Oradea (38) * Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Daaa, steti colegi cu Carina ? 
Pupam junioara 
cred ca e asa de dulce cu balele ei, rumega tot ? 
Mnoah, ce e la teatru ?
Sau va zic eu maine, daca mi ziceti ce ziar sa cumpar 
Si mergem la teatru si dup`aia toti la McShit ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Da da ..s-a bucurat tare mult cand a vazut-o ,si dupa aceea am vazut ca stateati impreuna,i-am aratat unde sunteti si apoi s-a tot uitat dupa voi![]()
Junioara tot ce prinde baga in gura:jucarii,cersaf,patura de pumni si degete nu mai zic..prietenii ei cei mai buni![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Ma bucur ca v-ati intalnit.
Eu am fost sambata la Obi, sa vad ce mai e pe la raionul "gradinarit".
Mi-am luat o minisera, in care am si pus spre seara niste seminte de portulaca. Anul asta vreau sa infloreasca mai devreme.
Mi-am gasit seminte de iarba pentru perusi,ca sa mai pape si ei ceva verdeata ecologica.
Cu balconul am dat-o in bara, ca a mucegait dupa ce am pus termopane. La primavara iarasi incep renovarile si trebuie sa-l izolam.
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
Buna seara Oradea!
LAURA,
bine ca nu s-a intamplat nimic grav, sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de accidente! Cat despre tinutul in brate ca altfel plangem, si eu cunosc un santajist mic pe aici pe undeva, prin apropiere ![]()
Sa va fie de bine intalneala de la teatrul de papusi!
CRISTINA, ce bine ca se deschide Tiago in martie, abia astept sa am mall mai aproape, acum sa speram ca macar la inceput sa aiba preturi promotionale, nu sa-ti iasa ochii de le vezi... Cand zici de programul la teatru te referi la teatrul teatru sau la teatrul de papusi?
SIMINA, vad din albume ca esti pasionata de plante? Nu stii cumva pe cineva care amenajeaza gradini la preturi rezonabile? Noi vrem la primavara sa ne amenajam curtea si gradina, ne-am luat anul trecut casa si inca n-am apucat. Am vrea pe cineva care sa vina si cu idei si sa faca totul daca se poate, sa aduca si plantele, sa le planteze, eventual sa ne faca si un sistem de irigatie, nu foarte sofisticat dar care sa fie suficient.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
adi2003 spune:
Monica, eu is gradinareasa de apartament.
Una din pasiunile mele.
La intrebarea ta nu am un raspuns concret, pentru ca nu am testat piata in acest sens.
Sunt cateva firme care s-ar ocupa de asa ceva, dar n-am habar de preturi. Parca vazusem la un moment dat la TVS o emisiune sponsorizata de Dacardi, piata de flori. S-ar putea sa se ocupe si ei de amenajatul gradinii. O alternativa, ar fi cei de la Gardener din Osorhei. Daca te uiti pe site-ul lor poate gasesti detalii.
Repet, sunt firme mari, care probabil au si preturi pe masura.
Trebuie sa te interesezi, macar orientativ.
(Marius - scuze , n-am vrut sa fac reclama niciunei firme, doar sa o indrum pe Monica).
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:

Eu abia astept pozele de la Siminel
cu minunatiile !
Care pe unde umblati pe asa o vreme insorita ? ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
io am scris, da' s-a dus mesaju' in neant
tot bazai DC de ceva vreme, da' tare greu se misca!
Marius, Gabici -Ati zis primavara! VOILA!! AVEM
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Ieri a fost primavara, inteleg ca ati umblat pe afara, dar azi ?!
Pe unde sunteti cu totii ? ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
pai... azi cred ca toata lumea era plouata, eu imi continui lupta cu birocratia, acum imi mai pierd vremea pe la banci, etc, dar va trebui sa merg sa-mi schimb permisul, ca mi-a expirat de vreo cateva luni... am auzit ca e mare tam-tam pe la circulatie, nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi2003 Monica, eu is gradinareasa de apartament. La intrebarea ta nu am un raspuns concret, pentru ca nu am testat piata in acest sens. Sunt cateva firme care s-ar ocupa de asa ceva, dar n-am habar de preturi. Parca vazusem la un moment dat la TVS o emisiune sponsorizata de Dacardi, piata de flori. S-ar putea sa se ocupe si ei de amenajatul gradinii. O alternativa, ar fi cei de la Gardener din Osorhei. Daca te uiti pe site-ul lor poate gasesti detalii. Repet, sunt firme mari, care probabil au si preturi pe masura. Trebuie sa te interesezi, macar orientativ. (Marius - scuze , n-am vrut sa fac reclama niciunei firme, doar sa o indrum pe Monica). Album 1 + Album 2 Micul paradis |
E Ok.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa