Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Xena...acum spune despre film...hai ca eu am timp...fac placinta ca sa dau maine de pomana...abia am pus-o la cuptor...si nu merg in pat ca poate adorm cu cuptorul dat drumul....![]()
..povesteste!!!..PLS!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ariadnabr spune:
Seara buna,
Mai dam si noi pe-aci chiar daca nu mai suntem pe lista ![]()
Sunisor la multi ani de pepeneala!
Pupam cu mult drag xeroxata dulce si cu inima mare de hraneste tot in calea ei

cuscra si io te iubesc
da' mai am una de zis ai hait iuuuuuu, mooooaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaa ce frumoasa si slaba esti! Pe langa balena de mine!
Pupam grasanu' de ginerica frumos
Anka fata ce m-as face io daca n-ai fi tu??? Seminte nu am, vin fiert nu, ma omori zilnic cu muffins si bunataturi ca io nu ma pricep...asa ca gata! Ma mut!...la tine!! Faceti cu schimbu' tu si Sun
p.s. ai banca in fata blocului? ![]()
Diarux...profa...vezi mesaju'...il vezi?? 
da?? fata io iti tot raspund pe mess, da' daca vrei, raspund si aici ![]()

Anoooo
ai o minune de fata!!! Si mor dupa fundul ei cu albina pe el
l-as musca de numa' 
Boti imi pare rau, zau, ca exprimarea mea zgarie
sa stii ca am fost olimpiadista la romana pe tara 4 ani in liceu. Limba romana a fost dragostea mea, da' nu-mi place (bei
) sa fiu serioasa. Asa ca ma prostesc...just for fun! ![]()
Moni poate nu ar trebui sa iti spun nimic, imi pare foarte rau ca ai reactionat asa cum ai reactionat, imi pare rau ca in odiseea asta s-a ajuns sa nu se mai dezbata nimic, pentru ca de fiecare data i se mai "taie" cuiva! Sa stii ca si eu sunt obosita, si toate celelalte sunt, toate ne trezim noaptea si toate ne plangem de dinti, maraituri si alte probleme, dar daca muscam una din alta, tot n-o sa ne fie ziua mai usoara, sa stii.
Violeta si tie imi cer iertare ca ti-am stricat ziua
din pacate mi-am format imaginea asta de om cu gura mare si rau, dar sa stii ca nu-s asa de "neagra". De data asta insa, mi-a ajuns si mie cutitul la os. Nu stiu cum fac, dar nici cand incerc sa fiu haioasa, si nici atunci cand incerc sa fac ceva frumos, tot nu reusesc sa nu fac "valuri". Asa ca da, poate mai rarut (sau deloc) e mai dragut...![]()
Bujo ma bucur sa aud ca Filipanu' e mai bine. 
Vicky nu e bun pentru bebei, ori zahar, ori nika. Ala e inlocuitor chimical, eu nu l-as da. ce scrie pe iaurturi? Exista si iaurturi fara adaos de zahar. Eu am gasit unele organice aici, chiar au gust de iaurt, desi sunt cu fructe. Daca-ti doresti o alimentatie cat mai naturala, poti chiar sa ii faci tu iaurturile acasa, din iaurt natural si fruct. 
Gata, ca m-am intins...Ma retrag la mine in barlog.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
iriss27 spune:
turturica in elvetia as emigra si maine, asa tare imi place tara asta
daca ai timp sa vb putin pe pm sau pe mess: irinabratu, sa vedem daca imi tai avantul sau nu
am trimis azi premergatorul la oradea, am facut o tiganie cu 2 cutii lipite, si infasurate in hartie (ca m-a respins dna de la posta fara hartie), cred ca am consumat aproape o rola de scoci, sper sa ii ajunga intreg fetii, ca altfel le spanzur pe alea de la posta
al meu baiat, din cauza de muci, este destul de marait, ma scoala noaptea si ma tine pana adoarme, chiar si o ora (dupa ce ii scot mucii) ... asa ca de o sapt sunt zombie
am si eu o intrebare, cate grade sunt la voi in casa? si cum ii tineti imbracati la temperatura aia?
in alta ordine de idei, maine am programare cu Dav la neuroligie, sper sa fie bine, am niste emotii crunte
dupa aia, daca tot iesim la plimbare cu masina vreau sa ma duc sa bantui niste magazine cu hainute, sa ii iau niste pantaloni
aveti idee pe unde gasesc magazin fox kids? eu stiu unul pe la piata obor spre pantelimon, dar as vrea sa stiu daca mai exista altul, daca nu, o sa ne oprim la ala
maine e si ziua maica-mii, i-am luat un web cam si o camera foto, impreuna cu frate-miu ca eu sunt mai saraca in perioada de 8 mil
isi dorea sa fie cool, sa ne vedem pe mess cand vorbim, asa ca i-am facut hatarul, sper sa ii placa
pe 30 e ziua tatalui meu, lui chiar nu stiu ce sa ii iau 
apoi vine ziua sotului, a fetitei ... ufff ce mai trece timpul, fiica-mea face 2 ani, iar eu imi amintesc ca ieri cand am nascut-o, dar nu imi mai amintesc decat vreo 40% din acesti 2 ani, ce ti-e si cu viata asta!!
pica sotul tau e it-ist!! super echipa de la adobe, imi plac team buildingurile lor, se distreaza fain!! spre rusinea mea (sunt, de fapt eram, inainte de a face copii, consultant it, implemetam un erp), tu lucrezi tot in it?
mie, sincer, mi-e teama sa ma mai intorc la job dupa 2 ani, ma tot gandesc daca ma mai duce capul la analiza, implementare, documetare ... uneori imi e dor de ce faceam, alte ori mi-e teama sa ma intorc ...
eu am facut azi chiftelute marinate si special pt sot, am facut altele cu sos de smantana, cand le gusta, imi zice ca el nu manaca d-alea ca au faina si ii cade greu la stomac ... no, pai si asta imi zice dupa 6 ani de casnicie??!! imi venea sa-l strang de gat ... dar o sa duc o parte si la mama (e fii-mea acolo) si restul o sa le mananc eu ca sunt deliciose!
despre calcat, la mine a venit mama, iar zic Sa-i dea Dumnezeu sanatate! si mi-a calcat un morman de rufe. eu urasc sa calc, dar in acelasi timp nu-mi place sa imbrac copiii cu lucrurile botite ... mare contradictie! de obicei se strang cate un morman si cam o data pe sapt, sau la 10 zile imi vine chef si de calcat
al meu sot isi calca singur, ca mereu avem confilicte ca nu calc conform standardelor lui ... dar daca nu imi place sa calc? cum sa o fac bine, cand eu abia astept sa scap!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
ileanna spune:
Didi pupam tare. Lasa sa fie pe principiul un sut ... Chiar nu stii ce lucruri bune te asteapta dupa coltz.
Si pupacim catzelusul

irissss
. Bai pareristii astia sunt I-NE-PU-I-ZA-BILI!!! Ma plec in fatza lor ...
ana bravo pentru cura de leneveala. Ardeleanca desteapta si echilibrata care stie ce conteaza 
Eu de felul meu las pampersul mai largut. Am piticul asta cu pampersul de cand s-a nascut Vladut. Am zis ca daca eu ar trebui sa stau cu asa ceva pe mine ... cred ca as urla non stop. Bine, drept urmare din cand in cand mai iese niste pipi. Dar f rar.
Kimmy mie dr-ita mi-a zis sa-i dau orice iaurt gasesc BIO.
pica asa spume am facut eu cu babypointu' in decembrie. Acum m-am invatat. Fac comanda cu 3 sapt inainte sa-mi trebuiasca ceva si tac malc pt ca dupa cum ai vazut si tu ... nu se gaseste Hipp pe nicaieri.
Romanica - voi stiti ca eu is aia de iubeste amarata asta de tara si oamenii care sunt in ea. Asa cum sunt ei. Si sunt sigura ca in alta tara nu sunt mai buni. Poate doar mai relaxati si mai putin stresati. Si sunt sigura ca copilul meu va ajunge the best - fix aici. In tara asta. Aici va invata sa lupte sa inteleaga, sa lupte sa iubeasca. Cu toate ... florile de mucigai 
bobitamica
Multumesc!!
Am fugit la somn!!
Caprioara spune:
Helou,
Fetelor dragelor, multumim din suflet de urari
!
Si va rog sa ma iertati ca nu am timp sa intru mereu si sa urez si eu pepenasii
, asa cum s-ar cadea. Voi nu ne uitati niciodata pe noi
. Am pus poze noi pe picasa.
Macar azi, sa zic:
La multe lunite sarbatoritilor
de zilele astea!
Sa fiti sanatosi,
(ca asta e cel mai important)
cuminti,
(ca la unii e bromblem cu somnu si mamicile sunt mega obosite
)
si papaciosi
(asta ca stiu ca e brombleme si cu diversificarea
)!
Intrebare: voi nu mai actualizati tabelul ala cu greutatea si cm copiilor pe luni? Io am intrat si nu prea am avut cu ce ma compara la 6 luni
.
Ma duc sa cetesc un pic din urma si apoi la nani
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ana_a spune:
am pus si eu poze pe picassa
edit. Ileanna, si eu iubesc tara asta, asa cum este ea, si nu ma vad plecata in alta parte. Sotul este la fel...infipt in glie ![]()
Cel putin aici la Bistrita nu pot sa zic ca sunt multi marlani
mai sunt si manelisti si alte dastia dar dintre vecinii mei nu, si asta poate ma face mai linistita.
Dia_filipas, eu am poze si la semnatura, acolo am mai multe si cu Matei.
mai hai pe mess la o pove.
Si am terminat si actele sotului pe decembrie...moama ce lene am in mine...ma da afara in ritmul asta...
indata tre sa ma apuc de bilanturi si nu stiu ce am in cap...cred ca taratze ca asa de greu functioneaza.... si nu mai sunt la curent cu noutatile si mie lene sa le caut...si ...si...mai bine ma joc cu copii
macar nu-mi obosesc ultimul neuron ramas in viata.
noapte buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ana_a spune:
Iriss, la mine variaza temperatura intre 18-21, peste zi intre 18-20,5 si noaptea trece pana la 21. Mai mult de atat nu merge, centrala abia face fata si uneori nu se mai opreste....insa gerul pare sa fi trecut si acum simt ca e mai cald, vad ca urca si termometrul meu de la 19 grade in sus
Cei drept eu la Stefan ii dau o vestuta in spate ca sta intins pe jos pe parchet si trage aer rece de la usa de afara, iar la Matei ii dau un body cu maneca lunga pe sub bluza, tot asa, ca nu e foarte cald...
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ileanna spune:
Va invit la o cana de Fervex ca eu cu asta ma delectez la ora asta.
Si cu fi-mio care a decis incepand cu ora 4:30 ca nu mai doreste sa doarma. Cu toate eforturile mele considerabile 
ooka spune:
neata
vreau si eu o cana de fervex
ca am racit rau de tot numa ca purci probabil vazind ce la pamant sunt a decis ieri sa doarma muuult de nici nu zici ca e copil in casa..
acu i-am dat sa pape si s-a culcat la loc, iar eu bantui pe forum ca asteptam un raspuns de la Pica..
Turturico, poate ne vedem totusi, sa vad cum il car pe bebe dupa mine unde decideti sa va intilniti, pfoai am niste emotii pentru botezul Marei..abia astept sa se termine sa-mi spui cum a fost![]()
Pupici la bostana
mami de Sofi
ana_a spune:
'neatza si de la Bistrita!
am o pasarica in visin care canta diz de dimineatza...acu o aud ciripind da nu-mi dau seama daca o fi vremea ei...sau vine primavara?
Nu i prea frig sa ciripeasca la ora asta...pe frigul asta?...uhhh
Ileanna nasol ca te-a trezit cu noaptea in cap Vladu, si eu am patit o singura data si tare nasol este. Sa-ti fie de bine fervexul ce l-ai beut, io o sa beau o cana de lapte ca ma sacaie stomacul si incerc sa-l tin sub control.
Va doresc o zi superba!
sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam