Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 13
almo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ktrinel almo, mi-e un dor teribil sa o vad pe Nicole! ce zici Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
vii la Toronto? Tocmai vb cu Adi pe MSN si ma intreba ce mai faci? sincer. ma intreba daca nu vii si tu la mare cu noi
Da, noi ne-am luat bilete in Dominicana, Punta Cana, Bahia Principe pe 5 Februarie si suntem un grup de 20 pers. Am auzit fetele pe aici ca ar fi fost si le-a placut aviz Podeanu. O stiu pe Podeanu de la 1000 de insule si am vazut ca are gusturi, asa ca ma bazez pe ce zice ea. Deci ce zici? Veniti?
ange spune:
felicitari noilor gravidute!
sarcini usoare si bebei sanatosi tun.
nelia,am luat patine.apropo de pret ai avut perfecta dreptate
multumim tuturor pt gandurile bune.
mimitete,sanatate si voua pe 2009 si nu numai.ma bucur ca ai scris.continua![]()
ana,am eu o dentista romanca buna rau.adica profesionista
pe Acadie(centrul St.Roc).aproape de 15 cu 40.Trimit p.m. cu nr? tio recomand cu toata increderea.
bebitu,am incurcat borcanele.scuze.policlinica se numeste "polyclinic Laval" si nr de tf. este : 450-682 9955
subscriu la cele confirmate de cge,apropo de intalnirea din Laval.La muzeul copiilor nu e loc si pt parinti
venim si noi,ne primiti?![]()
ce ziceti de ziua "superba" de astazi? 
nelia spune:
Try, stii ce senzatie am cind citesc mesajele tale? Ca imi desfaci capul si imi bagi bucatica de idee cu bucatica in mintea mea incetosata. Pe bune, esti fantastica!
Ce servici zici ca-ti cauti!?!![]()
Almo, trimis parola!
Adevarul este ca trebuie sa fii un pic insistent ca sa ti se raspunda, pentru ca multe fete citesc rapid in pauza de masa si raspund la fel de rapid cind apuc si atunci e clar ca o fac din amintiri sau raspund clar la intrebarile adresate lor si daca mai au timp, si la cele in general. Ei, acuma mie nu aveti cum sa nu-mi raspundeti pentru ca daca imi intra o idee in cap, nu va las pina nu primesc raspuns! Sint genul ala de-l dai afara pe usa si-ti intra pe geam.
Iar de raspuns, eu deschid doua ferestre si raspund pe rind pe masura ce citesc, numai ca ati vazut, ca de multe ori raspunsul meu nu mai e de actualitate, fetele raspunzind sau clarificind situatia pina cind ajung eu la capat cu cititul (vezi Try vs.
Donia cu Daiopri
).
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Ange, acum e rindul meu sa te intreb: de unde le-ai luat? Sa le foloseasca sanatoasa si sa aiba mari succese cu ele. Vei vedea, adica va vedea ea, dupa un timp, cind se va obisnui, ca sint mai grele un pic si la inceput ii va fi dificil sa lucreze cu ele, va avea o siguranta pe picioare data de felul in care sint facute patinele care o va ajuta sa faca multe figuri fara sa mai cada. Cel putin asa s-a intimplat cu Agata, si ea are semi-profesionale daca pot sa le zic asa. Poate la anul sa-i luam si noi din alea profesionale, daca o vrea sa continue.
Denisam, sa folositi masina sanatosi! Te-ai descurcat pina la urma cu asigurarea asa cum ai vrut tu?
Try, de fapt eu intrasem si la mesajul precendent si acum pentru tine: ai tot spui ca te duci la spital si eu ma tot tin sa te intreb - cum e Adrian? Inteleg ca e o evaluare facuta periodic, cum a iesit? Te intreb pentru ca in ultimul timp ca cam tras micutul.
maru spune:
denisa, nu pot sa scriu....
Cand e ziua Emmei? azi?
La multi ani! Sa fie sanatoasa, norocoasa, iubita!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Marule, si eu care deja ma dusesem la blog sa vad daca ai scris? Ce s-a intimplat? Scrie cuiva pe PM sau in contul comun... numai scrie ca sa te linistesti.
Denisam spune:
Khristin-da-mi un telefon sa vb cu Aruba-noi pe 21-22 martie vrem sa mergem,vad ca se duc preturile in jos comparativ cu 13-15 martie.Ne mai tenteaza si o Dominicana, dar cred ca Grand paradise Bavaro-unde am fost si e super ok.
Almo-sa aveti fun!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
bebitzu spune:
Cami,am reusit sa sun si mi-am facut programare pe 2 feb.Cand am sunat am intrebat de doua ori daca este corect numele dr-itei si daca este romanca
, deci este ok, saru mana mult.
Felicitari noilor gravidute, sa dea DD
sanatosi, bravo
Ana, si eu merg la o dr-ita romanca, are cabinetul ei pe St Michel.Spune-mi daca vrei si iti dau datele.