Constructie site

Constructie site | Autor: Mmmaria

Link direct la acest mesaj

Am cerut cuiva o oferta pentru constructia unui site (de prezentare produse, cu catalog).
I-am spus ca nu ma pricep cam deloc la IT (am gresit, nu-i asa?).
Mi-a trimis oferta, profesionist facuta, insa din care sincera sa fiu nu prea inteleg mare lucru.
Limbaj de programare PHP vers 5.x, baza de date My SQL, Web server Apache, Sistem de operare Linux.
Cum pot sa aleg o oferta (sa presupun ca mai cer si din alte doua surse asa ceva) daca totusi nu stiu nimic despre treburile astea?
Apoi, pretul.
Ma costa 500 EUR, fara factura. O fi mult, o fi putin?
Multumesc anticipat cui isi face mila cu mine...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Depinde ce anume face acel site.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vrei un site pentru o firma ? Atunci cred ca ai avea nevoie de factura ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freelive spune:

Buna Mmmaria. Cred ca sunt īn masura sa iti dau cāteva sfaturi tinānd cont ca am mesterit la viata mea astfel de site-uri, cu tehnologiile prezentate de tine mai sus.

Cred ca este o diferent259; imensa īntre o oferta profesionist facuta si una explicata clientului pas cu pas. Clientul, īn majoritatea cazurilor, nu stie cu ce se manānca tehnologiile respective (ma refer aici la PHP, baze de date My SQL,etc) si trebuie sa i se explice, asta īn cazul se vrea sa se dea dovada de seriozitate.

Eu obisnuiesc sa creez site-uri la preturi mult mai mici (500 de euro mi se pare cam multisor tinānd seama de faptul ca un site cu produse de catalog nu este chiar aaa de complicat de facut). Īn cazul īn care nu doresti factura (momentan nu am firma pe care as putea sa-ti dau o factura) putem negocia īn jur de 200-300 de euro un astfel de site. Am sa-ti explic ce si cum e īn legatura cu tehnologiile de mai sus. Asta daca īnca te mai intereseaza si nu ai pus īn vigoare creearea site-ului.

O zi buna!

P.S.: poate se ocupa cineva de diacritice caci inafara de ā celelalte nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Pana la urma m-am intalnit cu persoana, m-am lamurit cu toate cele, m-am declarat multumita, asa ca i-am dat branci colaborarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

As avea si eu o intrebare pentru cei care se pricep:cat costa constructia unui site , un fel de magazin virtual as putea spune in care poti adauga produse in fiecare zi sa spunem si unde s epoate comanda online.Dupa constructie exista posibilitatea ca eu sa adauga si sa sterg produse in fiecare zi fara sa apelez la creatorul sitului?
Meltumesc pentru raspunsuri.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElaGW spune:

Un magazin virtual te-ar costa destul de mult, dar exista solutii open source care nu te costa nimic sau solutii comerciale cu preturi acceptabile (cateva sute de dolari).
Exemple: osCommerce, creLoaded, Magento, Zen Cart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mi se pare enorm. Eu platesc cu mult mai putin pentru acelasi lucru...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

cait, poti cauta firme de hosting in strainatate (ex dreamhost.com / hostgator.com) care iti instaleaza magazinul gratuit, cu un singur click. Apoi tu intri cu parola de admin si ii pui ce text si ce produse vrei.
Insa de putina pricepere tot este nevoie.

Cat despre pretul de 500 euro, nu mi se pare exagerat dar nici mic. E un pret ok, pentru piata internationala, profesionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci pentru raspunsuri.Si de cam cata pricepere am nevoie?Cunostinte sofisticate sau pot invata daca citesc ceva?
nici nu stiam ca exsita aceasta posibilitate in strainatate.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Poti invata daca citesti, nu e greu si nu e o 'stiinta' aparte - in sensul ca nu trebuie sa te apuci sa inveti ceva cu totul nou

Daca vrei sa folosesti una dintre cele doua firme spuse de mine (sunt printre cele mai mari) poti sa imi spui si caut un cod promotional pentru reduceri. Cred ca poti gasi si pe google dar stiu ca la mine in cont apar direct.
(reducerea nu e pentru instalarea magazinului ci pentru gazduirea lui, costul e cam la 100$ pe an parca - fara reducere)

Mergi la inceput