Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu la ora asta sunt la servici au unii idei crete!!
maica-mea acasa face crize, taticul este plecat saptamina asta.

Olga Dumnezeu e mare si bun, sigur nu te lasa!

robotzica nu ai de ce sa iti ceri scuze cu eliptica, sunt convinsa ca e buna, da la tinerete nu la batrinete....

Danelutza te-ai dus peste vecina cu gatitul? e pacat, tie iti place chestia asta, asa imbini utilul cu placutul, daca tot iti place si poti scoate banutzi ar fi pacat! cind iti deschizi restaurant chiar vin la tine.

Androix
de unde a luat-o? de la gradi??
elisor cum a fost in insule. ha!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hai mai ca iar am strigat lupul! Se pare ca a fost o alarma falsa. Nici nu mai tin minte daca v-am povestit ca saptamana trecuta a avut febra intr-o noapte si in urmatoarea zi care i-a trecut cu supozitoare si apoi s-a umplut de muci, in rest nimic. Si eu am zis stai ca nu se poate sa fie asa inexplicabila tre sa iegziste o iesplicatie! Si il tot cautam de bube, ma mai vaitam ce prost pica in miezul sesiunii, imi faceam planuri sa despart copiii ca sa nu faca si Georgia o forma urita, cum am facut eu, caci asa am inteles de la medica noastra ca daca e expusa indelung la virus face o forma mai urita, si cate si mai cate. Ieri il tot pandeam si cand colo copilul, se pare ca avut o zgaiba pe care si-a rupt-o singur pe fata iar spre seara se patase pe fata si a inceput sa se scarpine. Zic GATA! Asta este: am sarit pe el cu mixtura de plangea saracu ca-l ustura ochii si pielea, i=am bagat si niste peritol si zic pana maine dimineata e plin de bube. Azi dimineata nu mai avea nici macar petele rosii din obraji.
Si asta nu e tot! Ca tot ma intrebai Elisor: da am facut nenorocita asta de boala la batranete, la 22 de ani. Si aseara mi-am dat seama ca m-a marcat profund suferinta de-atunci. Deci eram aproape convinsa ca Filip face varicela si nu terminasem bine de gandit ca gata, s-a confirmat, cand incepe sa ma manance peste tot. Deci bube imaginare mi-au dat de furca toata seara. Si pe urma mi-a trecut prin cap ideea nebuna cum ca si daca am facut eu o forma asa virulenta s-au mai vazut cazuri de bieti nefericiti carora le-a fost dat sa traiasca de doua ori in viata aceasta boala.

Si cu toate astea repet obsedant: mai bine o facea! Sa scap dracu si io o data de grija asta!

Dar inca nu e timpul trecut, nu stiu in ce ape se mai scalda gradinita, caci de-acolo ar putea sa vina, dar inca nu au trecut cele doua saptamani regulamentare de cand a inceput. Abia maine trec. Nici nu stiu. Ma oboseste psihic deja treaba asta

Elisor, eu in locul tau, i-as da de seara sa aleaga intre 2 MAXIM 3 tinute pe care sa le imbrace a doua zi. Si a doua zi ne tinem de alegerea facuta si punct!
Apropo de cum sa ne mai intelegem cu piticii: eu am un stil asa care am vazut ca da roade negresit. Andrei tata de ericozaur rade de mine in hohote ca, ce e drept, am un aer exagerat si fals: de exemplu vreau sa-mi aprind o tigara si vreau sa-l trimit din bucatarie, ii zic: uaaaauuuuuu! Filip, fii atent, ai ceva foarte important de facut! Trebuie neaprat sa stai cu Georgia la masuta sa desenati, tu esti profesorul si ea e eleva. Asta asa cu un ton foarte exagerat, de nu stiu de zici ca am vazut cine stie ce m-ar da pe spate de uimire, incantare, tot ce vrei tu Nu cred c-a existat vreodata sa nu functioneze.
Sau cand vine vorba de adunat jucariile, tot la fel, daca nu ma implic acolo suta la suta nu misca un deget. Pot sa tun si sa fulger, daca nu depun efort cel putin la fel de mare ca si cand le-as aduna singura. Tot astept ziua in care nu va mai fi nevoie sa-i indic jucarie cu jucarie unde s-o puna.

Gata, a venit zmeul acasa si trebuie sa ma intorc cu nasu'n carte, daca invat ajung departe

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna la noi balamuc. fetele sunt bine. eu lamunca, tati la munca. fetele stau cu mama care da semne ca nu mai poate. mi-e groaza sa le duc acum la gradi cand bantuie virusii. bat in lemn nu au nimik. in afara de crize de opozitie, figuri in cap si toate cele. :)

pup you.
Loreen ce e cu tine? sunteti bine?

Mergi la inceput

Mi-am facut o caruta de nervi ca nu pot posta anunt la mica publicitate. nu stiu ce are de nu mi-l ia. cred ca e ceva defectiune.
asa ca intrebare. cine vrea un carucior de sport matteo de la neonato?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

e bmw? vrei pe el 1500 de euroi?
Buna Monu, eu iti sunt datoare cu niste scuze ca nu ti-am raspuns la mess ma intrebai de reduceri. Intre timp cred ca ai aflat ca au cam inceput desi, am aflat si eu de-aici de pe dc ca perioada oficiala incepe de pe 15 ian. Pupici la fete!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

mai tai un zero si pun Ron si iese 150 :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata fetele!

Pai sa va zic cum sta treaba la noi cu varicela

V-am mai spus la bia in grupa majoritatea copilasilor asa in jur de 20 de copii din 28 au luat o bia normal facand exceptie. Sincer as fi vrut sa faca si ea acum decat mai incolo.

olgaT-sa ai grija de tine! privesc cu nostalgie inapoi la sarcina cu cristi de data asta si ti pot spune ca si eu am fost pe baricade pana intr o zi de vineri si marti am nascut. Stiu ca pe ziua de marti imi programasem sa merg la arad sa transcriu masina dar nu a mai fost sa fie asa, iar cu bia inainte de a naste mi am liuat concediu de odihna , atat.

de laura stiti ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga !
Iti doresc din inima, multa sanatate, sarcina usoara in continuare, bebelusa sanatoasa, sa treaca repede timpul si sa se intoarca sotul tau, sa ai mereu o familie linistita si fericita !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga T, LA MULTI ANI sanatosi, fericiti si plini de impliniri ! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebelina sanatoasa tun ! Sa stii ca si eu am constatat ca fata mea e mai potolita cand e doar cu unul din noi... poate functioneaza si la Tony ?

La multi ani celor care au avut onomastica de Sf. Anton - Antonella Isabella de Danelutza, Antonia de Monu si Tony de Olga ...

Monu, sa iti traiasca printesa cea mica, LA MULTI ANI !

Eli, merci de urari ! Stiu ca asa patesc si eu, imi pun in gand sa sun pe cineva, ba chiar pun si reminder pe telefon, si il tot aman sau uit de el pana se termina ziua Apoi mi-e jena sa sun, pentru ca a trecut evenimentul

Lili, bestial visul ! :))) Eu azi-noapte am fost la Londra (si eu si sotul ne dorim foarte mult sa ajungem acolo), am vizitat toate cele si am fost impresionata de faptul ca toate obiectivele vizitate erau exact ca in Ghidul Londra Top 10 pe care l-am citit saptamana trecuta

Lucas, am vrut si eu sa o duc pe Carina la zoo in week-end, dar s-a procopsit cu o raceala, si am tinut-o tot week-end-ul in casa, de ne-a pus parul pe bigudiuri. Au aparut ursii ?

Adriana mami de Tudor, welcome to the club ! Sa stii ca si fata mea a fost incantata de mersul la gradi ... pana acum. Acum refuza cu incapatanare, isi gaseste tot felul de scuze ca sa nu mai mearga, face crize de dat cu fundu' de pamant, etc. Cand am intrebat-o de ce nu vrea, mi-a raspuns ca nu ii place sa invete poezii -> aici e leita ta'su

Tdi, am apucat sa vad pozele voastre de la mare, si cea cu camera Alyssei... Daca te consoleaza cu ceva, si camera Carinei arata la fel daca nu strang dupa ea de 7 ori pe zi. Ufff.

Nelia, mi-a placut teribit cum ai rezolvat-o cu Tudora cand n-a vrut sa se culce ... si ati lasat-o sa faca singura toate acele lucruri pe care le facea doar ajutata de voi.
In alta ordine de idei, eu pana acum n-am reusit sa inteleg cum sa nu iti fie frig intr-un costum subtirel cat o foaie de ceapa, la -30 de grade C ... dar m-ai convins !

Robotzica, ce haioasa esti cu cremwurstii din 2006 ! Eu sunt campioana la gasit numai lucruri expirate prin camara...

Danelutza, eu ii iau fetii hainute de pe site-ul acela pe care ni l-a recomandat Florentina G : La Redoute... si acum au solduri foarte generoase, am facut deja 2 colete pe care de-abia astept sa mi le aduca varul meu, exact inainte de ziua Carinei

Fran, bine ca ti-ai recuperat banii... Urata poveste. In rest, pe unde va mai preumblati ?

Gabitzam, stiu ca ai povestit la un moment-dat de un loc de joaca gratuit din Baneasa Shopping City, si atat de rau imi pare ca n-am fost prea atenta la ce spuneai ... pentru ca am fost saptamana trecuta cu Carina, si pretul pe care il cer cei cu locul de joaca de la parter mi s-a parut de-a dreptul nesimtit : 35 ron indiferent de perioada cat lasi copilul

Fetelor, eu n-am chef de munca, trebuie sa ma apuc de niste raportari contabilicesti odioase , si imi tot fac de lucru cu altele... doar-doar imi vine cheful Din pacate n-are altcineva cine sa mi le faca... Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, ala care este acum 35ron a fost gratuit la inceput
Numa' bine ca Andrei se invatase acolo si nu scapam, fiecare weekend bagam loc de joaca. Si mai vede si cate o prostie de jucarie pe acolo. Data trecuta a luat un suc cu Spiderman atarnat de capac, am mai dat si pe ala 19ron

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput