"Emma este o poveste"
Raspunsuri - Pagina 13
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
andanii spune:
dumnezeu sa va aiba in paza
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
SunSmile spune:
Dumnezeu sa va aiba in grja Lui si astazi! Va pup, fete dragi si invingatoare!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
vias spune:
va fi bine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
SunSmile spune:
Oooooofffff Kissulina, Of!
Doamne, Te rugam, ajut-o pe Emma sa-si scrie povestea mai departe, fara suferinta si durere!
Este atat de trist si cuvintele atat de putine....
Kissule, as vrea ca toata dragostea si energia pozitiva a miilor de oameni care se gandesc si se roaga pentru tine, sa te ajute si sa-ti aline suferinta!
Te iubim, fluturasule!
Mamica unui MIRACOL
marchplayer spune:
Ma rog si eu pentru o fetita pe care n-o cunosc personal dar pe care parca o stiu de o viata. de curand am aflat despre drama ce o traieste aceasta familie si am citit fiecare cuvintel scris de Aida in speranta ca n-am citit eu bine si ca ceva minunat o sa urmeze....
Doar Dumnezeu mai stie ce urmeaza....
Eu inca mai sper intr-o minune!!! Si ma rog pentru asta.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
simi spune:
Am incercat sa scriu mesajul asta de foarte multe ori. Scriam, stergeam, iar scriam si tot asa. Cuvintele sunt mult prea sarace sa poata exprima ceea ce simt cu adevarat! Tristete imensa, durere fata de suferinta acestui pui mic, dar mai ales admiratie fata de familia ei atit de minunata! Aida, esti o maica puternica, stiu ca toata lumea ti-o spune, dar asta-i adevarul! Primeste cele mai bune ginduri si din partea mea!
Fraza aceea pe care-ai spus-o "copilul asta sufera enorm, iar eu in egoismul meu o vreau linga mine"... Doamne, cita durere poate fi in aceste cuvinte, dar si cita tarie! Am plins azi noapte gindindu-ma la cuvintele astea...
Va string in brate, ma rog alaturi de voi la ceruri sa-i faca suferinta mai usoara acestui copil nevinovat!
Doamne ajuta toti copiii care sufera pe lumea asta!
Smile,tomorrow could be worse!
motanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Cred ca fiecare purtam in gand rugaciuni pentru pretioasa Emma si mami a ei. Unele, incercam sa ne inchipuim cum ar fi daca i s-ar intampla ceva comorii din bratele noastre....si ne cutremuram la un asemenea gand. Altele, nici nu indraznim sa ne inchipuim asa ceva. E de neimaginat prin ce trebuie sa treaca o minune de copil si cea care i-a dat viata, in asemenea momente. Nu stiu de unde au atata putere. ...Probabil isi iau puterea din dragostea uneia fata de cealalta. Sunt de admirat fetele noastre dragi. Sunt un munte de vointa, putere, dragoste si intelepciune, amandoua. Ne-ati prins si pe noi in cercul vostru de iubire. Nu mai putem, dam pe dinafara de iubire pentru voi. Speram sa va transmitem si noi din energia noastra pozitiva, din dragostea ce v-o purtam, pentru a mentine luminitele din ochii pretioasei Emma aprinse mult, mult timp de acum incolo. Doamne ajuta ! Multumim, pentru lectia de viata predata ! |
Subscriu. Emma nu mai e doar a Aidei, e a tuturor mamicilor care zi de zi se gandesc la ea si se roaga pt binele ei.
Dumnezeu sa va aiba in paza, Emma si Aida!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra