Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Te rugasem in capitolele trecute daca se poate sa imi schimbi poza cea cu burtica. Ai reusit? Multumesc frumos. Si aboa stept sa vedem filmuletzul. Multumim pentru efort. Te pup.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

dupa munci asidue, am reusit sa modific montajul ala, sa apara si numele... am pus si pozele cu bebei, la cine mi-a trimis
amu' mai am sa pun numele bebeilor, da' tre sa ma luminez care copil al cui este... poate incurc cozonacii sa vezi ce scatoalce imi iau de la voi

otilia, vaccinul il poate face oriceine, daca il ai... daca ai nevoie vb cu pedi a mea

io am doo bucatzi copii vaccinatzi, asa ca azi nema program de relaxare, si maine e wkd, deci iar imi rastoarna tatai calculatoarele

cine mai cvrea in montaj, burta, repectiv copil, dati buzz pe mess. sau mail, sau ce vreti voi......

aaaa... muzica.. sa dea naiba daca am altceva decat celine a lu' dion si muzica po****ra pe ramasita de calculator pe care umblu... daca aveti alta melodie, dati si la saraci

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Impresionat filmuletz spiridusul. Felicitari ca ai reusit. Multumim frumos ca te-ai dedicat din timpul tai sa faci acest film pentru noi, mamicile de pe acest forum.
Sa iti dea Domnul sanatate multa si sa ai parte de tot binele din lume.
Te

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

acuma, io arunc prima piatra , ca sa nu mi-o iau
e posibil sa fi incurcat vreo burtica, sau vreun copil.. sau sa fi sarit vreo pozutza... va rog mult sa nu va suparati, desi pare scurt, a durat ceva pana i-am dat de cap.. si la un mom dat am mai pierdut sirul
deci daca am gresit, trageti-ma de maneca... dau mielu' de pasti , asta este!

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

alexa..ahaaa...acu mai citi din urma cate ceva, am vazut ca s-a vb despre asta...got it...ura...poate nu raman asa toata viata...de cutit bisturiu nu vreau sa mai aud ever,de cand cu patania de la cezariana...daca era o exp mai ok...peste ceva timp...mi-as fi facut lipo pe bune in zona aia...si tatze claaar...ca arata ca 2 turte, placinte..acum pline dar cand nu va mai suge ghita...o sa arate foarte nasol..prevad...

spiridush...ai ceva pt kk??io am intrebat aici daca exista ceva, un ceai, un sirop...nimika..ca io pap ce trebe dar fara rezultat din pacate...daca exista in ro..pls spune-mi ca vine mama in it si o rog sa imi cumpere...

mirtha...ai fost bolnava??uff...nu am vazut citit tot inca, sper ca esti bine acuma..

oceanborn...cum i cu botezu??zi si mie...noi ne-am scapat de lumanari si toate cele...io nu am proiecte inca...mai incolo...sper sa mi-l boteze careva, ca io sunt ortodoxa...astia au niste reguli de toata frumusetea...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

brie, te invidiez, vreau si eu la schi. Nimic nu-mi lipseste din viata de dinainte de david decat...sportul. iar acum tare mult mi-as dori sa merg la schi. Azi sotul meu a avut bilet de voie si a plecat la Predeal, cu cativa prieteni, sa stea cateva ceasuri pe partie. M-a sunat sa-mi zica ca e tare incantat.Ce as mai fi mers si eu. Voi unde va duceti la schi si ce faceti cu bebe mic?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

alexa..aa..si felicitari pt 2 lunite!!!hai da si tu ceva...nu vezi ca stau cu mana intinsa si cu paharu gol?io accept orice.....bere, vin..suc..ce ai..

Mergi la inceput

ahaa, brie..tocmai am vazut la tine fisher price..pe ala il vreau si io!!daca ne da tata bani, ca na..criza economica ,cu asta se scoate acuma........si io vreau si io!mi se pare super comod, mai ales ca acu incepe bb sa se uite in jur...si nu il pot tine tot in cosulet si cand e treaz...nu vede nimica...si ma tot cheama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dragele mele
nu e posibil ca din cauza unor bani sa se intample asa ceva, haide.ti sa numai lasam sa se intample asa ceva
revin

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cherieactiv burta eu mai am puti de tot.Oricum e indicat sa faci exercitii.Bine eu sunt dupa a doua cezariana si trebuie sa fac.Da nu am fcut deloc.Mi-e cam lene.Si burta si la mine e tare, si nu simt inca asa in jurul operatiei.O sa mai treaca ceva timp pana o sa fie ca inainte.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Sunt absolut socata si revoltata de tragedia lui Gabriel... este incredibil ca, dupa atatea anunturi, inclusiv la TV si in ziare, un copilas moare cu zile intr-o tara in care se organizeaza "vanatori de lux" cu cei mai bogati oameni de pe planeta, ai caror bani de buzunar sunt mai multi decat erau necesari pentru Gabriel! Nu-mi mai gasesc cuvintele, scriu printre lacrimi, nu e dreapta atata suferinta si un astfel de final! Condoleante parintilor... ce sa mai spun

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

elilove3...eu nici nu vreau sa citesc, sau sa vad...am vazut la stiri...si am citit cateva randuri aici pe forum, m-a apucat plansul.Nici nu vreau sa ma gandesc, nici sa vad, nici sa aud...Am plans atunci cand am vazut la stiri, am plans acum....
Dumnezeu sa le dea putere parintilor sa treaca prin asta..ca imi imaginez ca nu e durere mai mare...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput