America (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CIUF,de fiecare data cand te aud cum povestesti parca m-as muta maine in Colorado...cat sunt 15 F in C?...abia astept sa vad poze!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

lisa79 si eu sint din chicago, am nascut(prin cezariana) la swedish in noiembrie 2008 cu dr. won. dr. gavrilovici este dr. meu de familie. a fost ok la swedish, am stat singura intr-o camera, doar eu, bebe si sotul meu, care a si dormit cu noi.
vad ca nici tu nu mai ai mult pana nasti, iti urez nastere usoara!!

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Lai va doresc sa luati casa. Stiu ca nu e bine sa te atasezi dar nu gasesti intotdeauna o casa care sa fie love at first sight. Cel putin eu intotdeauna am gasit cusururi. ba pe una am refuzat-o chiar dupa inspectie, caci avea o lista intreaga de probleme a caror reparatie nu intra in bugetul planificat de mine intial...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc - va tin la curent

Asta-i casa, asta e un listing mai vechi (si pozele nu ii "do justice", plus ca mie nu prea-mi place mobila asta din poze; in realitate casa e mult mai faina ). In poza 7 e atriumul, care e fix in mijlocul casei. Toata casa e aranjata in jurul lui, cand intrii in casa e primul lucru pe care il vezi; daca o iei in dreapta dai in partea cu dormitoarele si daca o iei in stanga dai in partea cu living space care e un open space imens, cu tavanul 'in panta', lumini in tavan peste tot, si f mult glass si inspre atrium si inspre afara, f mult alb si f luminos.

http://www.sellmodern.com/listing-houston-modern-homes---ultra-swank-mid-century-modern-164.html

Acum pretul ei este 210,000, dar are nevoie de investitii suplimentare - insa cel putin pentru cele 'urgente' am vb. deja si le-am trece la seller si mortgage loan-ul l-am face pt. o suma mai mare, care sa acopere reparatiile astea initiale (plumbing, AC etc.).
E nevoie de bani si timp si efort, de ceva TLC dar cred ca greu am mai gasi o casa cu arhitectura asta, si la pretul asta.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nimic fetelor,nimic! am fost cam 1h30de min in plimbare cu mama si nik,se intareste burta si atat. asteptam
lai:bafta cu casa!
marilu2004,am fost de am vazut spitalul,arata bine acolo la maternitate,mama(fost asistenta in CLuj) s-a socat saraca de cat e de curat si cum se comporta personalul cu tine!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Lai, sa beti in seara asta de bucurie! Arata foarte bine in poze - atat cat am reusit sa imi dau seama, ca din nu stiu ce motiv nu se deschid si restul pozelor.

Ciuf, tare nasol. Condoleante.

Miere, sa mai scrii, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lai, e mare casa si mult teren pentru pretul pe care l-ai spus! mult open space desi nu are decat 3 bdrms la suprafata asta. Pe aici la banii astia probabil nu te-ai uita nici macar la one bedroom condo de 500 sqft.
Sa fie cum vreti voi, sa va iasa deal-ul cu success! insa daca nu iese sigur o sa gasiti altceva pe plac. Ma bucur ca ai spus ca puteti rezolva loanul cu un broker, astia sunt asa motivati la cati bani iau, ca gasesc si mama bancilor care sa va dea un deal indiferent de conditii!

Edit ca am uitat sa-ti spun ca ar fi ideal sa aveti si un backup plan pt loan, pentru ca indiferent ce va spune brokerul in faza initiala, loanul e aprobat de un underwriter care nu intotdeauna da conditiile promise de broker. Noi si alti cunoscuti am avut o surpriza din asta, care din fericire s-a rezolvat pana la urma chiar in conditii mai bune decat cele initiale; Sper ca la voi sa nu fie cazul.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, e foarte faina casa! Ce fel de renovari? Nu stiu ce preturi sint la Houston, dar zau ca-i ieftina!
Vad ca si lotul e mare. Sper sa reusiti, intr-adevar casa are arhitectura deosebita.

Lisa, ai rabdare ca vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Lai daca te ajuta sau nu. eu am lucrat in asta 4 ani de zile(pana nu a mai mers),acum brokerii sunt foarte limitati si foarte stricti. incercati sa mergi direct la una din bancile mari,ti-as recomanda countrywide,bank of america(cu full documetation poti primi 2nd loan) sau chase(foatul washington mutual). bancile sunt atat de disperate acum ca iti ofera un pret exatrordinar. un broker,trebuie sa isi faca banii de pe un loan,in schimb un loan officer de la banca,are salar fix,deci nu are nici un avataj sa iti dea o rata mare sau un imprumut mai mic.
daca ai intrebari,te rog nu ezita sa intrebi.

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lisa, pagini in urma Lai fusese la banca (bofa parca) si au fost refuzati pe motiv ca nu sunt permanent residents.

Alina

Mergi la inceput