Puiuti de Randunici 2008!! (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Trebuia de juma de ora sa vina bona la interviu si nu a aparutAm mai postat niste anunturi...Tuchi, eu prefer internetul pt cautare decat anunt telefonic, ziar, etc. Nu stiu de ce, nu ma intreba. Poate ca mi se pare ca daca cineva apeleaza la Internet e mai...evoluat
Flori. Cu neurologul, te duci pe 27 asta e, nici nu mai e mult. Il poti cauta si in spital dar nu-ti garantez ca nu vei astepta cu orele, tipul e super-super solicitat acolo; in schimb la clinica sta cu tine cat de mult e nevoie si bibileste copilul pe toate partile. TU insa ai inceput sa faci exercitii cu el? Cand am timp o sa-ti dau un PM in care sa-ti explic mai pe larg. Acum cu laptele, noi am tot vorbit, stii ca si Iulia a avut si aprtial are inca problema asta. Ai schimbat si tu formule gramada, deci n-am ce sa te sfatuiesc in privinta asta. Dar:
-da-i iaurt chiar la 2 mese daca il accepta' de ex dimineata cu cereale, dupa-masa cu un biscuite
-laptele in somn CAT PRIMESTE, asta e
-fa-i spanac cu lapte si cu ou, e unul din meniurile preferate ale Iuliei; cred ca i-ar placea si niste paste cu carnita si cu lapte Pasate, evident); si tot asa, bagi si tu lapte in ce poti, el ia atat cat vrea, ce sa faci, sa-i pui perfuzie de lapte?
-coincidental sa nu, la Iulia bautul laptelui s-a ameliorat substantial dupa ce am oprit vigantolul si am inceput sa-i dau vigantolletten
Revin ca Iulia tot urla...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty imi poti da si mie pe pm numele cabinetului particular unde profeseaza neurologul? Am si eu nevoie pentru un nepot de 9 ani. Am postat eu acu cateva zile problema lui.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Pucca ai PM.
M-am cam speriat ca a luat-o si Iulia pe urmele lui Shuru...s-a trezit din somn gemand, am luat-o in brate, s-a linistit un pic apoi a inceput sa urle rau, tinandu-se de urechea dreapta; am controlat si ras-controlat, nu e nicio secretie, nu e rosu, cand apas (am bagat si betisor!) nu reactiona in niciun fel...in fine, i-am dat lapte si s-a calmat, a inceput sa escaladeze vesela dupa caremi-a intins manuta (de ieri am inceput sa o faca, desi ff ezitant, si chiar a facut cativa pasi cu mine). Ei, ghinionul a fost sa-si piarda echilibrul, iar s-a speriat rau si iar a urlat, cateva minute n-a fost chip sa o dau jos din brate. Acum escaladeaza iar singurica...Cred ca totusi a visat ceva ce a speriat-o rau...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
nicol au iesit suuuper amandinele tale!!
clodute asa da, cu ticker!
vio eu nu pot sa vad filmuletele, merg 2 secunde apoi gata..
naty,ela mersi! tre sa faci cont, mah..ca sa voteziolga pai clar sunt in general bucatele p-acolo,dar am vazut si tipe care nu au ce cauta..
flori imi pare rau ca esti necajita,eu ti-am mai spus ca nu toti copii sunt la fel...sunt de acord cu Clau, uite ce frumos a spus!

LA MULTI ANI NORA FRUMOASA, AMIRA! LA MULTI ANI SEAN, IULIAN SI ALEXIA, SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

N-a venit bona si n-a dat niciun telefon
Fetelor sa ma iertati ca va tot bat la cap cu ale mele...dar am o stare...dupa ce ca trebuie sa ma intorc la munca si nu am NICIO tragere de inima sa fac asta...lasandu-mi puiul pe mainile unei straine...Of, am cam cazut in butoi

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna ! Ianaite de toate, pana mai citesc vreu sa-i raspund pentru Floriio
Suntem cu aceeasi problema nici Medeea nu mai vrea lapte de la 5 luni jumate ,ma chinui la fel cu cereale cu lingura ,in somn ,schimbat mai multe formule.Uneori ma apuca disperarea si incep sa plang ,nu am reusit sa alaptez din diferite motive dar nu ma pot bucura nici de a-mi hrani bebe cu biberonul.

La fel si la noi pana la 5 luni a mancat foarte bine lapte Nan a lua foarte bine in greutate dar de atunci ma chinui.De 1 sapt eu am renuntat la cereale cu lapte seara cu lingurita o cam pacaleam o fortam si de multe ori mi-l varsa pe tot ce manca.

Asa ca dimineata ii dau fructe cu cereale sau cu branzica ,ora 2 30 - cand se trezeste supa putin mai groasa cu legume ,pui ,vita si ora 6 30 uneori 7 felul 2 ,ca nu am de ales ,adica piureuri in diverse combinatii,paste ,mamaliguta cu branza si iaurt si seara la 10 iaurt cu cereale.Lapte bea noaptea in somn maxim 100 de gr stau eu aplecata peste patut si ma rog sa bea daca se trezeste refuza si se agita.

La fel sunt disperata in plus eu am mai trecut prin asta cu fetita cea mare de la 8 luni pentru mine deja e prea mult.Am avut o perioada de vreo 1 luna jumate cand nu manca nici mancare ,dura masa 45 min sau 1 ora.Acum ii dau pikovit si de 2 sapt mananca super.La fel cu dezvoltarea ,Medeea sta foarte bine in fundulet se apleaca in fata sa ia jucarii se ridica la loc se intinde ,nu cade se intoarce pe burta de la 3 luni jumate dar inapoi foarte rar ,nu sta in 4 labe decat daca o pun eu se ridica doar daca o ajut ,nu vrea sa faca pasi.

Noaptea se trezeste foarte des uneori din ora in ora,ea a dormit foarte bine de cand s-a nascut dar de la 6 luni se trezeste.In rest e un copil cuminte ,adoarme singura ,nu plange mult se joaca singura.
Ar trebui sa imi fac si eu probleme?

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

N-a venit bona si n-a dat niciun telefon
Fetelor sa ma iertati ca va tot bat la cap cu ale mele...dar am o stare...dupa ce ca trebuie sa ma intorc la munca si nu am NICIO tragere de inima sa fac asta...lasandu-mi puiul pe mainile unei straine...Of, am cam cazut in butoi

Naty

off, hai maaah..asta e, alta! nu intra in butoi ca nu rezolvi nimic, mergi inainte cu perseverenta, uite ce zice si Tuchi, cat a cautat si ea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, nu cauta persoane care stiu sa utilizeze internetul si eventual au si facultate!
Nu de alta, dar cand esti la munca s-ar putea sa stea bona pe internet si pe mess in loc sa se joace cu Iulia! cele scolite sunt scupe si nu cred ca merita neaparat.

Eu am preferat mereu femei simple, spalate, curate, sa vorbeasca cat de cat corect si sa fi avut macar copii personali!
La aceasta varsta Iulia n-are nevoie decat de o ingrijire corecta-hranit/somn/plimbat/spalat de kk la fund, de cineva care sa vorbeasca mult ca sa o stimuleze, cineva cu rabdare dar si cu fermitate( ca nu vrei sa gasesti acasa o alintatura, nu?)....

Nici Elena-fost n-avea loceul si nici Lili actuala nu crfed ca il are! Sunt femei amarate, au plecat la 14 ani de acasa si au muncit, au facut o scoala la profesionala s-au descurcat cum au putut!
Lili are doua fete mari, ambele cu facultate terminata la stat...
Acum 30 de ani nu era asa usor sa studiezi, de aceea am invatat sa nu judec acesti oameni numai dupa studiile obtinute!

Pentru copilul tau cred ca cel mai mult conteaza sufletul bonei!

sa nu te superi ca iti zic toate astea, incerc sa te ajut!

Evident ca fiecare dintre noi avem pareri diferite, nu avem aceleasi preferinte la oameni( sunt convinsa ca si tu ai prieteni care au alti prieteni pe care tu nu ii suporti!)....am o prietena cu o fetita de-o seama cu Ili care a avut 2 ani jumate o bona pe care eu personal n-o suportam, mi se parea foarte naspa ca persoana...uite ca ele s-au inteles destul de mult bine, eu n-as fi rezistat cu ea mai mult de o luna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

uf, am scris mesaj si nu s-a transmis ...nu se mai deschidea pagina......ei, mai scriu o data, mai pe scurt....timp putin...copil in continua miscare, gingii dureroase...socrii care vin azi, pentru cateva zile....musafiri care vin maine....etc.....mimo am adus scutire pentru ziele urmatoare, vezi da ?.....am vazut si poze, am citit, dar nu am timp sa mai scriu scrisorica de amor .... votat una bucata sora luny , desi "m-a enervat raaaau" ca are 54 de kg si masura 34 (am facut cont si votat azi noapte pe la ora 2, cand mi se invarteau ochii de la modelat perisoare ).....gata, send, inapoi la alergat dupa copil si poate si ceva treaba.....daca se poate, daca nu....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa va zic ce am patit aseara:m-am dus sa inchid usa,mai aveam 3 scari de coborat cand am alunecat si am cazut intre scara si perete!am dat cu capul de perete,si nu ma mai puteam ridica!mi-au dat lacrimile...mi s-a umflat tare degetul de la picirul drept si toata noaptea nu am mai putut de durere!la 4 ,cautatm cu lanterna prin sertarul de medicamente algocalmin...
e,am fost si mi-am facut o radiografie si am destu rupt!acum e infofolit in atele si bandaje si mai tb sa il tin si pe perne!!
tb repaus la pat..eu am bebe mic,miscator...alta data stau la pat!cand oi avea timp...ma misc precum rata!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput