fiv la cluj 5
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
mama mama fetele!gata,am gasit remediu la toate!eram atat de obosita....fizic vorbind!ca psihic slava Domnului sunt bine inca!mai am resurse!asa o sa le dau un sut la toate problemele din viata mea,incat nu o sa mai vina niciodata la mine!
dar,revenind-cel mai bun remediu ptr toate este
un pahar de vin rosu-fiert!acum ma simt in stare de orice!daca as avea unda verde,in combinatie cu puterea mintii,as face 1000 de bebelusi de-odata!![]()
deci fetele,jur ca anul asta le fac pe toate!si o sa realizez tot ce vreau,ce am visat vreodata!asa!ptr ca asa vreau eu!si nu o sa las nimic sa-mi stea in cale!!na!
o sa rezolv toate problemele cu zambetul pe buze si o sa le trimit la mama lor!inapoi de unde au venit!
fete dragi!
brunadria spune:
fetelor o sa vad cand am timp si dispozitia necesara sa ma ocup de pagina, dar daca va pricepeti voi si aveti timp pregatiti o voi si deschideti urmatorul capitol... eu o sa vad ce pot face , va tin la curent..
hai uratica , te bagi?
apalina spune:
buna seara fetelor ,sunt noua si sper sa ma primiti si pe mine in cercul vostru ! mi-ati dat increderea de care aveam nevoie in dr stamatian si echipa dinsului .Eu sunt programata luni la el ptr ca am nevoie de fiv ,nu mai am trompe si imi pun toate sperantele in acesta . Cu ce se incepe fetelor ca sunt deja stresata de imi vine sa-mi iau cimpii ,ce se intimpla la prima consultatie ce ar trebui sa duc in afara de iesirile din spital .Va rog sa ma ajutati si sa ma sprijiniti si pe mine ,orice inceput e greu ,multu mult de tot
maddutz spune:
Salutare fetelor 
...muncesc la pagina...

mai e de actualitate? sau s-au gasit deja alte ajutoare?! ![]()
brunadria spune:
apalina, bine ai venit printre noi, sa ti se implineasca visul cat mai repede!!
la prima programare iti va da sa faci un set de analize hormonale si nu numai..inceputul bun e sa ti iasa analizele bine..
esti pt prima data la stamatian? poate vrei sa ne spui povestioara ta,,ai facut laparo inainte?cum ai ajuns la fiv?
orice nelamurire ai nu ezita sa apelezi , din cate stim si noi ..iti vom impartasi si tie..
maddutz
brunadria spune:
apalina, scuze , acuma am recitit(nu ai trompe), am fost neatenta
,
asta este si problema mea..
scrie repede 10 mesaje(astea sunt moderate)dupa care o sa ti apara mesajele la timp..
maddutz
apalina spune:
povestea mea incepe acum 10 ani cind am avut o operatie de apendicita cu peritonita ,de aici au inceput problemele ptr ca s-a format o infectie care mi-a cuprins tot ap reproducator .Am avut nesansa ca la primele investigatii cind ne-am dat seama ca anii trec si noi nu avem un bb ,sa dau peste un dr nu tocmai bun .Eram tinara si nu-mi faceam probleme ca ani de zile nu mi-a putut trata niste chisturi .Intre timp s-au format o gramada de aderente pe care bineinteles ca nu le-a vazut .Am facut o gramada de trat cu clostilbegit, danazol,linestrenol, utrogestan ,duphastone ,eu cred ca mi le dadea la nimereala .M-ia punctionat ovarul sting ptr chist de 5 ori si in afara de faptul ca erau fff dureroase aceste punctii nu au facut numic bun decit ca mi-au distrus ovarul .Dupa 5 ani am renuntat la el am facut un trat la sovata si am scapat de chisturi dar org meu era dat peste cap de la atitia hormoni dati aiurea .Citiva ani m-am mai plimbat de la un dr la altul pina cind anul trecut un dr a descoperit ca totul dar absolut totul era prins in aderente : uter ovare trompe ,si din pacate nu a reusit sa salveze trompele si le-a scos .Diagnostic : hidrosalpinx bilateral confirmat si de stamatian .Si uite asa am ajuns sa ingros rindurile la fiv .Am citit multe pe net dar parca atunci cind cineva care a trait asta te sfatuieste e altfel .Am scris cam mult si sper sa nu va fi plictisit cu povestea mea .MERSI DE RASPUNS SI NUMAI INPLINIRI TUTUROR