Aspirante cu vechime "medie" (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bey......eu fac 2 odata.......si fete......asa k sa nu ma mai chinui de 2 ori.....

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

CrisaS si Maria...cum numai voi doua pe aici???
Pai mai sunt si eu...si Ariana vrea 2 fetite odata...mai..mai...mai...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Bujorule, poate de data asta o sa ne ajute Bunul Dumnezeu si o sa ne plimbam amandoua copilasii prin parc....asa cum am zis ...
...io ti-am mai spus ca mie niciodata nu mi-au iesit lucrurile din prima...mai putin intratu la facultate...si barbatu

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Numai noi doua , Camy , in sensul ca voi o sa plecati toate pe rand..si ramanem.....noi care santem cam vechi..pe-aici cam invechite.
:((((((((((
Ah, acuma sa citeasca o mare dobitoaca care din pacate mai si face parte din familie...ce s-ar bucura...sa ma vada cat sufar!!!! Are o placere deosebita sa afle ca i s-a intamplat ceva rau cuiva mai ales mie, se hraneste cu veninul propriu..brrr mi-e sila!!
Cred ca daca mai raman si gravida...si mai fac si copil...chiar ca isi pune streangul:((((((
Deci, eu nu am nici un semn..nici tzatza umflate, dureroase, sfarcuri nu stiu cum...nimic...decat ca-mi simt partea de joc a burtii ca plezneste ..si ...tot acolo simt parca imi da cineva cu sulitele..insa poate fi foarte bine de la ovulaite(eu tot cred ca am ovulat zilele astea!!) sau am racit!!
In rest numai de bine.
Crisa

http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza....

aveti ....am pregatit-o special pt voi....

Pe mine ma dor putin sfarcurile....ma ustura ma bine zis.....asa k asteptam Z1......

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

'neata...o zi buna va doresc...
Arianna, multumesc pentru , chiar ca pica numai bine acum, va nu am apucat sa beau

CrisaS eu cand l-am facut pe Darius (ma refer la conceptie), am ramas insarcinata dupa un an de zile de incercari...asa ca...cine stie cat mai stau cu boi si de data asta..
...plus ca trebuie sa ai incredere ca in curand va aparea mult visat, la toate fetele de aici...NEAPARAT!!!!

Legat de persoana rautacioasa din familia ta, ignor-o, este cel mai simplu mod de a o enerva pe ea si mai tare...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata si multumim de !sa aveti o zi minunata si sa auzim numai vesti bune!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Fetelor, dar nu sunteti singure!!!
Chiar daca noi nu scriem asa de des (ma gandesc ca mai sunt si alte fete ca mine) asta nu inseamna ca am ramas gravidute si nu v-am spus (sigur veti fi primele care vor afla ) si nici ca am abandonat proiectele noastre (fie bebe 1 fie bebe 2 fie bebe 3)
eu am ramas insarcinata cu Matei dupa un an si cateva luni (aveam probleme de fertilitate care probabil sunt prezente si acum) asa ca nu ma gadesc ca plec asa de repede acum la odisee ( de multe ori in pesimismul meu care ma caracterizeaza ma gandesc daca matei va avea vreodata un fratior sau o surioara).
asa ca nu ramaneti singure !!! Nu , nu! Sunt aici sa va sustin!!! Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Hausepoket ia inlatura tu pesimismul...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput