LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine v-am regasit dragele mele zuzici!... Am absentat vreo 3 sapt din cauza calculatorului si apoi a netului. Sincer mi-a fost dor de voi, nu credeam sa fiu asa dependenta de forum. Acum suntem bine, dar am fost si noi raciti vreo saptamana, cu mucisori multi, nopti nedormite din cauza nasului infundat, plus vreo 4 dintisori care se pregatesc sa iasa...
Nu am citit din urma decat vreo 2 capitole, nu stiu daca le mai recuperez, imi pare rau ca nu am putut sa le spun la multi ani, dar le trimit tuturor cate un pupic virtual cu mult drag
Iar astazi este zi mare ca doar scumpa noastra Evita implineste un anisor, asa ca-i uram si noi LA MULTI ANI! din tot sufletul nostru, sa creasca mare, sanatoasa, desteapta, norocoasa si sa le aduca numai bucuriii parintilor ei minunati!
Stiu ca mai avem un sarbatorit astazi, Ionut, ii spunem si lui LA MULTI ANI!, sa cresti mare dragul nostru, sa fii sanatos, frumos si cuminte!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI

pentru

RADU STEFAN
MATHIAS
STEFANIA
PAULA GABRIELA
ANDREI CRISTIAN
RADU TEODOR
ALMA
RARES STEFAN
YIANNIS ALEXANDROS
MIHAI VIKTOR
KARLA
LUCA GABRIEL
RANIA & SARA
OCTAVIAN GEORGE
STEFAN DANIEL
CRISTIAN
THEA MARIA
PATRICIA ALEXIA
STEFAN CRISTIAN
CRISTIAN BOGDAN
ROBERT
SAARA MARIA
ANTHONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL
YASMIN ELENA
DACIANA MEDEEA
ERIC ALEXANDRU
RAZVAN
DAVID ALEXANDRU
MARIA
DAVID
MIHNEA
IOANA
MARA BIANCA
DARIA MIHAELA
NICOLE ARIANA
ALESSIA IOANA
MATEI ALEXANDRU
STEFAN
MATEI PATRICK

Cu toti sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, cumintri, norocosi, isteti si curajosi! Sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara fetelor!
In sfarsit am si eu net, ca tot m-am laudat ieri ca cu RDS-u nu am probleme..
Ma temeam ca nu o sa pot ura la timp LA MULTI ANI EVA!!, multa sanatate si noroc.Sa cresti mare si sa fii cea mai fericita!

La multi ani si pt Ionut, sa cresti mare si sanatos!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Noi am fost ieri la vaccin.Nu a plans puiutu doar pt ca l-am tinut strans, dupa ce i-am dat drumul a revenit la starea lui de razacios.
Am facut ROR-ul.Ne-a spus ca daca vrem peste 1 luna sa facem si Prevenarul, dar ne costa 290 lei o doza si trebuie 2 , deci 600 de lei , cam greu.Ramane sa ne hotaram daca il vom face si de unde scoatem banii.
La masuratori a reiesit ca a crescut 2 cm in lungime, are 73cm, in greutate 300 de gr deci are doar 8.300 cand ar trebui sa aiba 8.900..Da nu am ce sa-i fac ca el mananca foarte bine.Mai mult nu am cum sa ii dau.Asa e el si nu am ce sa-i fac.

Acu sa va intreb cele care ati facut ROR-ul, au avut efecte adverse?
Mi-e mi-a zis doct ca 5 zile vaccinul lucreaza si dupa 5 zile incep sa apara la unii copii efecte adverse ca febra si ceva ca un inceput de raceala: mucisori, moleseala, maraiala.
La voi cum s-a manifestat?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Elle, Nemary, Lala va multumesc mult ptr sfaturi! Am notat tot. Momentan nu am decat Tantum verde in casa. Sa vad daca gasesc aici albastru de metil daca nu o rog pe mama sa aduca.

Si cum va spuneam o sa merg la un homeopat sa discut cu el caci nu vreau sa ii dau Clarei ceva numai dupa ureche. Macar mai aud o parere. Moasa mea cunoaste unul super bun si o sa imi faca intrarea. Sa vedem ce spune. Oricum e clar ca ii voi da antibiotic daca chiar trebuie (nu ma joc cu sanatatea copilului) dar macar pentru imunizare si raceli sa am si alte variante la indemana. Asa mai ca la mama acasa ca si noi tot asa ne faceam bine.

Apropo de alaptat si colici. La noi a functionat sab simplex, pentru lapte am baut ceai de chimen si anason dar nu a avut nici un efect.
Am primit in schimb de la moasa niste globuli si asa am putut alapta o luna jumatate. Din pacate cam atat au efect.

Elle super review-ul de pe blog. Ereena l-a facut? Atunci felicitari...tare reusit. Poate mai dai totusi si pe la noi un semn de viata. Sper oricum ca sunteti bine.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

"LA MULTI ANI, EVA!!" Astazi implinesti, oficial, 1 an, te-ai facut mare si frumoasa cu fiecare zi ce a trecut - si au fost 366 zile lungi si dragi pentru parintii tai - ai invatat foarte multe lucruri, ti-ai "ales" un destin interesant in viata la turta si ai fost centrul tuturor din familia ta! Acest al doilea an sa inceapa cu bucurie si veselie, cu dragoste multa si cu speranta! Te-am cam asteptat noi cu sufletul la gura, dar tu ti-ai demonstrat mica personalitate inca din burtica - ai venit cand ai vrut tu!!!

Ionut de mami Ploscariu, mamica ta a venit mai tarziu in gasca noastra, dar promit la anul ca iti voi face o urare personalizata, pentru ca sper ca mama ta va intra mai des si astfel vom afla mai multe despre tine! LA MULTI ANI!

Vreau sa imi cer scuze, dar am de urat pentru 12 si 13 ianuarie, chiar daca cu intarziere. Sper, fetelor, ca nu ati inchis ghiseul unde primiti urari:

LA MULTI ANI, CLOPOTEI DRAGI!

MARA
DARIA
NICOLE

ALESSIA
MATEI
STEFAN
MATEI

Daria, Matei si Stefan, mamicile voastre imi sunt apropiate de suflet, chiar daca nu si fizic, iar voi mi-ati intrat pe sub piele de cand am aflat ca v-ati nascut, cand v-am vazut prima oara in poze si dragostea mea creste in fiecare zi!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Am citit blog-ul tau, ti-am raspuns, mai precis 3 raspunsuri, nu a aparut niciunul. Cred ca ai probleme cu formularul respectiv.

Si da, e super ca te duci sa primesti si o alta opinie.

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Elle, Nemary, Lala va multumesc mult ptr sfaturi! Am notat tot. Momentan nu am decat Tantum verde in casa. Sa vad daca gasesc aici albastru de metil daca nu o rog pe mama sa aduca.

Si cum va spuneam o sa merg la un homeopat sa discut cu el caci nu vreau sa ii dau Clarei ceva numai dupa ureche. Macar mai aud o parere. Moasa mea cunoaste unul super bun si o sa imi faca intrarea. Sa vedem ce spune. Oricum e clar ca ii voi da antibiotic daca chiar trebuie (nu ma joc cu sanatatea copilului) dar macar pentru imunizare si raceli sa am si alte variante la indemana. Asa mai ca la mama acasa ca si noi tot asa ne faceam bine.

Apropo de alaptat si colici. La noi a functionat sab simplex, pentru lapte am baut ceai de chimen si anason dar nu a avut nici un efect.
Am primit in schimb de la moasa niste globuli si asa am putut alapta o luna jumatate. Din pacate cam atat au efect.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Intrebare: se pricepe careva din noi la pensii, iesit la pensie la 55 ani si cum e cu penalizarile?
Ca efectiv imi vine sa ii propun mamei sa iasa la anul la pensie si ii garantez eu venit suplimentar. Dar stiu ca se stresa de penalitati si nu mai stiu ce. Aveti idee?

Mergi la inceput

Ups Silvia..oare de ce? Sa vad daca gasesc un buggy. Ca vad ca Lala si Ceska au reusit sa posteze.
Pupici

Mergi la inceput

Acum sa va zic de ce am disparut in ceata... Vineri la ora 12.00, incepe o expozitie la Marriott, Expo Mariage. Dani va fi prezent acolo cu un stand si de 3 zile ne agitam cu pregatirile. Albume, aranjarea locatiei, printuri, atomosfera... N-a fost usor. Iar maine seara mergem acolo, ca sa ducem toata recuzita. Azi m-am ocupat si de casa, printre picaturi, am gatit, Mariuca a reinceput sa fie maraita de la dinti...

Acum pe seara, m-am pus la punct cu prietenele mele de pe blog, am reusit sa scriu si eu un articol, manata de la spate de o mare tampenie facuta de o televiziune. Daca aveti chef sa cititi, aici gasiti http://creata-la-patrat.blogspot.com/

Poate apuc sa citesc din urma, cu toate ca nu cred... incerc sa mai stau acum, daca ma lasa Mariuca.

PS: daca cineva din anturajul vostru se casatoreste si vrea sa afle care este piata sau sa isi aleaga fotograf, va invitam la standul M35, unde veti avea parte de o prezentare profi si de o surpriza.

Pup!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput