la olitza si putaciosul dar se mai intampla si sa nu faca. Mi-e ciuda ca de o vreme nu mai face si kk-uta dimineata cum obisnuia ci peste zi. Peste zi il pun de cateva ori si face pishu intotdeauna cand ii vine. Cand nu face ahhhhaaahhh. Cand plecam undeva face in pampers fara proteste, precum si daca nu il pun ziua acasa. Oricum este important sa nu il fortezi sa stea acolo si sa ii faci program. Cand se trezeste, dupa somnic, dupa papa.... . Este intr-adevar un efort mai mare cu cat este copilul mai mic si sa nu uitam ca noi toti eram pusi la olitza devreme ca nu erau scutece pampers si nici unul nu facem pe noi :)) din cauza aia. Acum este mai usor sa schimbi un scutec si sa il pui la cos, atunci era munca frate. Fiecare mama face insa cum crede ca e mai bine pentru copilul ei. Uite ca acum vazui si mesajul lui Bubu.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Roxana este superba Amira cu caciula aia. Ptii ptii ce frumusica.

Bubu tot suportul de la noi si o imbratisare calda.

Ursulica da-s molipsitori tare cartofii ceia. La multe lunitze!!!

Si vreau sa ii zic lui Luny ca parerea mea despre soacra este ca nu stie diplomatie, dar suflet rau nu cred ca a avut si mai ales dupa ce a venit Mufy pe lume nu se gandeste sa va desparta. Datorita experientei neplacute cu fratele sotului tau si poate si experientei vietii ei a vrut sa "te testeze". Sa vada parerea ta despre barbati, cat de pregatita ai fi tu "sufleteste" tu in cazul unei posibile"aventuri" pentru ca pe de o parte cred ca ii este teama sa nu se intample asta la voi. Si a incercat cumva sa iti spuna ...just in case... parerea pe care o are ea si pe care nu vreau sa o critic. Am vazut femei cu 4 clase, cu facultate, cu doctorat , cu 2 divorturi, 1 divort care au spus cuvintele acelea: toti barbatii....
Nu cred ca e usor pentru o mama sa vada familia copilului ruinata si cand a vazut ca sfaturile de parinte nu ajuta si copilul FACE CUM VREA EL incearca cumva sa salveze ce se mai poate salva in speranta ca TRECE si totul va reveni la normal. Cat de buna sau rea este atitudinea asta... nu suntem noi D-zeu sa o judecam.
Oricum bila neagra pentru neincrederea in sotul tau ramane :) Pe mine asta m-a deranjat...ca si parinte.

mimo de as face eu un forumix anti american as scrie 10 zile si 10 nopti pareri contra. Si adevarate mai...of of Fiecare natie are si bune si rele. Nici una nu e perfecta.

nicoooolll bravo pentru nota 10!!!

mimonix am vazut filmuletzele si te intrebi ce-i cu pasarelele ailea ??? Lasa copilul ca e perfect pentru varsta lui, este istetzuc, are dexteritate, si se joaca super frumos. Am meu are momente cand zici ca nu-i ceva ok cu el, le arunca , le rastoarna... are si cand se joaca frumos cu ele dar cateodata zici ca-i suparat tare pe viatza :))).

gecko ma doare burta de la clopoteii tai :)))

Am vazut pozele cu Luca si cutzu, filmuletele cu Mufi si cu Sam

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! CRISTINA
La noi inca mai suntem in 18. Sper sa primesti si urarile mele intarziate:) Iti doresc multa sanatate, multe bucurii si impliniri in viata, sa fii iubita si fericita alaturi de sotzul tau , de Daria si Vladic, cele 2 minuni din viata ta. Sa ramai mereu acelasi "om" integru si onest. Ridic acum paharu sus...si...
LA MULTI ANI!!

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Ati uitat sa-i adaugati pe Andrian, Sean si Andra care nici ei n-au fost bolnavi. Si pe Stefan de Bubu.

Si sa va spun ca de alaltaieri avem 2 dintzisoli!!!

Si tot de alaltaieri aveti inca o shoferitza cu Driver license de oameni mari. Pana cum am avut student driver license ...ha ha ha. Eu am carnet in Ro imediat dupa ce am terminat liceul si am luat la faculta. In luna aia m-am scolit. Aici legea e putin diferita, nu te obliga nimeni sa faci scoala,si inainte de 18 ani e putin mai complicat. Poti sa conduci o perioada cu carnetul de soferi din Ro. Eu am optat intai pentru driver permit(iti da voie sa conduci cu cineva in dreapta care are dr.lic)si am ramas cu el o gramada de vreme, dar am mai condus si singura, avand in vedere ca eu deja imi luasem driver license international inainte de a pleca din Ro, apoi am ramas gravida si mi-a fost frica...apoi s-a nascut asta micu, am plecat in Ro... si tot asa. La insistentele sotului m-a facut shoferitza cu acte in regula. Cica-i statea pe creier ca eu tot conduceam fara sa fi avut dr. license. Culmea e ca o data m-a oprit un politzai in parcarea de la store ca i s-a parut ca nu merge semnalizarea si n-a zis nimic :)) de permit.ha ha. Oricum pariu ca n-ati inteles mare lucru din asta da... concluzia e ca de amu soatza poate sa doarma linistit.

Tuchi am auzit ca in Ro este ceva ff bun de otite si se numeste ceva cu OTI...nu mai stiu. Zi-mi daca stii despre ce e vb, daca nu ma duc sa bibilesc prin capitolele trecute de la fetele de aici. O fata spunea ca i-a trecut de prima data ce i-a dat si ianinte tot probleme au avut.

Zozel e total Mihaitza cum rade el. Si pozlele le-am vazut, ii sta bine in galben.

kytzy ce mare s-a facut Diana, si ce frumos sta ea la schimbat pe masa.

Luny si noi suntem tot in greva foamei de 2 zile :( O fi de la dinte

Naty, Iulia e THE BEST KISSER...EVER. Si am vazut-o cum se ridica SINGURA in picioare.

sufletzica bine ai venit!!! hai pofteste la ciripeala. Am vazut pozicile fetitza e o dulce si are un par superb, si baietelul iti seamana. Sa-ti traiasca.

Roxana ce dulce e micuta dansatoare!!!

Stela ai grija ca te ingrasi...hi hi hi

Mihatp pup fata harnica si spor la munca ...nu de alta dar ai si casa de terminat si de nasit... e musai

Mstela noi la ora 8 seara mergem la cuchi. Avem ritual inainte facem baitza, sau ne spalam numai(nu ii fac baie in toata seara dar il spal bine pe fatza, manutze, gat, putzica...), apoi ne imbracam si ne fugarim prin pat vre-o 10 min, coboram jos, bebe sta in scaunel cuminte, mami prepara laptele(este singura data cand bea formula) , ia bebe in brate in fotoliul care se leagana, bebe papa si ne leganam impreuna. Cand s-a saturat impinge biba singur, ii bag suzi in guritza il iau in brate il duc sus la el in camera, il pun in pat, il pupic ii spun noapte buna si fac sssst si inchid usa. In 10-15 min adoarme. De obicei asta se intampla intre 7.15-8.30.

Sper ca Mihutza e ok???!!!!!

Ma duc sa fac baitza si apoi...tomorrow it's another day

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput