Constructie site

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

rall deci ce mi-ai dat tu fac si constructia si gazduirea siteului?nu prea m apricep la chestille astea de ast ate intreb.
Merci mult

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

well... mysql reprezinta o baza de date (produsele pe care le vinzi) iar php`ul e legatura intre mysql si html. Eu m-am chinuit sa-i fac un proiect lui taicamiu... ca-i trebuia la facultate... Dzeu stie cat m-am chinuit cu el. Aceste site-uri nu le pot face decat persoane care chiar se pricep. Nu merge sa bâjbâi. Apoi, cumperi un domeniu 40E daca nu ma insel, apoi daca vrei platesti cam tot atat pe gazduire, sa ti-l gazduiesti singura. Exista programe, gen XAMPP care iti pui pagina de pe calculatorul tau (server). Si nu mai dai bani la ei. Si e de stul de simplu. Oricum... 500E nu mi se pare mult... dar depinde de ce vrei tu exact sa faci... de ce anume ai cerut sa ti se faca....

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

cait, da, sunt firme de hosting care ofera gratuit instalarea de diverse scripturi (blog, magazin, forum, etc).

Mergi la inceput

dar umila mea parere este ca e mai convenabil sa iti faci propriul server

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca te pricepi, daca ai IP fix, daca stii sa iti faci un server WEB, daca ...daca ... insa din ceea ce am citit nu prea este pe aceasta linie.
Uneori hostingul este o solutie relativ mai convenabila.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Pentru un site mic, gen magazin online romanesc, un host la 100$ pe an e o solutie excelenta, mai ales cand nu esti un expert IT.

Au altii grija de tot: si serverul fizic si conexiunea la Internet si uptimeul si hackerii si alte probleme ce pot aparea de-a lungul timpului.

Mergi la inceput

da, dar tot tind sa cred ca ar putea invata sa-l manevreze singura... oricum e in interesul ei... si e mult mai usor decat sa invete programarea mysql`u din pagina :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

- ii explici cum e cu softul - Apache, de exemplu? ce unde cum in ce fel? Asta doar asa pt un simplu hosting...

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

da :) ii explic, nu asta e partea grea
ideea e ca vrea sa faca magazin.. va utiliza site-ul intens, mereu cu comenzi si bagat in stoc. e convenabil si sigur si daca nu are o sursa de internet prea buna... si ii e si mai usor sa modifice ce are de modificat

To good to be light

Mergi la inceput

Ii e si mai usor sa modifice ce are de modificat? Adica?
Daca are serverul ei e mai usor sa utilizeze scriptul de magazin?

Si oricum, oricat ai spune tu ca e mai usor sa ai serverul tau, nu e. De asta exista firme de hosting, pentru ca ele sa se poata ocupa de gazduire in mod profesional iar tu de siteul tau, fara sa fii nevoit sa devii expert in enspe domenii. Distribuirea / specializarea e un concept minunat

Eu platesc anual peste 1500$ pe hosting si nici in acest caz nu merita sa ma ocup singura de asta.

Mergi la inceput