Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Uite ca nu dorm inca, ma uit la TV. A fost delicioasa placinta, ce e drept exclusa din lista Erina. Unde mai pui ora tarzie si paharul de vin de dupa.
Daca va intereseaza, mai ales pentru persoanele mai comode ca mine, la Mega exista placinta incolacita ca un melc. Alfa parca, scrie in greceste. Exista si cu praz, si cu spanac si cu branza simpla. Mie imi facea bunica din partea tatalui, la noi se numea "pita". Am mai facut si eu dupa ce a murit bunica, Dzeu sa o ierte, dar niciodata nu a iesit ca a ei. Mai ales la foi am avut probleme, iar cele din comert se sfaramau prea tare.
Nu ma ajuta nimeni cu reteta de gogosi pentru fata?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Bernix, nu era vorba doar de depresia ta, asta era de fapt un pretext. Sincer imi era dor sa vorbesc cu tine, basca as vrea sa iti povestesc ceva anume din plan profesional.
Alinus, imi pare tare rau
, doamne ajuta macar sa nu ii fie greu. Bunica mea a murit de cancer, initial de colon, apoi generalizat. Pana la urma cauza mortii a fost blocajul de rinichi. Eram gravida cu Bubu si mama nu ma lasa sa ma duc acolo...dar...
Trebuie sa fiti tari, si sa te gandesti la samburel. Poate nu e intamplator ca il ai in burtica. 
Rox , mamica
bernix spune:
Rox, io n-am facut niciodata gogosi, deci nu te pot ajuta.
alinush, asa e, are dreptate Rox, poate nu-i intamplator ca in burtica ta bate o inimioara tocmai acum.
Devylla, pot sa stau acasa in Concediu de crestere copil pana la sf lui august, insa mi-ar prinde f bine ceva activitate ( a se citi ca n-as prea sta atat).
No offence, da io zic ca tot fetita vei avea si de data asta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Bernix, intr-adevar parazitii pot da diaree frecventa, in special giardia. Recomand cu caldura Medsana, e singurul centru unde i-a iesit pozitiv testul Alexandrei si cand colonia nu era foarte mare, in rest trebuie mereu repetata. La Medicover nu prea iese, trebuie sa ceri musai antigen giardia, in copro obisnuit nu o sa vezi neam. Daca faci o HLG, o sa iasa euzinofile mai mari. Pe de alta parte, ca tot vorbeam noi de colon iritabil, nu e exclus nici asta la Degetica. Daca e agitata noaptea si mai balonata mai ales. Poti sa incerci Helmiflores chiar preventiv, sunt din plante si foarte eficiente, dar cam rele la gust
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Zau ca as mai chatui cu tine acum, dar nu stiu sa fac capitol nou. ![]()
Asa ca te pupic. Noapte buna!
Rox , mamica
ANDREEA11 spune:
Cecilia si eu tot deful il am. Am fost f mult in medical pe perioada sarcinii si nu am mai avut ore suplimentare. Oricum si mie mi se pare putin. O sa ma duc pe la scoala saptamana viitoare sa vad cum a calculat secretara.
Papansh sanatate multa. Eu lui Cris ii dadeam cu forta siropurile. Pana la urma cand a vazut ca nu are incotro le a acceptat.
Roxali spune:
Dani sa fie asa cum iti doresti![]()
Alinush ai grija de tine
Papanash multa sanatate lui Ghighi...am facut si eu multeeee injectii la viata mea,dar sant mai bune decat medicamentele...are febra mare??
Piticei i-a iesit o maseluat si alta e pe cale de a iesi,deci, mai chinuita a fost de maseluta decat de virus...face kk f acid si are un fundulet rosu rau...i-am luat ceva asta seara sper sai mai treaca
o zi buna fetelor, sanatate tuturor piticilor
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
devylla spune:
Alinush imi pare tare rau.
Aveti grija de voi.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Devylla, pot sa stau acasa in Concediu de crestere copil pana la sf lui august, insa mi-ar prinde f bine ceva activitate ( a se citi ca n-as prea sta atat). No offence, da io zic ca tot fetita vei avea si de data asta. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Pai atunci...bafta in ceea ce iti propui!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, de ce vrei fara teflon ? |
Pentru ca teflonul are potential cancerigen. Si la temperaturi mari devine toxic, poate omori o pasare si poate provoca la oameni simptome ca de raceala.
Dar trebuie sa recunosc faptul ca cel mai tare ma enerveaza ca nu mai gasesc nici tavi de prajituri fara teflon, si acolo e mai greu cu scosul blatului din tava. De asta folosesc in ultimul timp din ce in ce mai mult hartia cerata.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze