Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

si eu am supt degetul pina la 6 ani, aveam basici la degetul mare! insa pe Elsa nu prea vreau sa o las, suzeta o iei, o speli, o dezinfectezi, dar cu degetul ce faci? ca nici nu ai intors bine capul si ei gata au bagat minutele cine stie pe unde, dupa care repede-repede cu ele in gurita. Iar de suzeta cred ca-i poti dezobisnui mai usor, cel putin asa cred eu acum.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

cred ca unele gesturi sunt mostenire genetica. Sa va dau unicul exemplu acum la indemana: anda. Isi suge o combinatie foarte neobisnuita de degete: cel aratator si mijlociul in acelasi timp, idem mamica ei.

Stiu ca prin suptul degetelor se oate deforma valul palatin (o sa arunc si io un oki pe mailul comun, Boo ). Insa si suzetele au inconvenientele lor, citeam ca unele provoaca maitarziu carii... Nu ma mira sa cites la un moment dat ca si morcovii dau cancer nancati in cantati egale zilnic cate 20 de ani...

Redevenind serioasa mi se parea ca Anda accepta suzi da uit mereu s-o sterilizez. Cred ca in ritmul asta ramanem pe degete.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am vazut-o in sfarshit pe Carla "pisica salbatica"!
au o ploacere deosebita sa se auda scotzand sunete cat mai puternice!

si Alex e un dulce!! imi place mult salopeta!
ce sa mai, se fac m ari copiii nostri...si chiar ca nu en vom mai intalni cu clipele astea,d ar vin altele, din ce in ce mai bogate in realizarile lor si sentimente frumoase pentru noi!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

apropos de suzeta vs. deget, aveti mai jos cateva pareri ale mamicilor...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131288&whichpage=1

am deschis subiectul tocmai in ideea de a rezolva aceasta dilema, dar inca nu m-am decis... s-au poate am facut-o, caci inca nu le-am cumparat suzeta...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudinna merci de mesaj am adaugat si eu datele in tabel. Eu ramasesem cu alta parola in cap si vroiam sa reusesc
Chiar sub David in tabel, nu am retinut numele este tot un baietel si sunt atat de apropiati ca evolutie, diferenta de grame

Legat de diversificare (vorbesc de primul baiat hranit artificial) noi am sarit peste zeama strecurata (sa o gustati e oribila) si am inceput cu piureul de legume, la inceput mai subtire, dar dat cu lingurita de la inceput. Dragos se plictisea, cand am ajuns pe la 80g de piure si normal ca nu mai au placerea de a suge, care-i calmeaza, chiar daca e din biberon. El statea in leagan (oprit) si se tinea de niste jucarii care-i mai distrageau atentia de la plicticoasa activitate de a manca (el nici acum nu-i fanul acestei activitati, deci sunt copii si copii)
Legat de zgomotul de fond, bietul David si in suieratul rotilor de tren ar dormi, caci Dragos urla si tipa si daca-i spun "david doarme, sa facem liniste" sare ca ars si-si aminteste de el si incepe:
- unde-i dadi? tezit? unde-i dadi? doamne?nu-i dadi...

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iaca vroiam sa zic si io ceva... si lesina neuronu si uitai ideea...

aha... diversificare la bb1, am pus mai demult schema pediatrei mele. Nu m-am tinut intocmai de ea, si ce a trimis simodina mi se pare mai pertinent.
Mancarici gata facute, va referiti la cele din comert?
Teo a consumat incepand cu 6 luni Hipp ("de la 4 luni", asa scrie pe ele...) cu spanac, cu morcov, cu porumb, perele williams, banane cu cereale, a avut o pasiune pentru Milk Pap...
Si acum mai mancam mancarici Nestle sau Hipp "peste 12 luni" cand nu apuc sa ii fac pilaful.
Cu el am inceput mai devreme de 6 luni, cu mar ras, morcov, legume din supa pasate, ca zeama nu i-a placut. Cui i-ar placea?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

merci pt parola ma duc sa ma documentez

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Apropo de supt degetul..Alexia daca doarme si se foieste prin somn am surprins-o cum isi baga degetzelul in gura si adoarme instanat..da eu tot suzeta asa prefera in locul degetului.

am uitat sa spun ca o pe pisicutza Carla.

lumi ce mai fac hunii??S-au mai linistit,sper sa nu sa imbolnaveasca.

Sanzi ce dragutz tre sa fie Dragos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ascultati www.examiner.com/x-1106-Orlando-Christianity-Examiner~topic25326-Northland" target="_blank">Mom Song... e demential...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Ascultati www.examiner.com/x-1106-Orlando-Christianity-Examiner~topic25326-Northland" target="_blank">Mom Song... e demential...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

FFF TARE

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput