Aspirante cu vechime "medie" (21)
Raspunsuri - Pagina 14
kitzy spune:
Neata!!!!!
Anca 22+ deja?????????????? Wow, am ramas tare in urma....si cum e cu bb miscaret? Face ordine in garsoniera? Vine curatenia de primavara ![]()
Bujo tu pe cand bb2?
Crisutzule nimic, nimic?
Io sincer nu mai sunt asa de entuziasta acuma la bb 2 cum eram la bb1
adica nu mai sunt asa nerabdatoare sa fac teste si tot felul, deocamdata am alte prioritati, poate de-aia.
Si eu voiam 3 copii, da ma mai gandesc, ca daca mai stau, pana il fac pe al treilea o sa fiu prea batrana ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Arianna_M spune:
Cu placere dragelor....
Moni.....cu cate zile inainte ai inceput sa iti faci testele ?
sau aveai o zi intarziere?......k sunt uituca....
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
vias spune:
mai am eu o intrebare...care ma framanta foarte tare...
...eu sunt din ce in ce mai constipata...iar in sarcina am avut probleme cu hemoroizii, dupa sarcina la fel, de la medic si farmacie mi-au dat ceai verde care intr-adevar ma ajuta, dar la o noua sarcina ce fac????
...adica nu mai am voie cu ceai verde, stiu sigur asta...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Arianna_M spune:
Camy ....
si eu am probleme cu constipatia.....si mai rau este k mi-a aparut si mie unul mic....
.......eu am folosit crema de galbenele......iar dimineata beau o gurtita mik de cafea sau ness (eu nu beau deloc cafea sau ness)....de la sotu'....si asta este laxativul meu......![]()
![]()
incearca si tu crema de galbenele poate te ajuta....la mine a mers...![]()
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
vias spune:
deci crma de galbenele..
..la mine cafeaua nu are nici un efect...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
monica_dicut spune:
Dana, cam cu 3-4 zile inainte. Trebuia sa imi vina pe 10-11 si eu am facut primul test pe 6 la care aveam vedenii de liniuta si pe 7 am repetat si a iesit linia aia pala pala de abia se vedea.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Dana, cam cu 3-4 zile inainte. Trebuia sa imi vina pe 10-11 si eu am facut primul test pe 6 la care aveam vedenii de liniuta si pe 7 am repetat si a iesit linia aia pala pala de abia se vedea. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Am inteles......

ma batea gandul sa stric niste teste.....
dar mai astept.....
cu 2
!!!http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
voicu_bebi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Neata!!!!! Anca 22+ deja?????????????? Wow, am ramas tare in urma....si cum e cu bb miscaret? Face ordine in garsoniera? Vine curatenia de primavara Bujo tu pe cand bb2? Crisutzule nimic, nimic? Io sincer nu mai sunt asa de entuziasta acuma la bb 2 cum eram la bb1 Si eu voiam 3 copii, da ma mai gandesc, ca daca mai stau, pana il fac pe al treilea o sa fiu prea batrana Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
salut! ce faceti voi?

kitzy
pup si bebe
...noi facem bine,bebe este miscaretz..incepe sa faca ordine si disciplina in mica garsoniera hihi . da trece timpul asta asa repede ...acusi vine luna mai hihiia sa vezi k vine si bebe 2 ...poate te ia prin surprindere
. moni
tu and ajungi la dr ,cred k nu eram pe faza cand ai zisAnca..

22+album poze
monica_dicut spune:
Trebuia sa merg azi dar s-a imbolnavit dra de gripa... si merg sapt viitoare luni sau marti.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
vias spune:
POATE IMI FAC SI EU UN TEST...

ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune