Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
elilove3...eu nici nu vreau sa citesc, sau sa vad...am vazut la stiri...si am citit cateva randuri aici pe forum, m-a apucat plansul.Nici nu vreau sa ma gandesc, nici sa vad, nici sa aud...Am plans atunci cand am vazut la stiri, am plans acum....

Pana nu se va schimba asta, vor mai fi cazuri, din pacate...
Ca sa ajutam, trebuie sa avem puterea sa vedem si sa citim despre ei.
Cand va strangeti copilasii in brate, va rog eu din inima, ganditi-va ca putem fi noi in locul acelei mame. Oricand. Viata e atat de fragila...Si cred ca nimic nu e mai dureros pt. o mama care se agata si de un fir de ata sa auda "nu pot sa vad/citesc...doamne fereste, bine ca al meu e sanatos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

..............bine ca face romanu cel mai cel brad din lume...inca nu a inteles ca fatada ...enerveaza..sunt multi care au posibilitatea sa cumpere 10 paini...ar putea manca 3 si restul..sa mai dea si la oameni care au nevoie....

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Dianaimi pare rau, sunt slaba..nu pot sa citesc despre asta, si nici nu ma pot gandi sa fiu in locul lor....
Si nu cred ca e cazul aici sa judecam cine cu cat sau cum a ajutat.....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

De azi de dimineata fac si fac si tot la asta ma gandesc.
Ce este de facut?
Pentru copii nostri putem face asigurari de sanatate, si ar fi bine sa avem asa ceva.
Dar in cazul unui nou nascut ce se poate face? Daca parintii au asigurari de sanatate au pentru ei si nu pentru noul copil.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
Dianaimi pare rau, sunt slaba..nu pot sa citesc despre asta, si nici nu ma pot gandi sa fiu in locul lor....
Si nu cred ca e cazul aici sa judecam cine cu cat sau cum a ajutat.....

Sorana, nu e vorba de cat de slabi suntem sau nu, nu ne-a obligat nimeni sa ne punem site-urile de umanitare la favorite si sa citim zilnic. E vorba despre faptul ca cineva (Leeloo si Dandusa) ne-a rugat sa dam niste banuti unui copil bolnav. Atat! A fost vorba doar despre asta, au fost doua mesaje postate de ele, cu rosu, si doar cateva fete au percutat. TRIST!
Nimeni nu a zis cat a dat sau cum a ajutat, nu stiu de unde-ai scos-o pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Acum o ora si ceva am primit email ca ne-au trimis banii inapoi pentru ca Gabriel s-a stins De atunci nu-mi revin, cata durere. Nici nu mai am cuvinte. Doamne, da-le putere parintilor

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
De azi de dimineata fac si fac si tot la asta ma gandesc.
Ce este de facut?
Pentru copii nostri putem face asigurari de sanatate, si ar fi bine sa avem asa ceva.
Dar in cazul unui nou nascut ce se poate face? Daca parintii au asigurari de sanatate au pentru ei si nu pentru noul copil.

Otilia, poti sa-i faci asigurare din prima luna de viata. Eu chiar luni am intalnire cu agentul de asigurari sa-i fac si lui bebe asigurare pt. studii si sa-l trecem in asigurarile noastre de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma simt ultimul om ... Eram obosita si nu am percutat mesajul. vroiam sa planific week-endul meu la mare si am zis ca trimit banii...am uitat ...ma simt ingrozitor. nici nu am cuvinte e nedreapta viata asta. imi strang miunea la piept si gandul ca ea ar putea pati ceva ma ingrozeste.trebuia sa ma gandesc ca asa simte si mama lui Gabriel...ma retrag, acum e prea tarziu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, ma gandeam ca asiguratorii nu accepta daca un bb este de la nastere bolnavior.

Eu ma gandesc la parinti, ma pentru ei sa aibe putere.

Leeloo, tu cum mai esti?

Elisa mea a plans mai toata ziua, nu a dormit de la 9 de dimineata, e agitata. Sunt obosita si trista ca nu stiu ce are dar ma simt asa norocoasa ca e sanatoasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Otilia..poate ca esti tu agitata...Elisa te simte..si e si ea agitata...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput