Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
iriss_04 spune:
buna fetele,
Gruia de Nerantula 
Edwin de Denisa 
Amalia de sabinel 
Sasha de Ratonelu 
Vesna de Octavia 
laura:
,,,si noi tot cereale butica sanatoasa(cu morcovi)am luat,,,eu am pus o masura la 150ml si a papat super bine![]()
sanziana27|:
f frumos ai inceput diversificare cu cel mic,,,si mie mi se pare o porcarie zeama lungaaaaa,,,beah
300:mar cu biscuite?pediatra ta a luat-o razna???chiar acum cateva zile am vb cu doctora noastra despre mar cu biscuite si zicea ca biscuitele ii face pufosi,,,deci pas mar cu biscuite,,,eu pe la 5-6luni o sa merg cu mar copt cu branzica facuta in casa,,,
micuta it-sta
micuta carla pisicoasa![]()
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Apropo de supt degetul..Alexia daca doarme si se foieste prin somn am surprins-o cum isi baga degetzelul in gura si adoarme instanat..da eu tot suzeta asa prefera in locul degetului. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
amalia chiar scartaie daca nu-l gaseste. il cauta disperata si cand il prinde il tine cu ambele maini. defect genetic, ma-sa (adica io) l-a supt pana pe la 5 ani, se chinuia taica-miu sa ma dezvete si mi-l dadea prin ardei iute. n-a reusit. si acum ma mai trezesc cu ele in gura, eu mi-am ros unghiile muuult timp.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
amalia chiar scartaie daca nu-l gaseste. il cauta disperata si cand il prinde il tine cu ambele maini. defect genetic, ma-sa (adica io) l-a supt pana pe la 5 ani, se chinuia taica-miu sa ma dezvete si mi-l dadea prin ardei iute. n-a reusit. si acum ma mai trezesc cu ele in gura, eu mi-am ros unghiile muuult timp. amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Hihihi me too..acuma am alta preocupare pielitele din jurul unghiilor,soata moare cand ma vede
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
kllemi spune:
buna fetelor, raportam:fuseram la dr. si toate sunt bune si frumoase, am vrut si noi sa ne facem frumoase si sa ne punem cercei, dar nu am avut cercei la noi ca eu am crezut ca intai se pune ata si dabea dupa aia....... dar dr. ne-a zis ca de ce nu am venit direct cu ei ca astfel nu mai chinuim copilul cu ata care este mult mai complicata...
si uite asa nu ne-am gaurit azi urechile, dar luni ne asteapta o repriza de plins...
gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA
andy.p spune:
musette
iriss si eu la fel numa ca i-am dat cu lgt -1.
oaaaannaaaaape unde esti??
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
Luminita, am citit topicul cu suzeta. 
Ai pus tu o intrebare cu nasul infundat. Paradoxal, dar lui Teo i-a ajutat suzeta cand nu putea respira pe nas. O tinea intre dinti si respira cumva pe langa ea, fara sa i se inchida gura.
Ma uitam la el si ma minunam cum face asta...
Se asemenea m-am minunat cum o gasea in somn fara sa se trezeasca.
Adormea cu ea in gurita, o scapa prin pat... si in somn o cauta cu mana, o pipaia sa o intoarca pe partea care trebuie, si tusti cu ea in gura... in somn deplin! Lesinam de ras cand ne uitam la el.
Acum ii ies doua masele si isi tot baga mainile in gura... nu-l pot opri (si mainile sunt de pe jos, etc...) dar nici suzi nu i-as mai da daca tot am scapat de ea... in plus, nu-i ajunge sa se scarpine cu ea pe masele ![]()
Lui Radu i-o tot dau, sa vedem ce iese.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
dyanira spune:
Andrei accepta suzeta dar mainile sunt tare, tare bune

Cum facet voi sa eructeze bine bb ca Andrei nu poate scoate gazele si il doare burtica.Voi patitit ca bebei sa planga prin somn???
La orice mancare facuta acasa nu se pune sare deloc nu???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:

Revin si eu ..chiar daca ..cam insistent cu intrebari din final de capitol trecut ....
COPILASII VOSTRI NU DORM PE BURTA ?
E CHIAR ATIT DE PERICULOS SOMNUL PE BURTA LA BEBELUSII CARE ISI POT MISCA CAPUL STINGA-DREAPTA ?
Astept cu mare interes parerea voastra!
Marturisesc ca la Stefan nu mi-am pus problema pentru ca nu ii placea sa doarma pe burtica ...la Izabella ..se pare ca e pozitia favorita.
Pupici
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
andy.p spune:
Dya eu o tin pe Alexia in brate cu fata sper mine sau invers pana scoate aerul..uneori nu dureaza decat 2,3 min,alteori mult mai mul...cand nu eructeaza deloc o pun pe burta in pat si o frec pe spatic pana scoate aerul.
mami de stefan Alexia doarme pe burta de la o luna!!isi intoarce capul singura.
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andy.p
Hihihi me too..acuma am alta preocupare pielitele din jurul unghiilor,soata moare cand ma vede laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
da da da ,,si pe mine tot pielitele ma preocupa,,ma cearta tati cand ma vede ca vreau sa-i tai pielicica,,,
apropos ca zieai ca alexiei nu i-au placut cerealele,,incearca sa cumperi lgt de silicon ziceau fetele zilele trecute(
pt idee si sorrykllemi:
si sa nu doara rau la cercelusi''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)