Nou stil de viata (245)
Raspunsuri - Pagina 14

mephala30 spune:
Tumpi, bine-ai revenit si spor la aranjat.
Tzuni, sanatate micutei Maria, sa se faca repede bine.
Si noi facem aerosoli.
Puskin, bine-ai revenit, ti-am simtit lipsa, .
Delia, ce generoasa ai fost, , spor la invatat!
Liris, sarcina usoara in continuare. Poze noi cu Robert ai?
Gusta, ce e duminica? Secretoaso!
Zuzilici, esti bine? Cum ti-ai petrecut weekendul?
Ioana, o saptamana minunata sa ai!
ne auzim pe seara.
Carmen cu Iustin si Teodor

Tzuni spune:
Buna seara!
Tumpi, mi-a fost dor de tine! Spor la aranjat!
Puskin, ma bucur ca ai petrecut bine! Si ca ai reusit sa nu te abati de la dieta!
Mephala, ti-a revenit vocea? Cum ai predat in perioada asta?
Delia, tot cu nasul in carte?
Zuzilici, traiesti?
Gabrielama, Meri e ceva mai bine. I-am pus si eu unguent de galbenele pe nas si seara folosim Karvol. Si eu stiu ca nu se mai gaseste....Eu inca mai am ceva provizii. Voi sunteti bine?
Revin.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

puskin spune:
Carmen, si eu v-am simtit lipsa . Am vazut ca tot nu esti ok cu vocea...
Tzuni, si eu sunt fericita ca am reusit. Saptamana viitoare ma duc la Istanbul, iar plec cu merinde , cred ca o sa se cruceasca aia de la hotel. Sanatate lui Meri
!

Delidana spune:
Buna,
Tzuni, multa sanatate Mariei! Pina la urma ai mincat tort?
Zuzi, ce mai faci?
Ioana, Tumpi,
Azi am primit raspunsul la acea lucrare pe care am facut-o in vacanta. Profa a fost foarte multumita si m-a laudat, iar mie mi-a crescut moralul cu 200%. M-am chinuit eu dar se pare ca a fost cu folos.
Tzuni, da, ma duc sa ma arunc cu capul in carti. Adevarul e ca de cind am intrat in sesiune am niste dureri de cap de la stres... Ma uit la alte colege care vin asa relaxate la examene si mie-mi vine sa ma urc pe pereti...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

roxana1974 spune:
pisiiici, doar sa va salut
am un mood ciudat is obo si vreau sa dorm, acum, instant!
Ruxi, fain ca ai facut shopping, felicitari ca nu te-ai abatut si sa port sanatoasa jeanshii 29!!!!!
si eu vreau sa am 29 dar o sa am din nou
am hotarat sa nu mai merg la sala zilnic ci cu o pauza de o zi intre ele...sper sa fie ok asa...
va si pe maine!

Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Am fost la sala, azi prima data si cu Mara, caci a fost si ora pentru copii - baby gym. Pentru ca s-a intalnit cu o prietena a ei, a stat toata ora si a facut tot ce a zis Miss de sport. Lucru care ma bucura!
In timpul asta eu am facut 30 de minute pe un aparat istet care nu stiu cum se numeste - 350 de calorii si 15 minute la bicicleta - inca 60 de calorii.
In weekend am mancat aiurea. Nu mult, dar aiurea.
Azi OK.
Si cu toate astea cantarul nu se misca; sau daca se misca de la o zi la alta, se misca in sus. Trebuie sa schimb ceva...
Tzuni, sanatate!
Tumpi, bine ai revenit! Pisa a venit cu voi la casa noua?
Ruxandra, felicitari pentru mancarea din weekend!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Am fost la sala, azi prima data si cu Mara, caci a fost si ora pentru copii - baby gym. Pentru ca s-a intalnit cu o prietena a ei, a stat toata ora si a facut tot ce a zis Miss de sport. Lucru care ma bucura!
In timpul asta eu am facut 30 de minute pe un aparat istet care nu stiu cum se numeste - 350 de calorii si 15 minute la bicicleta - inca 60 de calorii.
In weekend am mancat aiurea. Nu mult, dar aiurea.
Azi OK.
Si cu toate astea cantarul nu se misca; sau daca se misca de la o zi la alta, se misca in sus. Trebuie sa schimb ceva...
Tzuni, sanatate!
Tumpi, bine ai revenit! Pisa a venit cu voi la casa noua?
Ruxandra, felicitari pentru mancarea din weekend!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

lai spune:
Multumesc tuturor pentru aprecieri. A fost intr-adevar un moment extraordinar de frumos pentru noi, nu doar pentru ca am strigat lumii ca ne-am unit destinele, ci si pentru ca i-am avut langa noi pe toti cei dragi, adunati de peste tot, ceea ce probabil nu se va mai intampla niciodata (nu toti deodata).
Ioana, la multi ani frumosi!
Claudia, si eu ma tot gandesc la Emma si Aida
Tzuni, multa sanatate lui Meri!
Liris, micro e un fel de exfoliere cu o masinarie care-ti sprayeaza si 'circula' niste cristale pe piele si apoi prin suctiune te elibereaza de celule moarte, puncte negre si ce alte mizerii or mai fi pe acolo.
Roxa, mi-ai facut pofta de mango
Tumpi, bine ai ajuns la noua casuta si spor la terminat cu aranjatul!
Violeta, drum bun la Brasov si bafta multa, sa vii cu vesti bune!
Delia, felicitari pentru lucrare! Si la cat mai putin stres posibil Ai planuit ceva frumos pentru cand termini sesiunea?
Ruxandra, bine ai revenit acasa si jos palaria pentru disciplina!
Eu am comis-o rau de tot weekendul asta. De ce mi-era mai frica, de-aia n-am scapat. Sambata am inceput ziua frumos, cu un mic dejun sanatos, am fost la alergat, apoi la pranz mi-am mancat cele doua felii de paine integrala cu branza, castraveti si rosii, conform planului. Urma sa nu mai mananc nimic pana seara, la indieni. Ei, dar dupa ce mi-am terminat pranzul, parca imi era inca foame. Asa ca am mai bagat o felie. Si inca una, si inca una.. si mi s-a intunecat mintea si m-am aruncat in mancare noroc ca nu aveam chestii chiar groaznice prin casa, dar tot am gasit eu o jumatate de ciocolata, paine, unt, miere, migdale, stafide.. si da-i.. groaznic. Uite asa s-a dus pe apa sambetei in cateva ore munca mea de doua saptamani. Nu pot sa ma inteleg, parca m-as autosabota..
Ieri m-am simtit oribil, n-am mancat mai nimic toata ziua, nici sport n-am facut.
Azi am revenit la programul normal, am fost la sala dimineata (10 min eliptica+greutati (5X3X12)+abdomene+25min. pe banda de alergat (alternat mers cu alergat). Vremea e frumoasa asa ca am mers si pe jos pana in campus (50min).
Meniul meu de azi:
6:30 un iaurt natural, un kiwi
9:30 doua sardine, un ardei gras, jumatate de grapefruit
11:00 30g nuci diverse
12:00 un sandvis cu paine integrala, branza, castraveti, rosii, masline, mustar si pasta de ardei
12:30 morcovei mici
13:00 6 prune uscate
mai am in meniu doua sandvisuri identice cu cel de mai sus si inca niste morcovei
plus apa, ceai la discretie
Lai

Delidana spune:
Lai, asa am patit eu azi, cu un chec pe care l-a facut soacra-mea, am bagat o felie si inca una si inca una... Am momente cind as baga in mine ca nesatula - mi se intimpla de la stres.
Dupa sesiune m-as duce la munte; sa vad daca am cu cine...si musai sa ma inscriu la o sala, imi lipseste sportul...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

carina spune:
Salutare dragelor,
Ruxa: felicitari din nou pentru ambitia si perseverenta de care dai dovada. Am insa o intrebare (sper sa nu te superi): cum o sa faci cu mentinerea care va dura practic toata viata?
Tzuni: pupici pentru Meri cea mucioasa si felicitari pentru primul vostru an.
Ioana: hai inapoi aici si se duc ele kg.
Lai: e normal sa ai caderi de astea. Important e sa le constientizezi si incet incet sa inveti cum sa le previi sau controlezi
Delia: felicitari!
Roxa: nu esti egoista, esti o femeie normala care isi recunoaste fara ipocrizie sentimentele. Si de asta te admir eu pe tine.
Marilena: ce faci?
Tumpi: welcome back si spor la slabit.
Lou: cand termini cu examenele?
Sabinut: bafta!
Violeta: succes.
Vic: poate fi doar retentie de apa.
Gabi: cred ca am sarit peste ce ai povestit, dar asa cu zicea si Delia - nodurile se vad. Eu am trecut peste multe cu prietena mea cea mai buna cica, dar anul asta de Rev am jurat ca nu mai trec peste nimic si deocamdata ma tin de promisiunea mea. Simt ca nu mai are rost sa incerc sa multumesc, sa fac ceea ce trebuie pentru mai nimic si la prima greseala a mea (o intarziere fara sa imi cer scuze - eram invitati in acelasi loc si eu am intarziat) sa fiu tratata cu dosul.
Carmen: esti mai bine?
Zuzi: ce papi azi?
Happy: sunteti niste dulci toate 3.
Meniul de azi:
un sandvis cu bagels cu faina integrala (postata pe site) cu crema de branza, sunca, ciuperci si varza+ 2 biscuiti integrali cu cereale si ciocolata neagra
lasagna cu legume si mozarella
chouquettes cu mozarella, sunca si rosii (chouquettes=un fel de choux nedulci) si cu dulceata si iaurt
in plus 30 de minute de banda la 5.6 km/h si inclinatie 15%.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/