*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)
Raspunsuri - Pagina 10
adriuta spune:
Si ca sa inchei,
cateva dedicatii speciale pentru STELA SI LYVY
http://cache.gettyimages.com/xc/72526194.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193875DCB1DD8387ABB6D25E835221E1E29A40A659CEC4C8CB6
http://cache.gettyimages.com/xc/52591491.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1939847EC77F5F8D1CE4CB2B02E2A0B9B26A40A659CEC4C8CB6
http://www.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Places/Images/Los%20Angeles/la-freeway-lw.jpg
http://image.motortrend.com/f/green/new-yorks-congestion-pricing-plan-is-doa/9665535+w562+cr1+re0+ar1/new-york-traffic-jam.jpg

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
neata!
vad ca dau eu si 

PLecam imediat la kineto.
Adriuta, deci copiii americani nu au avut nimic-nimic, nici macar niste muci? Interesant, si asta ar arata ceva...
Stela, Iulia adoarme pe la 9.30, cel tarziu 10 seara. In jur de 9 incepe sa se frece la ochi si ala e semnalul, hop la baie (si de cand nu i-o mia facem in cadita mica ce trebuia dusa in bucatarie, pusa apa, etc)e f rapida baia, apoi se mai ridica ea prin pat dar, cu nani soptit de mine si cu muzica de leagan pusa in max 10-15 minute cade la datorie. Si doarme legat pana la 7.30-8 cand cere lapte, ii dau si mai adoarme de regula inca vreo ora. Ziua insa, cum mai ziceam, a devenit un pic problematic, abia-abia reusesc sa o fac sa doarma 1-2 ore in total.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Despre cealalta intrebare cu recalcularea la 85% nici eu nu stiu, mi-am pus aceeasi intrebare insa logic mi se pare sa ti se dea dupa 2-3 luni diferenta, ca pe aia ti-o recalculeaza, nu toata indemnizatia. Dar ma rog, muulte mi s-ar parea mie logice in tara asta da' nu-s
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
M-am trezit cu noaptea-n cap
Asa ca am onoarea si eu o data in viata sa fac cafeaua , ceaiul, laptele
si sa pregatesc o gustarica 
De ce asa devreme?
Pt ca toata noaptea a parait receiverul
Am rezistat eroic pana la 7.30 si nu l-am inchis si nici nu l-am aruncat pe geam
Nu stiu ce-a avut dar sper sa se poata rezolva pana diseara ca daca face si la noaptea asa 

Vad ca Adrienul a fost cuminte si a lasat-o pe mami in vizita la noi
Nu pot sa vad dedicatiile p stela si livy , ca tare mi-as mai fi bagat si eu nasul
Sa raspund si eu pe rand:
Stela pe la 9.30-10 se culca Vladutz."DE pranz" doarme de la 2 la 5.
Nicol sanatate multa copilasului !
Miha eu zic sa-l faci si tu repede pe al doilea ca prea esti devotata serviciului , poate iti mai trece ![]()
Tuchi ai inebunit ?
Mama ce coloseum colosal
Adriuta special te-am lasat la urma ![]()
1. Nu mananca toata lumea sanatos, ti-ai gasit! Eu am si zis ca d-aia sunt cat China de mare, de la porcariile pe care le mananc
Dar copilul ar fi bine sa-si pastreze cat mai mult timp dieta lui speciala...in fine!
2.Ca si americanii (si alte natii) le au pe ale lor e lucru bine stiut
Totusi, ale lor nu-s nici pe departe atat de grave ca ale noastre...am cunoscut odata un italian care spunea: si Andreoti fura, si la noi Mafia face prostii, dar omu' de rand n-are treaba ...are casa, masa, curent electric, caldura, mancare, asigurari medicale..so
In fine, ceea ce am vrut sa spun este ca nu ne putem repara noi imaginea in ochii altora pentru ca situatia e cum e...ce sa repari?
si pentru ca , chiar daca ar fi mai bine decat stiu ei..."ei" n-au capacitatea de a emite propriile lor judecati pentru ca ei habar n-au unde e Romania pe harta daramite sa fi auzit de Decebal si Traian
Asadar, vorba italianului...macar de-am avea noi "mancare", apa calda tot timpul , ar veni autobuzul in statie la ora fixa, etc si sa ne vorbeasca ei de rau ![]()
3. Asa e cu olita, am mai spus si alte dati...bunicii si parintii nostri de la 6 luni incepeau sa puna copiii la olita, dar daca tot avem pampers ce sa ne mai chinuim , daca succesul garantat apare oricum pe la doi ani...ei mai castigau saracii vreo doua scutece curate acolo
Nu la fel stau lucrurile cu mancarea de exemplu...eu mai bine ma voi chinui sa-i fac gris cu lapte copilului decat sa-i dau in continuare "gris cu lapte instant" care nu stiu exact ce contine...
S-a trezit si piciul intre timp, am baut si cafeaua ...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Na, ca pana sa fac eu cafea s-a trezit Naty
Dar Intentia conteaza ![]()
Pai Naty, faptul ca bebeii americani n-au fost raciti pana acum arata ca distantele dintre casele lor sunt mari, aglomeratia e mult mai mica si clima e mai prietenoasa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
,neata!
mersi de
, Naty!
Voi de ce mai faceti kineto? Ca din filmulete Iulia pare perfect normala!
Adriutza, soferita, felicitari!
Acum cativa ani, vreo 2, cand avea Ili un an si un pic, aveam la spital o colega albaneza cu 2 copii mici...Ii arat o poza cu Ili, ma intreaba cati ani are, zic ca 1 an si se minuneaza ca de ce are copilul pampers?
ca ai ei la 9 luni au stiut sa ceara la oala!
asa o fi, bravo pentru cine are copil exceptional si nervi si rabdare! Eu una nu am, cu Ilinca am inceput pe la 1 an si 8 luni si a mers foarte bine totul!
Adrian al tau e intr-adevar deosebit si din punctul asta de vedere, seamana cu ma-sa probabil!
De otite nu stiu nici un leac.....
Vaccin antipneumococic n-am de gand sa ii fac!( oricum i l-as fi facut degeaba, ca el a avut un pneumococ rezistent la penicilina, ma indoiesc ca tulpina aceea era inclusa in vaccin!)
Stela, Seb se culca cam la 8 jumate, incepem baia pe la 8!
doarme pana la 7 jumate 8, uneori si 8 jumate!
Eu de ieri am inceput sa-i combin ormula cu lapte de vaca...pentru ca am ramas fara, la depozit nu e deschis sambata si duminica, n-aveam chef sa dau mult mai mult din farmacie, si oricum vroiam sa il convertresc de la 1 an!
pana acum e bine, n-are nik!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
CRED ca de la lapte a innebunit copilul! Nu-l pot lua de pe tastatura, urla si se tine strans! N-am vazut asa ceva!
pentru mesajul asta i-am dat voie la firele de sub birou!
Bona vine la 10, pana atunci lupta neicusorule!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita spital o colega albaneza cu 2 copii mici...Ii arat o poza cu Ili, ma intreaba cati ani are, zic ca 1 an si se minuneaza ca de ce are copilul pampers? ca ai ei la 9 luni au stiut sa ceara la oala! ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Ei, pai vezi de ce sunt eu ingrijorata cu Vladut?
si al meu la 11 nu stie nici macar care-i mama Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
neata fete! sa-mi tineti pumnii ca ma duc sa depun dosarul pt indemnizatie si sunt si cu teo de gat!! stiti cumva daca trebuie si extras de cont daca vreau indemnizatia pe card?? plssss!!! in juma de ora plec si nu stiu daca sa ma mai opresc sau nu la banca!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
luny spune:
neatza!..
Doamne cat de dor imi este sa dorm(la propriu
) o noapte..cu sotul meu, si mai bine ar fi!![]()
azi noapte cand sa..
, tzup unul mic in picioare, uaaauaaa
adriuta cu soacra...nu e asa!nu a testat nimic la mine, crede-ma ca o cunosc..a vorbit cu rautate, si era convinsa de ceea ce zice, ochii ei spuneau asta!!
..a avut un cui cu mine si acum o fi vazut ocazia sa mi-a faca..ea crede ca iub nu se duce zilnic la ea din cauza ca nu-l las eu, dar nu zice nimanui ce e in capul ei..atata timp cat ii spune lui ca daca eu cu Mufa nu putem veni, ca e greu, ca asta nu mananca, nu doarme ca lumea etc..zice, 'vino tu, singur..', nu-i pasa ca eu as fi nedormita, fara mancare in casa ca nu pot sa fac de Mufa, ca bebe e marait, obosit etc..pe cumnata-miu il acupera in infidelitati cu ochii inchisi, nu judeca nimic, e baiatul ei si punct..acelasi lucru mi-a transmis mie ref si la Liviu, iar eu nu accept asa ceva din partea nimanui, asa ca am taiat orice legatura cu nebuna, si-a taiat craca de sub picioare singura..ne vom vedea ocazional, la ziua lui Matei, dar eu nu am ce sa discut cu ea, nu vreau si nu merita..sa fie sanatoasa!
stela eu il culc pe la 10-10,30..cu 85% nu stiu..
ptr cine are chef sa vada 3 filmulete, dixtractia zilei de ieri..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!