Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 12

cepuchm spune:
Pentru fetele care cautau nume din conducerea LR
Philippe Démarret
Directeur Relations Clientèle
din pacate nu am si adresa de e-mail
pt cele care inca comanda, am primit azi un cod de reducere pentru coletia noua primavara-vara 2009
60488
reducere 20E pt cumparaturi de 33 euro
- cadou: un pled
- livrare gratuita
- catalog
spor la cumparaturi
Mihaela

cepuchm spune:
V-am tot vazut ca vorbiti de un site bohoo sau asa ceva.
ce site e asta?
:)
mercic
Mihaela

gabitaco spune:
Graviduta ai PM... te stiu ...esti staff LR....
ce faceti fetelor...nu puneti niste linkuri cu ce comandati?
Eu mai stau deocamdata...astept sa scada euroiul si sa-mi mareasca Guvernul salariul cu 50%...
cepuchm interesant si atractiv codul tau.......ma mananca parca la degete....asa un pic...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

claujro spune:
Multumesc mult pentru info, gabitaco , este de departe cea mai buna/convenabila oferta de pana acum!
Mara si Matei

gabitaco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Multumesc mult pentru info, gabitaco , este de departe cea mai buna/convenabila oferta de pana acum! ![]() ![]() Mara si Matei |
te referi la adresa?...nu ai pt ce.

Ma bucur ca am putut fi de ajutor.

Da sa nu cumparati tot de pe Lr.fr....lasati si pt mine cate ceva...da...?

Gabriela si

Povestea nasterii

Graviduta spune:
Pentru fetele care vor comanda prin prietena Gabrielei: ma gandeam ca am fi mai bine sa-i dea mesaj numai una dintre noi si sa le puna pe toate in Cc/To, astfel incat sa nu stea biata fata sa dea reply la fiecare dintre noi, din moment ce, cu un reply all, ne-ar rezolva pe toate. Si, daca mai e ceva de intrebat, persoana care intreaba poate da, eventual, un reply all sa circule la toate info. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

claujro spune:
pe 17 iunie incep soldurile de vara. deja vom fi pregatite atunci, nu mai bajbaim ca acum...
Mara si Matei

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mireillegl Ma intreb care e rostul in a scrie pe un forum daca nimeni nu iti raspunde... |
Cu o atitudine ca asta nici nu iti va raspunde nimeni...

Mara si Matei

miki68 spune:
Helau pipal!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei