America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, bine ca esti bine, rasuflu usurata. M-am gandit la tine o gramada! Prin cate ai trecut!!!

Despre epidural, mie dupa ce mi-a facut, la scurt timp, simteam ca wear off pe o parte si cand i-am spus asta anestezistului imediat a facut legatura cu faptul ca eram asezata mai mult pe partea opusa. Mi-a spus sa ma asez invers si apoi a tinut bine anestezia. El mi-a explicat ca felul in care se distribuie in corp are legatura cu pozitia in care stai, in unele cazuri. nu stiu daca asta o fi fost si in cazul tau :( Mare pacat ca te-ai chinuit asa mult cand de fapt asta trebuia sa fie o experienta foarte placuta in viata ta.

Bine c-ai fost puternica si ai trecut cu success prin toate. Tine-ti puiul in brate cand poti, ca are mare nevoie de tine.

Cere si accepta ajutor de la toti prietenii si apropiatii, relaxeaza-te si nu te gandi la nimic in afara de puiul tau scump. Laptele o sa vina si el in 3 zile asa ca nu te stresa, baby va fi ok in timpul asta si lui ii ajunge o lingurita de colostrum deocamdata.

refacere usoara si cat mai rapida!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, tocmai azi am lipsit!! Miere felicitari multe, sa iti traiasca minunatul baietel si sa fiti fericiti. Ai avut o nastere groaznic de grea, imi pare rau, dar bine ca s-a terminat cu bine. Ar fi trebuit sa iti faca cezariana mai devreme, ce ticalosi, nu stiu ce protocoaleu au, dar mai buna ar fi o doza mai mare de bun simt si compasiune. In orice caz, refacere rapida si multa fericire!!

Acusor, minunati copilasii, ptiu ptiu sa nu-i deochi!! Sa iti traiasca, sa creasca mari si sa fie fericiti si ei si voi!

Noi am avut o zi cam plina de aventuri. A inceput cu un blackout dimineata la 7 si umblam cu lanterna prin casa de nebuni, ca sa putem pleca. Scolille iar au fost inchise si a trebuit sa il iau pe Matt cu mine ca a tb sa predau la 8.30 am. Cand sa plecam, era 8 fara 5 si pas de deschide garajul!! Fara curent... Nu stiam cum sa deschid si m-am cam panicat ca nu ajung la curs. Pana la urma am sunat o vecina si mi-a zis cum sa deschid si sa inchid garajul. Dupa curs am mai stat pe la servici vreo 2h, am venit acasa, strans prin casa si facut programare la Doctor pt. Matt. Are STREP!:( Farmacie, antibiotic. Apoi la banca sa vad ce se intampla cu refinantarea aia. Apoi acasa, facut supa si acum ajunsei pe computer. Destul de agitata zi. Va pup pe toate si mai ales pe Miericica saracuta, o eroina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere Felicitari!!
Unei colege i-au masurat nu-sh ce chestie pubiana inainte de nastere si a aflat de la bun inceput ca nu poate sa nasca natural.
In fine, bine ca sinteti bine, d-aia nu putea baiatu sa iasa...
Sanatate!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Cami, am uitat sa adaug ca pe toata lungimea au jaluzele din lemn care sint a naibii de greu de ridicat!

Yuck!!ma sperii si nu mai vreau casa mea....decat daca vine si cu menajera..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Eu zic s-o planuiesti asa din start.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hop si eu! sunt colega de odisee cu miere. sunt socata de ce i s-a intamplat mai ales ca si eu urmeaza sa nasc. ma bucur ca etsi bine si bb Aidan la fel. de abia astept sa il vad!
aveti grija de voi!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Ruxij, ce zi! Si eu ma vaitam de a mea... Sanatate multa!

Mergi la inceput

vreau si eu pe listuta
lisa79-Chicago
multumesc

Mergi la inceput

Lisa, bine ai venit si nastere usoara.

Mergi la inceput

Multumesc Ramona,cu toate ca acum mi-a cam intrat morcovelul in ..., dupa patania Irinei. incerc sa raman pozitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Nu sunt doua nasteri la fel!
Lisa, nu-ti fa griji, a mierii a fost de departe out of norm.
Nastere usoara!

Acuma mi-a dat seama, si miere ca si pumba si subsemnata, a inceput cu pitocin joi dimineata si a sfarsit cu nascutul joi noaptea.

Mi-am amintit de honey79, mai stiti ceva despre ea? nu am mai vazut-o pe aici...

Alina

Mergi la inceput