LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor eu am incercat sa-i fac ziua Ozanei la kiddyland si sincer nu mi-a placut atmosfera de acolo (multi romi....)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

???
Eu am fost la 4 aniversari acolo dar mereu au fost "cu usile inchise" adica petreceri private , nu intrau si altii pe timpul celor 3 ore.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!

Azi am fost de dimineata la scola, apoi am gatit pt baieti (spaghete cu sos de carne de vita). am prins si o ora de somn la prinz (sint treaza de la ora 3...nu mai putea respira si a trebuit sa stau in fund si sa ma uit la televizor ca sa pot rezista). acum mi s-au infundat urechile si ma dor timpanele, sper sa nu fac vreo otita, ca sinuzita am deja ...iau pastile in continuare, sper sa faca vreo brinza...

stefan e bine, multumesc de intrebare, azi nu a avut deloc scaune moi si a trecut iritatia de la fundic aproape de tot (dupa trei aplicari de cutaden). o fi fost ceva ce nu i-a priit in mincarea de joi...altfel nu-mi explic...

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

va pup si va doresc o duminca placuta. nu mai scriu ca abia mai vad tastele.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

uff mai fetelor .. am avut o belea mare azi .. fina nostra s-a dat cu sania, aprins un damb , a sarit vreo doi metri in aer si apoi a cazut intr-o rapa .. si-a spart capul si s-a lovit tare la spate .. a venit salvarea si au dus-o la tg jiu .. are o vertebra zdrobita, noroc ca nu e afectata coloana sau centrii motorii .. acum o trimit in bucuresti la elias sa o tina sub observatie cateva zile .. o pun in corset ..

abia ce facusem cateva ture cu schiurile si mi s-a taiat pofta de orice .. Doamne ajuta sa se faca bine repede ...
nu am citit din urma nimic.. merge netu fff greu, am un modem de la vodafon si e varza ..

MI-E UN DOR DE EVA DE-MI VINE SA PLANG ...

va pupacesc pe toate..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello zuzilici!
Ne-am intors si noi din Ungaria de ceva vreme dar din pacate nu am gasit scaunel de masina pt mic.Asa ca pana la urma ii voi comanda ceva de pe net.Sper sa fac o alegere buna.www.strollers.ro/Scaune_Auto/Scaun-auto-Safety-Plus-NT_334_code4943.aspx" target="_blank">Asta e

Am vazut de atunci si pozici cu Serban-ochi mari.A avut multi prieteni la petrecere.Poza asta mi-a placut foarte mult:http://picasaweb.google.com/alinamav/LaMultiAniSeban#5291807469878379410.
Cristina SU-PER-BE tablourile.Minunate!Ce as vrea sa am si eu aici asa profesionisti sa-i fac si la Razvi unul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Oooofff mai Ellenuta imi pare sincer rau pentru fina voastra , sa o ajute Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede si sa nu aiba ceva grav care sa-i dauneze toata vita , fereasca Dumnezeu .
Iar tie multa puetere sa iti fie bine sa treci mai usor peste dorul de Eva , stiu ca iti este dor dar trebuie sa te distrezi si tu putin , ai nevoie de asa ceva .Deci multa curaj si distractie placuta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hellooo

uff mai fetelor .. am avut o belea mare azi .. fina nostra s-a dat cu sania, aprins un damb , a sarit vreo doi metri in aer si apoi a cazut intr-o rapa .. si-a spart capul si s-a lovit tare la spate .. a venit salvarea si au dus-o la tg jiu .. are o vertebra zdrobita, noroc ca nu e afectata coloana sau centrii motorii .. acum o trimit in bucuresti la elias sa o tina sub observatie cateva zile .. o pun in corset ..

abia ce facusem cateva ture cu schiurile si mi s-a taiat pofta de orice .. Doamne ajuta sa se faca bine repede ...
nu am citit din urma nimic.. merge netu fff greu, am un modem de la vodafon si e varza ..

MI-E UN DOR DE EVA DE-MI VINE SA PLANG ...

va pupacesc pe toate..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Doamne fereste Elle!Da Doamne sa nu fie nimic grav si sa se faca bine repede.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumesc frumos de aprecieri, da asa e motul a stat pregatit parca stia ca o sa-l taiem.

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

CYNTHIA cred ca ratasem pozele lui Octi de la mot,ce baiat mare si frumos ai tu acolo,ce tort frumos,ce-mi place cum are motul.
CRISTACOMAN am citit eu parca ca este SF.Anton,pai va zicem LA MULTI ANI! pt ziua onomastica,sper ca nu gresesc ca eu sunt cam adormita azi.
ANANDREIam vazut ca nu ai poze de la petrecere
DARENE
MIRE79
IANNIS CRISTIAN

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle offf ce ghinion.
Multa sanatate finutei tale

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am venit de la expozitie si am pus - in sfarsit! - placinta cu branza la cuptor. Imi ploua in gura pe langa ea.

Expozitia este o reusita pentru Dani, cel putin pana acum, deja a incheiat mai multe contracte (nu stia exact cate, dar a epuizat primul stoc de contracte in alb), in conditiile in care la semnare percepe un avans de 30%. Cei care au semnat au zis ca norocul lor ca in zona Marriott sunt atm-uri multe, ca sa fie siguri ca nu pierd data. A avut si 12 cereri pentru date deja contractate de anul trecut. Oricum, multa lume, cica la palatul parlamentului s-a stat 2 ore la intrare si inauntru era omor. Criza, criza, dar se duce lumea pe capete la expozitii. La Marriott, unde e el, se vedea ca e alta clasa, oameni mai spalati, mai "asezati".

Ma apuc si eu sa citesc din urma... sa vad una si alta.

Stiu ca au revenit Ven si Ereena, welcome back! Am citit mai pe sarite, sunt in continuare agitata, nu am vazut poze.

Sper sa recuperez tot in seara asta, dar nu promit nimic, ca in curand ma bag singura sa ii fac baie Mariucai si necesita niste pregatiri mai indelungate.

Pup fetele si clopoteii!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

avem album nou de 11 luni, ca acusi vine anul peste noi si nici macar pe cel de 11 luni nu-l incarcasem

MATEI

MATEI LA 11 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput