Condica Salajencelor [75]
CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de
for2nity
- mami de
diplodocus

- mami de
giulia_71
- mami de
mihaela_specht
- mami de
olim
- mami de
felicity05
- mami de
dianalaura
-mami de
nazdravanDarkBendis
- mami de
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de 
anacezara
- mami de 
carmenardelean
- mami de
si
bimilit
- mami de
si
claudiasabou
- mami de
si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Maria
Prietene
aileene
Raspunsuri
Bimilit spune:
primaaaaaaaaaaaaa
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
primaaaaaaaaaaaaa
Bimilit spune:
moama,ce greu merge forumul
Bimilit spune:
fetelorrrrrrrrrrrrrrrr,imi vine sa ma tuc tuata ,tuata
.azi am prestat ceva la cuptor.bagati un ochi www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21221/Haferflockenkekse/" target="_blank">aici.deci ies dementiali de buni
.e reteta ptr netalentata ca mine.am bagat totul in robot si apoi cu o lingurita am trantit in tava.nu am finisat ,nu am facut nik.au iesit de vis.matei a mancat 4 buc deja.vai nu pot pentru ca sa cred.oare e norocul incepatotului
?
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiiiiii,ce pusca mea faci?
cauti floarearea de colt?
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| otiiiiiiiiiiiiii,ce pusca mea faci?cauti floarearea de colt? |
De fapt le stii, sunt cele cu cioco care le-ati mancat la mine.In alta ordine de idei, Alex a dormit azi numa in brate la mine, parca sunt o tiganca de la Pusta Vale, ca ale is toata ziua cu copilul in brate
)Asa. Aseara vine o colega pe la mine, si imi zice ca o zis mama-sa ca de mere azi undeva cu masina sa isi ia o patura, apa si mancare, ca nu a mai putea veni acasa .
mihaela_s spune:
Hello people! Vin de le cursul de engleza, se vede?
Asa ca miercuri, joi si vineri...asa o sa va intampin, in engleza
. Bai da-i nasol raaaaau, ca nu mai poci vb in engleza, numai pe suedeza imi vin cuvintele...
. Tre sa stau sa ma gandesc o tzara...cand sa scriu ii mai OK, dar cand sa vb...ioooooi de mine! Noa si am mai primit 2 carti de citit, in engleza...nu-mi ajung cele pe suedeza!
Ma credeti ca n-am mai deschis o carte in romana din toamna?
Alea le las pe cand oi munci si oi avea timp...au ajuns finetzuri...
Noa va tzuk la gashka, ma duc si eu sa fac ceva de papa si apoi sa scriu o scrisoare de prezentare la profu de suedeza. Si sa mai citesc ceva...in suedeza of course! ![]()
Da' mai viu!
PS Oti, imi place de tine...daca nu scriai aia cu AP iti spuneam io sa nu te simti tzigankusha...vezi ca stiau si ele un lucru bun?
PPS Bia, ce pacat ca n-am vazut reteta mai repede, inainte sa ajung acasa...ca n-am nuci si nici fulgi
dar mi-i o
...hai fa-ti mila si arunca si la mine cativa. Da' maine ii dau si io gata, ca am timp sa merg la magazin inainte de casa...
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
sara buna!!!!
oti,auzi da se pot pune in robot toate alea ptr briosele ciocolatoase?adica sa nu trebuieasca sa separ oo-le si sa le bat spuma si sa le amestec in 3 boluri si alea, alea.daca se fac usor si in 3 minute baga reteta ,daca nu , nu o pune ca io nu o fac.aaaaaaaaaaaa si tavi de brioase am multe ,multe.ca mi-am luat eu una de 6 buc teflonata,desi mama imi trimisese de silicon cateva tavi si io bleaga am zis ca nu stiu ce-s, ca ptr suport de oo is prea mari si le-am pitit pe undeva.da ma destepta oti si-mi zise ca alea-s tavi de briose.
mihaela, is dementiali de buni
.bine io am modificat nitel reteta.am pus si mix de fructe uscate in compozitie
.aoleu muica acu si la engleza cetesti? mai da acu chiar e greu
, da le razbesti tu ca doar suedeza o stapanesti deja.sa faci bine sa postezi zilnic pe forum minim 3-4 mesaje ca de nu in 3-4 ani ii lua ore de romaneasca
.bafta cu scoala.si toata admiratia mea.esti o luptatoare si-o invingatoare
olim spune:
salutare si de la noi
nu am apucat sa va citesc ca ieri am fost cu alex la pediatru privat si ne-o zis ca are gripa asa ca nu ne ramane nimic de facut decat sa asteptam sa treaca.Spania e cu epidemie de gripa si alex la gradinita a luat-o

il doare tare gatu si face febra da cica e normal, am schimbat antitermicele se pare ca cu astea mere mai bine,acum asteptam sa treaca.
va pup pe toate si va doresc sanatate multa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
bia te rog din suflet mai zi-mi odata lista cu siropuri pt tuse, ca delia o pierdut-o si io is intr-o criza nervoasa si nu reusesc sa o gasesc, si interentu mere cand vrea el
sper sa nu te superi tare da numa maine mere sa cumepre emdicamentele si nu gaseste lista
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex