Condica Salajencelor [75]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

buna sara. buna sara! Azi am fost fuarte maraiti, si amu la mine in brate. se apuca la plans din senin su termina minute bune.of, ofBia, nu te supara da pun maine reteta de briose,se fac la robot, la gramada.Olim, sanatate lui Alex, of saracutul sa ii treaca iute.Miha, hi si tie si bafta mai departe.restul?hai ca de il adorm iute, mai vin.

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaaaaaaaa, ai rezolvat cu mesul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaaaaaaaaaaa, ai rezolvat cu mesul?

,tot n-am putut parli.ne-am tocit degetele tastand.
cu skipe n-am prins urechile.adica mama o dat delete si n-am mai pirdut vremea.incercam maine.
mn, dsa e ok ca nu ma mai da afara de pe mess ca scosai cablu din ruter si acu e ok.

olim hai ca-ti zic :
Bronhicum elixir
Prospan sirop si picaturi
Stodal
Liv 52-asta e hepatoprotector
Sirop de potbal si ridiche neagra

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

olim, sanatate lui Alex! bolnaviorul, sa-i treaca repede. Tu ce faci? Stai acasa cu el?

oti bb mic si marait...nu ai wrap sa nu-l tot tii in brate? Am citit ca e tare util.

Bia, nu te speria ca nu uit io romana asa usor. Ca citesc si altceva in afara de forum si scriu si pe altundeva in afara de forum si mai si vb romaneste juma' de zi. Da' de scris aici oi scrie...chiar daca nu de 3-4 ori/zi, ca nu am timp...am 3 bloguri de intretinut . Inca in suedeza n-am deschis .

adriana? azi ai absentat!

si somn usor.... Pe maine!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Precis ca la ora asta dormiti toate, somn usor !

Am intrat sa va zic ca sint bine, ieri la doctor a fost totul ok si sint tare fericita ca am reusit in sfirsit sa vad ca nu ma mai dor degetele si ca pot pasi cum trebuie, dupa aproape 3 luni de chin continuu, zi si noapte.

A durat toata distractia vreo ora si jumatate, din care procedura propriu zisa - vreo 4-5 minute pentru fiecare deget. Am asteptat inainte sa isi faca injectiile efectul, pe urma dupa ce m-a pansat am mai stat sa vad daca mai curgea singe, mi-a mai schimbat o data pansamentul la piciorul drept, apoi iar am asteptat sa vedem daca e ok, si pe urma am fost gata de plecare.

Iniante de a pleca de acolo chiar i-am zis asistentei, ca ma simt atit de bine, incit pot sa dau un sut in fund oricui fara sa simt.

Mi-au dat instructiuni cu ce sa fac dupa ce ajung acasa, cum sa schimb zilnic pansamentul, sa imi tin inainte 20 de minute picioarele in apa cu sare amara (cred ca la asta ii zic ei sare Epson), la urma sa pun unguent cu antibiotic.

Am facut asta dimineata si m-am uitat cum arata unghiile, arata ...funny.Inca pe alocuri era umflata zona, o sa vad miine daca nu se mai schimba.

Am dormit dusa toata noaptea.Ma asteptam sa treaca anestezicul si sa doara, dar ...nimic.Doar la un moment dat, dimineata, am simtit ceva ca niste furnicaturi prin degetele "bolnave" si atit.
A trecut ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, si mie imi fusese groaza!

Altfel, n-am de ce ma plimge.De-abia astept sa incep cursurile, ma uit in fiecare zi prin manuale si pe dvd-ul cu suportul de curs si ma tot gindesc la cum si ce o sa fie.Diferit, alt program, alt loc, alta lume, alte reguli, totul nou.
Pe 26 e prima zi.

Mihaela, bafta la ale tale cursuri! Tare interesant trebuie sa fie la ele. It's a challenge - cum zic astia pe-aici

Despre mincaruri, eu nu am prea multe de spus, cum aveti voi.
Ce sa zic, zilele trecute am facut sandviciuri "a la Ungaria" (colegu tot minca din astea cind mergea in Ungaria, de la un chiosc cu sandviciuri).Din baghete am taiat cam cit lungimea palmei de lungi bucati, pe urma am taiat de-a lungul bucatile in doua, le-am uns cu margarina pe fiecare, am pus salam si salam sunca, ciuperci stoarse din conserva, pe deasupra cascaval de mai multe feluri, ras, si toate astea apoi le-am insirat pe folie de aluminiu pe o tava si le-am dat la broil la cuptor. Pina s-a topit brinza deasupra si au inceput sa se rumeneasca pe margini.
Sint asa de bune calde, crocante, chiar daca piinea nu era la inceput moale si cumparata in ziua aia, nu-i nimic.Se topesc in gura.

Olimpia, sanatate multa lui Alex!

Otilia, il pup si pe al tau micut.

Bianca, am vazut ca zicea Oti mai inainte cu ceva pagini ca iti trimisese PM si tu nu ai raspuns.Tu ai zis ca nu ai primit nimic.Sa stii ca si eu ti-am trimis vreo 2 sau 3 si tot asa a fost, nici un raspuns adica.Asta acu vreo luna-doua, ti-am mai zis.Oare ce se intimpla cu mesajele tale?Hm.

va pup pe toate si mai viu

P.S. Cred ca mai bine sa pun de cafea acuma, pe cind va treziti sa o aveti calda.Oti - tu numa plicul de ceai sa il pui in cana cind vii.

Mergi la inceput

'neata!!!

ce-i cu linistea asta in zona???????

TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

ptr toata gasca

Mergi la inceput

Mergi la inceput

oti,te vad,te vad
treci la raportu de dimineata.
ai rezolvat cu CIC-u?

Mergi la inceput

Ia uite cine s-o trezit? Cami, multam de ceai (nu mai pun gura pe cafei si de imi pica okii in gura- sa vad daca asta l-o deranjat pe praslea)Bine ca a trecut totul cu bine si esti ok.Mihaaaaaaaaaaaaaa 3 bloguri? Da cand ai mama vreme sa scrii in ele? Baga pe pm link la toate sa vaz si io. daca se poate, bineinteles.wrap nu am, citisem ca e foarte bun, nu am gasit nici material elastic sa imi fac. Oricum, deja e greu sa il tin si in brate, coloana asta ma termina, abia astept sa stea in fundulet, sau macar sa se joace cu zornaitorile, sa mai piarda vremea si cu alea.Deci, sunt happy. Nici nu mai stiu daca m-am laudat aici: am aparat foto! Gata, ne-am hotarat sa ne luam unul, chiar daca nu e super performant, ca era pacat sa pierd atatea momente cu piciul. Inca nu am reusit sa cetesc manualul (e o cartoaie in toata regula), deocamdata l-am zapacit aseara de numa, nu e asa simplu ca altele, sa iti reglezi din rotita cateva moduri predefinite. Trebuie intrat in meniu pentru asta, dar le-oi invata. Am avut inspirata idee sa ii zic la Vlad de un tip cu care se intelege bine, ca ala e pasionat de arta foto si poate ii poate da vreo idee. Asa ca tipul o cautat o configuratie multumitoare la un pret acceptabil. Asadar e un Panasonic cu obiectiv Lumix, 8,1 MP si a fost cam 2,7 mil. Cu card de mem de 2 Gb. Eu sunt f. multumita de el, inca nu am facut decat cateva poze, tre sa imi iau acumulatori, ca bateriile se gata iute.Si cam atat. Alex o adormit amu aci in brate, e asa de bine aici! Cum l-am pus in patut se trezeste. Va ma mai invart pe aci daca sunteti careva, mai viu.

Mergi la inceput