Oradea (38) * Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

moamaaa ce va pregatiti de scoala
Apropo de dinti sigilati, cand trebuie? De fiecare data cand iese cate unul? Sau sa astept inca 1-2 ani pana ies si cei din fata?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabi, noi am fost la stoma si am discutat.I-a si aratat lui Andrei un copilas care avea sigiliu pe maselute.Se aplica "branzica" asa a numit-o dr-ita, pt ca e alba, in santurile de la molari.
Aceasta"branzica" in timp cade, dar se inlocuieste.
In concluzie, am priceput ca doar maselutele definitive se sigileaza.
Nu stiu daca trebuie sa mergi cu fiecare maseluta, cum creste.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Gabi, noi am fost la stoma si am discutat.I-a si aratat lui Andrei un copilas care avea sigiliu pe maselute.Se aplica "branzica" asa a numit-o dr-ita, pt ca e alba, in santurile de la molari.
Aceasta"branzica" in timp cade, dar se inlocuieste.
In concluzie, am priceput ca doar maselutele definitive se sigileaza.
Nu stiu daca trebuie sa mergi cu fiecare maseluta, cum creste.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noua ni le va sigila cum apar si sunt crescuti. Daca sigilarea e facuta bine, dureaza si 2 ani, apoi e bine sa fie refacuta.
Si cum io merg din 3 in 3 luni, din pacate, Giulik e monitorizata si ea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DARIA, CRISTINA uite cum invata omul... Mersi ca mi-ati spus de sigilat, e bine de stiut, pe vremea noastra nu cred ca era asa ceva.

MERCEDES, sa-ti traiasca! Si mie imi place la nebunie numele Bianca, totdeauna am zis ca daca o sa am o fetita asa o s-o cheme.

Cat despre scoli, ma speriu. Deci asa repede trebuie sa ne interesam? Da de gradinite cum e? Si acolo trebuie sa te hotarasti cu cativa ani inainte? Sunt inculta rau la capitolul asta.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Moni, pe DC afli tot ce vrei, trust me Si ce nu afli, nu exista
Acum serios vorbind, cu gradi am mers din timp sa vad si pana la urma, cand m-am hotarat, am mers tot asa, din timp sa ma interesez si sa depun cererea. Mai bine sa fiu vazuta ca nmama exagerat de paranoica decat sa nu reusesc in ceea ce mi-am propus
Cu scoala e musai sa testez terenul ... primii 4 ani sunt cei mai importanti, ei pun baza, asa ca ... tre` sa jtiu tat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu sunt linistita cu scolile, asa o perioada... peste vreo 2-3 ani ma voi interesa de gimnaziu si de liceu, pana atunci pauza, sper

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Poi ramane sa cauti activitatile extra-scolare, de we, de vacante
Ce liniste ?!

Mergi la inceput

Exact! azi ne-o mancat limba, nu gluma!
Laura cred ca n-are loc de noi, d-aia nu zice nimic.
Sper ca sunteti ok!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna la toata lumea.

Cris suntem K..da io-s moarta de somn si sunt obosita ca-mi pica capu pe tastatura..asta mica a inceput sa maraie si sa carie noapte de am facut carare de la mine la patutz pana m-am enervat si am luat-o langa minesi nici asa n-a dormit..da-i suzi,scapa suzi si tot asa...asa ca nu mai pot.

Acum am apucat sa va citesc si vad ca ati avut ce povesti azi,am fost si dupa Andy la gradi si l-am pasaportata la maica-mea ca nu fac fata ...n-am crezut ca o sa zic asat da uite ca ma simt tare obosita si as dormi non-stop..da cine crezi ca a dormit de azi dim???Pe masina si atat.

De scoala nu mai zic decat ca sunt intru totul de acord cu tot ce s-a zis si bine faceti ca va cautati dupa amu sc si inv ca si noi tot asa si am schimbat vreo trei pana amu...la fel toate lumea le stie ce pot si cine sunt si in veci nu vei gais una cu care sa fie multumita toata lumea.

Despre dinti,noua ne-a spus ca ii vom sigila dupa ce ies toti.Sper sa nu ma mosteneasca pe mine nbici unul

toata trupa si revin ca fiica-mea mai are un pic si o culeg de pe jos.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput