21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT
Raspunsuri - Pagina 2
diala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Eu as vrea sa ni se spuna intr-o zi ca timpul a fost calculat gresit (fiind dat pe o viteza prea mare) si sa ni se recalculeze virsta, sa scadem fiecare cel putin 10 ani la varsta actuala. :) Kay, gluma-negluma, mie mi se pare ca tot mai lung e zborul cand merg in Ro. :) |
Pai tocmai asta au spus. Dupa calculele lor din 1980 pana acum au trecut doar 12 ani. Iar in 2012 timpul acesta fizic pe care il stim va fi 0. Adica nu mai imbatranim.
nelia spune:
Mey, stati ca eu nici eu nu stiu ce sa cred, de aia intrebam. Ce o fi totusi cu data asta, de se leaga lumea de ea... pe de alta parte si de anul 2000 se legau toti si nu a fost nimic. Ba la mine a fost, ca la mine era sa fie sfirsitul... vietii, sub zapada, intr-o avalansa. Iar articolul e plin de controverse, nu-l luati ca baza... dar altceva nu am avut la indemina, pe asta mi-au picat ochii din intimplare. De aceea am si spus ca se poate aborda oricum... mai ales in gluma. Otilia, eu vreau sa vin personal la petrecere, macar daca e ceva, sa fim acolo impreuna.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
misha71 spune:
A zis cineva petrecere? Vin si io, macar sa mor satula!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kla78 spune:
eu am citit o carte "testamentul maya"in care explica foarte multe chestii interesante,este scrisa de STEVE ALTEN,o recomand.
cl spune:
citat din mesajul lui nelia ... In 21 decembrie, in timpul solstitiului de iarna, o conjunctura planetara mai putin obisnuita va avea loc: Pamantul se va alinia cu Soarele, care se va afla in mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee, alcatuind ceea ce vechii maya numeau #8220;Copacul sfant#8221;. Ciudata aliniere nu va fi brusca, ci este pregatita de cateva mii de ani, pentru a avea loc in data de 21 decembrie 2012... CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
Avand in vedere ca fi-miu in acea zi va implini 14 ani, mi se pare normal ca sa aiba loc acea conjuctura planetara neobisnuita, ca doar o data implineste teroristul meu 14 ani, nu? Ori fata de un asa de important eveniment, inversarea polilor va trece neobservata , nu-i asa ?
Voi da de baut la toata lumea !
misha71 spune:
Dupa ce ca o sa ma sacrific sa mor cu burta plina, intru si-n coma alcoolica???? Io zic La multi ani de pe acum baietelului tau, ca sa fiu prima, sa mai apuc si io ceva beutura....
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
citat din mesajul lui cl Misha, , multumesc frumos. Tu o sa fii prima servita . |
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
misha71 spune:
si ca sa fiu si on-topic: uitati-va si aici!!!
blackpanterro spune:
Si tu Nelia? eu ma mir ca astia au reusit sa prezica viitorul dar pe conquistadori si variola nu i-a prezis nimeni...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."