America (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxij mai primesti urari retroacitv ? La multi ani! [b]
Lisa tu scrie ca noi misunam pe aici care cum si cind putem :)
Si mie mi se pare mirosul de bb unic, asa de mult imi place si mi-e asa dor ...
Desi am mai adulmecat la bb-i vecinelor dar mi-e jena sa ma bag asa in sufletul micutilor.
Nastere usoara tuturor gravidutelor made in USA
Si noi avuram iar -22 gr C ... dar peisajul era absolut mirific cind am dus fata la scoala . Acum cerul e perfect senin si cu mult soare, cu dinti ce-i drept dar soare asa ca am sa ies la o mica plimbare mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ciuf imi pare rau de prietenul tau genul asta de vesti ne da o cu totul alta perspectiva. Ne opreste din marele iures ... si realizam ca suntem trecatori ...

Adriuta eu stiu ca poti fi purtatoare de stafilococ fara sa stii (asimptomatic) dar iti poate creea probleme din cind in cind, dar de purtator de strep nu am auzit. Si oricum tratamentul cu antibiotic trebuie sa fie musai pe microb ca altfel il iei degeaba si cu siguranta mult mai indelungat decit 2-3 zile. Bianca pentru strep a luat 10 zile antibiotic (o penicilina) a fost bine cit a fost sub tratament apoi prima noapte de cind il terminase a inceput cu febra din nou. Ne-am dus din nou la dr si i-am spus ca eu cred ca strep-ul e tot acolo, i-a luat proba si intradevar nu se sterilizase. Asa ca i-a dat alt antibiotic (o cefalosporina ceva) iar 10 zile si a fost ok. Asta a fost fix acum un an , de atunci nu s-a mai imbolnavit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- im pare rau pt prietenul tau!

la noi bate vantul de trei zile cu 50-60 miles pe ora, ce folos ca sunt 50F, daca te zboara vantul?ma apuca depresia. mai bine era frig ,stiam o treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ciuf,imi pare rau pt prietenul tau! condoleante familiei!

am terminat si cu curatenia in casa,acum sa vedem ce mai gasec sa fac.de mancare s-a ocupat mama,mi-a facut supa de pui cu galuste,care mie nu mi ies niciodata

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lia, La multi ANi, belated!

Alintaroma, acum ar fi buna o cacao calda cu rom :). Asa am baut eu in Alpi, ieri, si buna o fost, m-am incalzit imediat!

Fetele care urmeaza sa nasca, va doresc nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!!

Miere, sunteti bine?

Cat despre discutia cu bebeii mari in US, cred ca e relativ la persoana, cand am nascut eu mai nascusera inca 4 mamici, toate americance, cu bebei in jur la 6 lbs sau mai putin.Stiu asta pt ca apare in ziarul bazei.Plangea una din mamici de mama focului ca avea un bebe de 5 lbs si ceva si se invinovatea...
Aidan a avut 7 lbs si am pus pe mine 62 lbs.
Dar soacra-mea a nascut de 6 ori, toti bebei mari! Baietii au avut 12 si 13 lbs!!!! Au fost cei mai mari bebei din county la vremea respectiva.Fetele au avut toate peste 8 lbs.Mama ne-a nascut mici, ca niste matze, eu la 2,7 kg si sora-mea la 2,8kg.
O prietena de-a mea de aici, tot americanca, a avut o burtica mica si draguta, a nascut un baiat de 10.3 lbs.
Deci eu zic ca e vorba si de genetica fiecaruia.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, cum mai este Aidan, e spre bine infectia? Formula o sa-l ajute mult daca are icter o sa dispara foarte repede cum incepe sistemul lui digestiv sa functioneze. A venit lapticul?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, la multi ani si multa bafta in toate, sa se aranjeze toate asa cum e mai bine!

Miericica sanatate multa puiului si sa nu care cumva sa nu ne scrii

Ciuf, imi pare rau de prietenul vostru..

Acsorule speram sa-ti regasesti identitatea cat de curand

Lisa, tinem pumnii pentru o nastere usoara!

Panteruta, ce plimbari faine trageti voi

Sanzi, petrecere frumoasa in ziua de miere!

Noi am fost vineri sa vorbim cu mortgage brokerul si ne-a facut o oferta ok. Problema acum este cu casuta visurilor noastre, care a fost promisa unui alt cuplu ce o tot lungeste de ceva vreme. Realtorul (ca a lui e casa momentan) le-a dat termen pana azi sa se hotarasca de o vor sau nu. Asa ca diseara aflam.. Ieri am fost din nou s-o vedem, e asa de frumoasa.. M-am simtit in ea cum m-am simtit cand mi-am probat in magazin rochia de mireasa, am stiut ca e "the one" Si sotul s-a indragostit de ea. Acu', cum ne-o fi norocul..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, ce trist!

Pumba, eu credeam ca in TX bate vintul tare!

Lai, cica nu-i bine sa fii prea "attached" de casa. Nu stii daca sare altul s-o cumpere, daca trece inspectia etc. Noi am pierdut una pina ne-am gindit cit sa bid. Pe moment mi-a parut rau, apoi tot raul a fost spre bine. Casa de acum imi place mai mult.

Lisa, cum stai cu contractiile?

Miere, mai spune cite ceva. Asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CIUF,imi pare rau de prietenul vostru!...condoleante familiei!

ADRIUTA,sanatate

RAMONA,cum sunt copii?...sanatate!

LAI, bafta cu casuta,sa iasa cum vreti voi!!!

Azi am avut liber de la gradii cu MLK si ne-am cam plictisit si noi ca e urat si inorat afara...mai dar sunt bucuroasa ca e rece...miercuri au anuntat ca vor fi 40 F...yupiiii...e rar asa ceva aici si asa ne place

Numai bine la toata lumea!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lai, a voastra sa fie casa! Vezi ca cica nu e bine sa te indragostesti de o casa cand e sa o cumperi.
Miere, ce ati mai aflat azi? Tine-ne la curent.
Noi azi avem 15 grade. E asa de frumos afara, mi-am luat liber sa stau acasa sa mai fac una-alta, sotul se dadu si el sick si ne cam lovim fund in fund. Eva avu prima tentativa de mers cu bicicleta. Ce inseamna sa fii fetita!!! Parca are rubber legs, nu tu putere in ele. Ntz, ntz, ntz.
Ieri am fost in parc cu copiii, la sanius. Am stat vreo 3 ore, asa traite la maxim. Am o febra musculara ... peste tot. Am tras la sanii precum renii. Peisajul a fost foarte frumos. Locuri salbatice unde nu prea am vazut urme de om. Am facut si om de zapada. Voi incerca diseara sa pun poze, daca oi avea timp si buna dispozitie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput