America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu nu prea inteleg ce au medicii astia in cap cand lasa o insarcinata sa se chinuie atata. Imi amintesc de Anairda(Delia ai mai vorbit cu ea?) careia i-a murit fetita din cauza ca medicul a lasat-o prea mult in travaliu fara sa ii faca cezariana. La naiba, esti in America unde crezi ca esti pe maini bune, ai incredere in medicul tau, nu in Ro bascalita de multi. Eu, una, cand am vazut ca tot nu naste Irina parca mi se derula filmul cu Anairda.
O tine atatea ore in suferinta si se ajunge la cezariana de urgenta .
Nah ca imi varsai oful. Important este ca povestea-i cu happy end si ca ea isi tine baiatul cel frumos in brate. Sacrificii si iar sacrificii ca sa aduci un pui de om pe lumea asta.
Referitor la accidentul de ieri ... ce sa zic ca de fiecare data cand sotul zboara am emotii. Insa, acum, ar trebuie sa vad partea buna a lucrurilor cum ca pilotul a fost un om nemaipomenit si competent care a salvat atatea vieti.
Azi, in pauza mea de pranz, am iesit afara, in parc sa ma plimb. E o vreme superba. Avem vreo 12 grade C. Cand ies din cladire si ma uit catre munti si mai ascult si macaitul si gagaitul ratelor/gastelor nu-mi mai trebuie nimic. Parca intru in relax mode. Numai ca acum am ghetele pline de gainat. Incercai eu sa-l evit pe cat putui, dar tot l-am mai nimerit pe ici pe colo. Ma dusei la baie sa imi spal ghetele ca sa nu murdaresc carpeta in birou si nu gasii nici un instrument sa curat talpile. Poate peria de WC .
Maine mi-am planificat sa fac touch-up la pereti, prin casa. In living e ceva de speriat cat au putut sa se murdareasca peretii. talpi puse, degetele cu grasime, opere de-ale Evei si naiba stie ce-o mai fi. O data la sase luni fac touch-up. Vopseaua e lavabila dar parca tot nu se curata bine. Voi cum procedati ca sa tineti peretii curati?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Vai Miericico draga de tine prin ce ai trecut... uff mi-au dat lacrimile citind... si bietul Aidan ce chin si pe el.. bine ca toate au trecut. Multa sanatate la amandoi, recuperare rapida mami si bebe mancacios. Abia asteptam poze cu dulceata mica si scumpa.Aidan bine ai venit pe lume!
Felicitari mamico si proaspatului tatic!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, acum am vazut ca ai postat. Cat ti-a fost dat sa induri, si tu si micutul Aidan!!! L-ai pus la san? Zici ca e frumos ? Doarme cu manuta la obraz? Asteptam poze. Ai grija de tine, incearca sa inchizi ochii cand se odihneste si el.
Sa ai parte de mult laptic si nopti fara colici!
Chapeau bas!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf eu curat peretii cu spirt( mai ales cand e vorba de marker sau acuarele) si apoi cu apa cu sapun. Ce frumos la voi acolo.. exceptand partea cu gainatul ofcors...

Ramona multa sanatate lui Alelxandru speram ca nu e nimic serios si tie mami uite un hug sa treaca supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami . Cred ca si la noi e overdue operatiunea spalat peretii. Si ferestrele! La living/dining am sapte ferestre care bat spre 3m inaltime - I'm not looking forward la operatiunea asta!

Mergi la inceput

hehe nici eu nu ma-nnebunesc dupa operatiunea spalat geamuri si/sau pereti..dar sa mai fie si de 3 m..nu merci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, am uitat sa adaug ca pe toata lungimea au jaluzele din lemn care sint a naibii de greu de ridicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Noi am pastrat vopsea decand am vopsit peretii si ce nu iese cu carpa, acoperim cu vopsea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Irina, ca e copilul ok.. mie tot mi se par nesabuiti doctorii aia, dar bine ca au avut aparatura de partea lor sa-si dea sema ca bebe nu e in suferinta.. Ce aventura!(pacat ca n-a fost frumoasa)
Ma bucur tare mult ca ai scris..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Cami, am uitat sa adaug ca pe toata lungimea au jaluzele din lemn care sint a naibii de greu de ridicat!

Lume multa, oameni putini

Yuck!!ma sperii si nu mai vreau casa mea....decat daca vine si cu menajera..

Mergi la inceput