21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT
Raspunsuri - Pagina 3
Ellenuta spune:
ietete .. vine cataclismul de ziua mea .. pai sa petrecem cat mai avem timp, nu?
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
nelia spune:
Voua nu vi se pare ciudat ca sint atitia oameni numai aici nascuti in acea zi!?! Deci, sigur e ceva...
Adriana, tu stii ca sint o persoana mistica, si chiar daca nu cred nimic, imi place sa ma leg de orice care imi aduce un pic de misticism in viata... Hai, nu ma certa, ca pe mine chiar m-a amuzat sa citesc ce se spune, se ce prezice despre aceasta data si asta de pe mai multe baricade... Acum, ca te stiu, ia zi, tu cum vezi acea zi? Ce crezi tu ca se va intimpla, in afara de petrecerile celor trei sarbatoriti?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
blackpanterro spune:
Nu se va intampla nimic, si daca se intampla nu e pt ca asa au prezis civilizatiile trecute. Nu cred deloc in preziceri de viitor, nostradamus si alte nebunii
Cum spuneam, daca erau cu adevarat buni ii preziceau pe conquistadori,preziceau variola ce a decimat po****tia ramasa in viata dupa ce au fost cuceriti, problema aia i-a privit direct, asa cu ce ii ajuta pe ei sa prezica viitorul peste 1000 de ani?Astea sunt bazaconii inventate de iubitorii de conspiratii, de aia care abia asteapta sa il vada pe Jesus!
Uite nenea asta, Neil deGrasse Tyson, un tip foarte inteligent, explica despre un asteroid, care ar putea lovi pamantul in 2029.
http://www.youtube.com/watch?v=vjdxuT8zhk0
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Voua nu vi se pare ciudat ca sint atitia oameni numai aici nascuti in acea zi!?! Deci, sigur e ceva... |
Bestial! Nelia, uite o pentru umor involuntar de cea mai buna calitate!
De fapt circa 16 milioane de oameni isi vor sarbatori data de nastere in acea zi. In Romania sa tot fie vreo 57000. Iar pe forumul DC aproape 200 de useri isi sarbatoresc ziua de nastere.
nelia spune:
Capcaunule, imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu a fost deloc involuntar... adica nu am pus ghilimele, dar am crezut ca se intelege ca ma mir ca sa am de ce ma mira...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mirchea spune:
Am vazut filmul aseara(2012) si sa stiti ca sunt destul de ingrijorat pe tema asta. Faptul, ca nu mai sunt americanii, cei care construiesc nave sa salveze omenirea, este intr-adevar ingrijorator.
dar nu dau mai multe amanunte, poate sunt unii care vor sa vada filmul.
De fapt nu avem decat doua alternative:
in 2013, ori vom zambi cu totii despre ce am scris pe aici, ori n-o sa putem citi nimic, caci sunt probleme cu serverul.
blackpanterro spune:
Mi-a placut la nebunie 2012! Efecte speciale super! Dar tot mai mult mi-a placut The Day After Tomorrow!
Imi place mesajul amandorura..."It's not the end of the world but the end of the world as we know it" asa ca cei care se pregatesc sa vada a doua venire mai pot astepta...
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
nelia spune:
Iote, ca mi s-a activat subiectul... n-am mai intrat de ceva timp pe la Generale si mi-a sarit inima cind mi-am vazut numele ca autoare al subiectului... uitasem cu desavirsire de el.
Nu spuneti nimic de filmele astea pina cind nu le vad si eu! Ca vreau sa le vad, abia astept! Da' nu stiu cind...
Panteruto, si daca se termina lumea asta pe care o stim, in mesaj ne da indicii si despre ce lume va sa vina? Mai buna, mai rea, mai altfel? Si daca tot te-am prins, ca ti-am tot vazut burtica, felicitari!!! Nici nu-ti imaginezi ce m-am bucurat cind am vazut cum te minghii pe ea la semnatura! Sarcina usoara, stii deja ce este?