Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Ginye la mine n-a mers faza cu cerealele
. Am incercat doar de cateva ori sa vad daca se prelungeste somnul si am renuntat...ca eu aveam un grasun, alaptat si el exclusiv pana in acel moment (5 luni si jumatate)...si am preferat sa evit in alimentatia lui cerealele, fainoasele cat mai mult (ma refer la David)
Dar am auzit si eu la alte mamici ca ar merge...si ca dorm mai mult noaptea, se satura mai mult cu masa de cereale. Iti urez bafta multa cand o sa incepi, sa doarma mai bine si tu pe langa el!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
diana21 spune:
Fetelor, va rog din suflet, donati si voi cat mai repede pt. Gabriel, a facut si meningita si POATE MURI IN ORICE CLIPA. VA rog din suflet, nu se poate sa trecem peste asemenea mesaje fara sa clipim macar, scuipand in san sa cumva sa patim si noi la fel. Suntem mamici, ar trebui sa stim ce e in sufletul acestei femei, ar fi putut fi colega cu noi de odisee, a nascut in aceeasi perioada. Sunt suparata, nu se poate sa moara un bebe cu SANSE MARI de supravietuire doar pt. ca nu se strang niste amarati de 34.000 de euro!
http://seek-on.com/wpmu/gabriel/
diana21 spune:
Dupe ce am postat mesajul asta, am intrat pe site si am vazut. Micutul a murit 

...
Sunt extrem de revoltata, la naiba, cum de nu s-a putut strange suma asta????
Amalia spune:
Nu pot sa cred!!!

Credeam ca nu am citit bine pe site-ul pe care faceai trimitere..
Asta iti spuneam in PM...
Doamne...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace langa ingerasii lui!

Sa le dea putere parintilor sa treaca peste asa durere..
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Dupe ce am postat mesajul asta, am intrat pe site si am vazut. Micutul a murit ![]() ![]() ...Sunt extrem de revoltata, la naiba, cum de nu s-a putut strange suma asta???? Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
leeloo5979 spune:
Poate o sa considerati ca nu am nici un drept sa insist si sa postez aici...dar simt ca trebuie sa o fac inca o data...un copil moare cu zile doar pentru ca nu au fost stransi banii... Gabriel pe langa infectiile ....
cand scriam am aflat...
Gabriel s-a stins azi dimineata...cuvintele sunt de prisos.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
Flowers spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Otilia ca bine zici cu diversificarea. Cred ca in ritmul asta in cel mult 2 sapt il bag pe diversificare. Fetele care sunteti la al doilea bb: voi ati dat bbilor cereale? Ma gandesc ca daca i-as baga o portie de cereale seara ar dormi mai mult. Voi ce ziceti? ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Julia nu a vrut biberon, asa ca dupa ce am intarcat-o servea lapte doar cu cereale si cu linguritza (dupa 5 luni).
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
brie spune:
si eu bag dulciuri si cioco la greu. pai ce sa fac mai, fetelor, daca asa mi-a recomandat moedicul! mi-a zis zilnic multa multa ciocolata , mai ales seara inainte de culcare ca sa nu-mi scada glicemiile atunci cand prepar laptele la biberon al copilului. si acum, parol, sa ma ierte D-zeu dupa 9 luni de dezmat in care bagam in mine cu 2 maini si infulecam tot ce-mi "poftea copilul" (ca asa imi fraieream soata). noroc ca am doar 2 maini ca daca aveam mai multe mamamaaa mamamaaaa. Si pot eu sa ma pun cu medicul? Pai daca asa mi-a recomandat asa tratament tin.
Raportez si eu sa traiti 5 kg nesimtite in plus pe fund si invartite-ntr-un colac pe burta. haha am colac de salvare cand ma duc la mare....si asa nu stiu sa inot! Si uite cum am mai gasit eu un motiv in plus pt binele psihicului meu.
cea mare - se joaca de-a Alba ca zapada cu papusile din dotare. La un moment dat zice ea asa intr-o oglinda tot de jucarie si cu parul facut valvoi in cap "oglinda oglinjoara spune-mi tu acum sincer, cine-i cea mai frumoasa din tara?" sta ea ce sta, mirata ridica sprancenele si zice "euuuuuuu???? cum??? tooooott euuuuu?" apoi tacticos se intoarce la sora-sa "vezi, ce-ti spuneam eu mai devreme! mai incearca!"
deci am ras singura aici de am facut pe mine.......ma duc la baie...
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)
dandusa spune:
cu tot respectul........,daca se mobiliza mai multa lume de pe DC...,probabil ca suma s-ar fi strans muuult mai repede si Gabriel ar fi avut o sansa cat de mica...
luni era programat sa plece cu avionul in germ...ADICA MAINEEEEEEEEEEEEEEEEE,DUMNEZEULEEEEEE,MAINEEEEEEEEEEEEE
de trei luni in suferinta...a plecat la ingerasi

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
brie spune:
doamneeee nu pot sa cred !!!

dumnezeu sa-l odihneasca in pace printre ingerasi. CUMPLIT este CUMPLIT ce se intampla si cand te gandesti ca din cauza unor amarati de bani.........
macar banautii care s-au strans acolo sa ii foloseasca pt cele ce urmeaza de facut.
pusesem si eu acum 2 zile, am spus ca o suma infim de mica fata de ceea ce i-ar fi trebuit lui.
imi pare rau inca o data.......
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)
Otiliav spune:
Nu-mi vine sa cred, de dimineata am verificat sperand ca au strans toti banii.
Sunt tare revoltata, nu era o suma enorma de strans, de ce oare e viata asa nedreapta? de ce unii ignora astfel de mesaje?
Sincere condoleante parintilor.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

(14.08.2004)
(27.10.2008)
Dialoguri strumfesti
Eduard Stefan (12.10.2008)