Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

mi-e un somn de nu va vad . Am avut zi plina la birou, am ajuns acasa am pus rufe la spalat, mi-am bagat carne la cuptor pentru maine si am facut o supa crema care a iesit amara de la un dovlecel cred .

Roxa, eu sunt micuta mai, nu inalta ca tine. Eu zic ca e bine sa te duci o data la 2 zile la sala.

Delia, spor la invatat si incearca sa nu te mai stresezi la examene, ca nu ajuta.

Gabriela, mersi. Probabil ai ajuns la platou, plus de asta cand mai ai de slabit doar cateva kg, devine din ce in ce mai greu. Eu vad la mine, cu toata disciplina si nazismul meu, de-abia dau jos 300-400g/saptamana.

Lai, mersi. Vreau si eu sa te vad . Apropo de momentele de care zici, incearca sa stai 2 min si daca tot iti mai e foame atunci mananci, daca nu...NU.

Anda, mai e pana la mentinere. O sa raman pe un low-carb toata viata. Eu cu mentinerea nu am probleme...am stat un an de zile la 70kg fara probleme, in general foarte atenta la ce mancam, insa am mai mancat si fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Tzuni, cind o pui pe Meri sa doarma, pune-i o perna doua sub saltea, sa doarma ca pe un plan inclinat, cu capul in sus. Sau daca doarme cu tine, aranjeaza pernele in asa fel incit sa doarma cu capul mai sus decit corpul. O sa ii ajute sa respire mai usor iar mucii o vor lua la vale din cauza gravitatiei :)))

Am fost la sala si la bazin din nou.

Meniul de azi:

Dimineata: cereale integrale fara zahar, cu iaurt si o mina de afine, cafea cu lapte, fara zahar
Gustare: inca o cafea, o mina de morcovei
Prinz: o salata mare de spanac cu balsamico si ulei de masline, un iaurtel cu seminte de in
Gustare: 5 capsuni babani
Seara: o bucata de somon cu lamiie

Am o frica de cintar miine dimineata....

Zuzi...ce mai faci??

Pup toate fetele frumoase

Mergi la inceput

Happy, ti-am vazut pozele cu noua tunsoare . Sa o porti sanatoasa.
Imi place si meniul de azi, bravo .

Zuzi, chiar, pe unde esti colega?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Happy, multumesc pt sugestii! Meri doarme in patutz. Abia dimineata pe la 5 - 6 o iau langa mine. Nu dormim impreuna pt ca amandoua suntem de-alea care dam din picioare si acaparam tot patul

Puskin, te admir pt ambitie! Ce-ti face masinuca? Ai reparat-o?

Gabrielama, fain ca poti s-o iei pe Mara la sport! Din vara o sa fac si eu asta cu ea, la clubul Mihaelei Tatu.

Lai, cunosc procedura de mancare in nestire! Se mai intampla...

Azi cand veneam acasa de la munca, am vazut ca din momentul in care am coborat din masina se uitau la mine doi tipi. Am luat bagajele din masina si cand sa trec pe langa ei, unul imi spune "putin daca ai mai slabi...." Pe moment am vrut sa ma uit urat la el, dar i-am descoperit privirea admirativa! omul chiar credea ce spune! Musai sa slabesc

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Lai, asa am patit eu azi, cu un chec pe care l-a facut soacra-mea, am bagat o felie si inca una si inca una...

Oooof, ca nu-s io soacra-ta!

_

Mergi la inceput

Delidana, soacra-ta nu iti vrea binele ti-e dusmanca si iti saboteaza silueta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Azi cand veneam acasa de la munca, am vazut ca din momentul in care am coborat din masina se uitau la mine doi tipi. Am luat bagajele din masina si cand sa trec pe langa ei, unul imi spune "putin daca ai mai slabi...." Pe moment am vrut sa ma uit urat la el, dar i-am descoperit privirea admirativa! omul chiar credea ce spune! Musai sa slabesc

off... cit de directi pot sa fie barbatii romani!... da' parca mi-e dor de mirlania lor, de un fluierat pe strada, de un "psss" :)))

Mergi la inceput

Lai, . Mi-a placut mult mult rochita, de mireasa nu mai zic . Incantata de cunostinta.

Tzuni, nu ma mai admira atat ...ca ma faci sa rosesc si nu imi sta in fire. N-am reparat masina, ca am plecat cu ea. Maine trebuie sa sun si sa vad ce si cum si n-am nici un chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lai: imi dai si mie poze?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Happy, lasa tu, ca ne gasim si noi barbatii visurilor. Intr-o zi... Io nu-mi incurc viata cu incurcati . Prefer sa am constiinta linistita. Bine ai facut si tu!

Carina, multumim de urari. Cand iti citesc mesajele, JUR ca salivez!

Puskin, cum pana mea sa nu te admir cand ai lipsit mai bine de-o juma de an si cand ai venit ai rupt gura targului cu ambitia ta. Io cred ca tre sa lipsesc macar juma de viata ca sa adun atata ambitie! Bafta cu masinuca! A mea are acum parbrizul crapat. Cineva cred c-a aruncat cu vreo piatra... Da' nu ma mai enervez ca abia am pus stergator nou pe luneta (mi l-au rupt). Aaaa, si sa nu uit, acum mi-au rupt varful antenei radio!

_

Mergi la inceput