Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, servesc si eu o cafea cu un fursec, asta ca sa mai slabesc

Elisor si a mea e capoasa de ma omoara , la gradinita si in general in afara casei e un ingeras, dar acasa se dezlantuie, iar simbata cind am incercat sa-i dau una usurica la fundulet am sfirsit prin a ma lovi ea, tot la fundulet, cica asa ai facut si tu , asa ca nu-i mai dau nici usor, nici tare, ca dupa aia ajungem sa ne batem parte-n parte . Isabella nu-si face inca lista pentru cadouri, a inceput cu lista de invitati la ziua ei , iti dai seama ca vrea sa invite toti copiii de la gradinita, ca aici nu o pot pacali sa duc ceva la gradinita, ca nu-i voie, cica sarbatorile se fac in particular si invitatiile la fel, in incinta gradinitei nici macar o bomboane

Teddy si eu le pun pe caprarii, intii calc ce-i mai voluminos, cearsafuri, pulovere, hainele Isabellei sint de fapt pe primul loc, apoi ramin pantalonii si camasile lui tat'su, pe care le tot amin, iar cind ma apuc de ele intr-o zi, ma tin doar de camasi nu mai calc altceva . Sanatate multa Alyssei

Olga ai grija de tine, o sa treaca repede vremea si se intoarce sotul acasa. E greu, la noi daca pleaca doua zile si mi se pare o vesnicie. Altceva nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te incurajez, doar sa stai cumintica acasa cu Tony, asta daca nu cumva te mai duci si la serviciu.

La multi ani, Tony, Antonia si Isabella !
Noi tinem sf.Anton catolic, dar nici ala nu stiu cind este

Gata, dispar sa pun rufe la spalat si sa mai calc un pic, nu prea mult sa nu ma ia din nou durerile

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Lucaaas, nu m-am odihnit deloc din cauza ta! Toata noaptea m-am certat cu tine. Cica erai gravida, ai vazut la ecograf ca bebe e blond si ati hotarat sa va mutati in Germania, ca daca e blond se integreaza mai bine. Ti-ai scos toate lucrurile la vanzare, si ai venit in gara Constanta sa lipesti un afis. Cand am vazut lista, ti-am zis ca esti nebuna sa vinzi caruciorul lui Matei cu 1500 euro, dar tu mi-ai replicat ca sunt tuta rau, habar n-am care e trendul de anul asta, ca se poarta carucioarele BMW . Dupa asta cearta a continuat la o receptie de la nu-stiu-ce ambasada, unde ai tinut un discurs despre faptul ca nu cunosc eticheta, cum am indraznit sa ma imbrac in verde, cand verdele apare pe steagul dusmanilor lor! Si cand in sfarsit am terminat cearta cu tine, m-a trezit Iulia sa-i dau laptele

Gabi, daca vii la vara pe aici, cred ca ti-l petesc pe Raducu. Vad ca se potriveste cu mandra mea - amandoi sunt hliziti si grasani.

Adriana, bine ai venit. Cand aud de varsat de vant ma apuca instantaneu mancarimea. Sanatate multa si sa-i treaca bubitele fara urme.

Andreea, voi ce faceti? Sper sa nu fie varsat, ca daca este probabil te asteapta si pe tine doua ture de stat in casa.

Fetele din Canada, ma tot minunez de vremea de la voi. Nu atat de temperaturi, cat de oscilatiile mari de la o zi la alta.

La multi ani Antonia! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, super tare visul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

Multumesc de cafea Elisor

La multi ani Antonella Isabella,Antonia,Antony!

Adriana bine ai venit printre noi.Multa sanatate puiutului tau

Ioana sa-ti traiasca Alba-ca-zapada.Frumoasa foc

N-am mai apucat sa scriu ca la noi parca e sfarsitul lumii dar cu cititul sunt la zi. Acum am prins un moment de respiro si am zis ca daca nu scriu acum cine stie cand mai apuc
Noi suntem "partial" bine.E plin de varicela in gradinita si in consecinta Dragos s-a scarpinat ieri, toata ziua.Acum astept buboasele.
Partea frumoasa este ca eu n-am dormit toata noaptea din motive de... scarpinaturi.Frate ma mananca pielea de tampesc.Sper sa fie o urata de urticarie ca ma linseaza astia la lucruMa intorc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lili,

Nu prea v-am citit . Dar zic sa ma bag si eu in seama pe aici. Vad ca a aparut Elisor!!!

Multa sanatate va doresc!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tare greu merge caruta asta de net, acum cand pot intra si eu de la servici...apropo de servici, eu moarta coapta saptamana asta vreau sa merg la servici, cum as putea sa ma bucur mai mult de servici decat atunci cand nu am sef, asa ca sper sa nu prindem nici o boala...maine am o delegatie la bucuresti

Daniela peste unele chestii de incapatanare as mai putea trece dar peste faptul ca imi face figuri mari la imbracat nu pot accepta. Mai nou nimic nu-i place cu ce-o imbrac, iar dimineata numai de fitele ei n-am timp si chef. E criminala cu garderoba, mai am un pic si merg la psiholog , eu, ca ea n-are nici o treaba in afara de a ma enerva.
Singurele lucruri care nu ma deranjeaza sa le calc sunt lucrusoarele lu' Bia ca sunt mici si le termin repede.
Eu pentru Bianca am ajuns cand "cea mai iubita mama din lume" cand sunt "cea mai rea" sau "un monstru". Palmuletele la fund am renuntat sa-i mai aplic pentru ca nu e decat o rezolvare pe termen foarte scurt, cand o vad super furioasa pe mine o contraatac cu propriile ei arme, ma burzuluiesc si eu la ea pana o fac sa rada sau ii vorbesc cat mai calm ca sa aplanez criza, dar asta in nici un caz dimineata cand nu sunt in stare de o asemenea atitudine.

Lili e criminal visul tau , carucior bmw zici

Andra foarte fain a iesit puloverasul !

Simona pai daca a aparut varicela in gradi slabe sanse sa scapati, tu n-ai avut? Va tin pumnii sa fie urticarie.

Zilele trecute mi-au iesit si mie si lu' Bianca o multime de bubite "scarpinatoare" cum zice matza, pe un singur picior, tare ciudat ca am avut meniurile complet diferite dar ne-au iesit in acelasi loc. Daca exclud partea alimentara ramane doar stresul ce ni l-am cauzat reciproc

Eu azi noapte am fost in insulele Polineziei Franceze...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Lili, draga, mi-ai inseninat ziua!! ca de azi dimineata ma tot cert pe la servici. eu gravida.... nu sunt sanse! BTW Matei e blond, cu suvite, firele mai de dedesupt sunt blonde rau si cele pe afara sunt mai inchise, cind il tund ceafa lui este in zeci de culori. faza cea mai tare a fost in spital in octombrie cind am fost, cind dupa 2-3 zile de stat, ma intreaba asistenta sefa, dooamna dar dumneavoastra il vopsiti??? sa cad pe spate. cica a fost discutie intre asistente si unele jurau ca e vopsit!
Verdele e culoarea mea preferata, cica ar fi si culoarea zodiei!
aaaaaaa hai sa va zic un banc
vine un evreu la doctor si ii spune: domnu doctor vreau sa stiu si eu de ce copii mei ies roscati, ca de, se duc la scoala, copii imediat zic ca e evreu si ii arata cu degetul. si doctorul intreaba: bine acu sa-mi zici tu de cite ori faci dragoste cu nevasta, o data pe zi?
ala raspunde: fugi domne de aici, doctorul: odata pe saptamina?? ala nuuuuuuu, domne e lenesa, doctorul: odata pe luna, ala: nici macar, nu am zis ca e lenesa, doctorul: odata pe an???????????????????? ala: da si doctorul ii spune: atunci stiu care e problema, e de la rugina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Lucrez fetelor pana in 20 martie( voi avea 37 saptamani),de la 9 la 5, daca nu cumva nasc pe autostrada. Ca si asta e posibil luand in considerare ca trebie sa conduc intre 45 minute si 1 ora 1/2 pe sens ( depinde cum e traficul)- 45 e in cazurile fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Bestial visul, Lili, am ras de s-au sesizat vecinii de cubicle.

Cat despre bancul cu evreul, abia astept sa i-l spun lui Daniel. Noi sigur am face un copil cu parul rosu - daca, evident, s-ar intampla sa "gresim" sa facem unul.

OlgaT, eu cand commutam prin zapezi avand burtica, nu ma gandeam ca nasc (eram mai putin avansata cu sarcina decat tine la vremea asta), dar mi-era frica sa nu ies in decor si sa ma congelez sau sa mor de inanitie! Eram echipata ca de razboi: patura, conserve (cremvursti din aia mici, nesuferiti), crackeri si apa! De curand am aruncat o cutie de-aia de cremvursti care expira in 2006... Nu s-a ivit ocazia sa-i mananc la timp!

Where there is a will, there is a way.

Mergi la inceput