Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mah nu spune de doua ori ca am un dor de duca de ceva timp......
Parca m-am salbaticit definitv. Daca accepta bibe de la Avent poate facem un bairam....macar virtual..

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Mirtha esti haioasa foc..... Oi fi tu si betiva ca mine si bebe?... facem o intalnire?

Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iza iubita m-a durut sufletul cind am vazut pozele cu obrajorul lui Raphael !

Cit ti-ar fi de greu sa-l vezi zbatindu-se infasat eu zic sa te tii tare si sa nu cedezi. Altfel cu cit se freaca mai tare cu atit risca sa se raneasca mai mult si trece mai greu. Ufff sa ne dai de veste daca reactioneaza bine la tratament. Si eu as consulta un dermatolog , pe linga pediatru.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Lacra, multumesc mult pt detalii, gata am trimis si noi o mica particica.

Am trimis si emailul in care am specificat suma si faptul ca este o donatie pt Gabriel la adresa care e atasata la PayPal dragos.fagurel@gmail.com, sper ca e ok.

Doamne ajuta!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Imi vine sa urluuuuuuuuuuuuuuu...
Au venit invitatiile si sunt 21 de GRESELI
Morrrrrrrrrrr, cand le dau eu?
Trebuie sa fac altele...aveti idee unde le pot face la urgenta, adica sa dau comanda maine si sambata sau luni pana in pranz sa le am?
O prietena are firma de organizat evenimente...si le-am facut la ea, numai ca nu le-a scris la ea...si nici nu le-a verificat...diacriticile sunt scrise cu alt fon, ghilimele deschise si neinchise....si uite asa 21 la numar.
Nu mai vad de nervi, ma urc pe pereti...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

[quote]citat din mesajul lui Olivia26

Lacra, multumesc mult pt detalii, gata am trimis si noi o mica particica.

Am trimis si emailul in care am specificat suma si faptul ca este o donatie pt Gabriel la adresa care e atasata la PayPal dragos.fagurel@gmail.com, sper ca e ok.

Doamne ajuta!

Este cu siguranta, fiecare leut si euroi conteaza iar acolo se afla o particica din sufletul si speranta noastra ca totul va fi bine! Te pup si eu din toata inima!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mamici care ati facut cezariana, voua cand v-a spus dr. ginecolog ca puteti incepe gimnastica?....Eu nu am luat decat 7 kg in sarcina pt ca mi-a fost rau si evident ca acum am exact kg de dinainte....insa .... port un nr mai mare la blugi...as vrea sa revin la formele mele de dinainte ...sa ma imbrac cu hainele mele .... nu cu altele mai mari....

cele care ati mai avut o cezariana....voua cat v-a luat sa reveniti la normal?

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

babyzapi,am vazut ca te confrunti cu iritatia pe fatzuca....mie doctora pediatra mi-a recomandat o crema foarte buna,Elidel,(creia o pauzasti bebelusul seara si pana dimineata este ok),iti spun din propria experienta.Crema este putin cam scumpa dar se poate lua cu reteta gratuita.
In cazul in care vrei sa folosesti acest produs sa nu te sperii daca vei citi prospectul ca nu se foloseste decat la copiii peste 2 ani...dr.pediatra m-a asigurat ca nu este nici o problema.
Sper sa te ajute....pe noi ne-a ajutat(pielea lui Andrei arata f. bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu mersi frumos de info si de tot. Sper sa aveti o noapte linistita dupa vaccin si sa nu faca bebe Victor febra. La multe lunite inainte.

Mirtha ce frumoasa e Eva serios, adorabila...m-am benoclat vreo 15 minute la pozici...si imi place mult si rochita ei de blugi si cum ii sta si cu fundita ...oooo...stam la coada la petit. Se vede ca e incantata de carusel.

Criss ce frumos rade Paula Sofia e incantatoare.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Flowers pe mine ma ia deja vantul, si la sor-mea la bloc nu ma ia liftul

Malinas din ce am citit pe net cauzele sunt de la laptic, detergent sau praf...eu banuiesc ca de la laptic, dar oricum am schimbat tot ce aveam cu produse hipoalergenice. Si dr ne-a zis sa-i dam cu ulei de masline cu vit A pe corp si pe fatza pe bubite si asa am facut, iar dimineata era si mai mult iritat bebe deci am renuntat la asta si am luat o crema hidratanta de la Avene in loc de ulei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Mamici care ati facut cezariana, voua cand v-a spus dr. ginecolog ca puteti incepe gimnastica?....Eu nu am luat decat 7 kg in sarcina pt ca mi-a fost rau si evident ca acum am exact kg de dinainte....insa .... port un nr mai mare la blugi...as vrea sa revin la formele mele de dinainte ...sa ma imbrac cu hainele mele .... nu cu altele mai mari....

cele care ati mai avut o cezariana....voua cat v-a luat sa reveniti la normal?

mami de Iulia 26.11.2008

mie mi-a spus ca dupa 6 sapt pot incepe sa fac sport. dar eu decid cand, cat si cum. ceea ce am si inceput sa fac. efortul mi-l dozez eu. desi nu am facut efort de aproape un an, am vazut ca mi-am intrat repede in ritm. plamanii si inima ma ajuta, dar e durere maxima cu genunchii. cezariana nu m-a deranjat, dar nici nu am exagerat. mai greu e cu abdomenele, da' o iau incet.
fac spinning, cardio, pilates si masaj de intretinere. so, i'm back in business.
cu kg e cam tricky. am luat 10-12 kg in sarcina, le-am dat jos in doua sapt dupa, dar am inceput sa adun din nou kg. 3 la numar. nu stiu dece. ca de mancat nu mananc mai mult ca inainte. m-am cam laudat degeaba acum 1 luna.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput