fiv la cluj 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

no stai ca vad ca mi-a aparut direct capitolu.Da reply with quote la mesajul meu sa vezi cum am scris.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mi s-a trezit fetita,o sa intru diseara.Sper ca o sa va descurcati.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni..ti-am trimis un pm!
numai tu poti sa creezi o prima pagina!dar cu siguranta te vei descurca!
bafta fata frumoasa!
de-abia asteptam sa ne treci pe toate acolo cu litere rosii-gravidute de cluj cu gemelasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Uratica ti-am trimis PM.
Sper sa te ajute

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Cu fiecare zi ce trece psihicul meu isi revine. Sunt bine, am sters trecutul si va insotesc in drumul vostru.... Va rog nu ma trimiteti pe alte forumuri ca nu vreau.... aici imi place......
Mara felicitari pentru ideea ta e supeeeer, cu cit mai multe informatii cu atat mai aproape de adevar. eu am fost si la Timisoara, si la Bucuresti dar echipa cea mai buna si mai cu suflet este la Cluj.Poti sa mai scrii ca un un procent mare de reusite.
Uratica, imi pare rau de tatal tau, acum este o perioada mai dificila pana se obisnuieste cu ideea, apoi totul va intra in normal. Tatal meu a patit la fel, dar a facut un infarct fara sa isi dea seama, si l-am internat pentru dureri in partea de sus a stomacului ca ulterior dupa investigatii sa descopere ca de fapt erau dureri ce radiau de la inima. A facut investigatiile necesare dupa care l-am internat la Cluj la recuperare, cu o recomandare pentru dr. Zdrenghea, este un medic foarte bun, daca vrei iti spun cum ajungi la el. In perioada de recuperare i-au facut toate testele necesare, de rezistenta, teste la efort, etc, in urma carora i-a stabilit medicatia, mergand periodic la control. La inceput numai plangea si vedea acest diagnostic ca ceva fatal. Dupa vreo 6 luni si-a revenit psihic din acest soc iar acum lucreaza poate cu mult mai mult decat inainte si nu a mai avut nici o problema, in final i s-a diminuat si medicamentatia. Daca te intereseaza ceva si pot sa te ajut, cu placere.
A fost o paranteza la subietul forumului, dar avand in vedere situatia lui Uratica mi se parea normal sa dau unele informatii daca le stiu. Scuze!
Cu privire la informatiile despre clinici si medici vreau sa fac unele rectificari la ce spunea brunadria, eu am facut fiv cu Stamatian, Cabinetul particular este Hathor #351;i este in cartierul Gheorgheni, aceasta precizare o fac pentru cele care nu cunosc Clujul si eventual vin cu trenul sau iau taxi. In ce priveste laboratoarele pentru analizele necesare, eu am facut la Rombel, un laborator super si ei fac analize cu programari si pe baza de trimitere medicala si adeverinta de asigurat.Poate sunt persoane care vor sa economiseasca macar banii pentru analize. Nu stiu cu exactitate adresa o sa ma interesez, stiu doar ca este la intrarea în spitalul de Oncologie. daca ma ajutati voi cu adresa, daca nu o s-o caut. E un laborator super.
Am vazut ca apar si persoane noi, la care le doresc si eu mult succes, sa ajunga cel mai repede la realizarea visului lor.
Enni, nu este bine sa stai foarte mult in pat chiar daca ti-i din ce in ce mai greu sa te deplasezi trebuie sa o faci.
Celorlalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema ma bucur ca esti bine si ca ti-ai revenit. Si stai linistita ca nu te trimitem la alte forumuri, avem nevoie de incurajari aici. Si eu stiu ca echipa de la cluj are rezultate foarte bune, aud tot timpul de reusite aici dar din pacate vad ca dintre fetele care fac fiv sau au facut aici intra putine pe forum. Si m-ar bucura sa fie multe multe care sa ne dea curaj si sperante
petruta din pacate nu iti pot da prea multe amanunte legat de inseminare, dar dupa ce ai analizele facute nu cred ca dureaza foarte mult monitorizarea ovulatiei si procedura inseminarii. Oricum fiind deocamdata prima fata de aici care vei face inseminare te asteptam cu toate datele ca sa trecem totul pe prima pagina .

Mergi la inceput

Laborator Synevo Cluj
http://www.synevo.ro/145,Sitemap.htm
-in Cluj Napoca exista trei centre de recoltare, unul in incinta institutului Oncologic ( care este cel mai aglomerat ) unul pe strada Motilor, in vecinatatea Primariei si unul in Cartierul Manastur, pe strada Primaverii. Este acelasi laborator (Rombel ) de care vorbea criadema

Mergi la inceput

buna fetele!
criadema..ma bucur ca esti mai bine si iti multumesc mult ptr informatii!imi sunt de ajutor!referitor la reactia tatalui meu,imi dau seama ca el depinde mai mult de ce ii zic eu!de asta a trebuit sa ma mobilizez!ptr ca mama plange intr-una-asa e firea ei-de asta nu i-am spus prin ce trec si am trecut eu!!i-am explicat tatalui meu,dupa ce am vorbit cu mai multi dr,ca nu e asa grava starea lui si ca poate trai mult si bine-numai ca trebuie sa aiba un pic grija!insa din pacate,daca nu ma ocup eu de asta,el nu are grija!sperietaura care am tras-o weekendul trecut,m-a repus cu picioarele pe pamant!imi dau seama ca trebuie sa fiu tare ptr ai mei cat si ptr mine!nu am voie sa cedez si nu am dreptul sa clachez!ma bucur ca am clacat inainte de chestia asta!!si ca mi-am revenit cu ajutorul fetelor!referitor la dr,o sa merg la tg mures-stiu pe cineva acolo care o sa ma ajute-ptr ca trebuie sa imi zica diagnosticul exact si tratamentul adecvat ptr tatal meu!dar,daca nu reusesc nimic la tg mures,voi apela la ajutorul tau!offf,ma bucur ca eu sunt cu psihicul ok acum!rad,glumesc,afisez o bucurie de invidiat ptr unii,insa nimeni nu stie ce e in sufletul meu cu adevarat!si ptr asta va multumesc voua!faptul ca va pot voua impartasi totul,ma ajuta ff mult!
ce sa zic fetele,ma bucur din suflet ca va am si imi doresc cu tot sufletul sa trecem peste toate hopurile din calea noastra si sa reusim sa realizam cat mai curand visul nostru cel mai de pret!sa umplem prima pagina numai cu reusite!!

Mergi la inceput

si apropo-trebuie sa o sustin pe criadema in ceea ce zice!si eu am fost in bucuresti si am fost si la sibiu..nu se compara! nicaieri nu gasesti o echipa mai primitoare si mai de suflet ca cea din cluj!exact asta le-am spus si fetelor cand le-am intalnit ptr prima oara!mara,madutz!
si in afara de echipa de medici de aici-eu am primit si un bonus!pe madutz si mara la pachet!m-au ajutat fff mult si le multumesc din suflet!sper sa imi dea ocazia sa ma pot revansa fata de ele!
si..nu pot sa uit nici galeria de aici de pe forum care m-a sustinut mereu-bruni,enni,jovana,criadema!
hihihi fetele..sa vedeti cand ne vom inmulti ca iepurasii si o sa zburdam pe aici,stresate la orice pas de purandei!mama lor de bebei!ce bataie o sa le dau eu ca nu au venit mai repede!!!glumesc!

Mergi la inceput

uratica cita dreptate ai ! E foarte adevarat ca forumul asta da dependenta si te sprijina intotdeauna cind ai nevoie, intotdeauna vei gasi pe cineva aici care stie exact prin ce treci, stie ca ai nevoie de o vorba buna sau de o scuturatura zdravana . Si eu sunt tare prntru cei dragi din jurul meu si nu-mi permit sa cad ca sa fie nevoiti altii sa ma ridice . Cu o singura exceptie: in fata voastra imi permit sa fiu din cind in cind slaba ori sa va spun ca sunt trista si necajita, stiu ca ma intelegeti si nu ma lasati sa ramin trista. Dar pentru cei dragi trebuie sa fiu tare si sa stie ca se pot baza pe mine. Tatal tau o sa fie bine dar trebuie sa se ingrijeasca, sa aiba grija la efort, la ce maninca, sa ia medicamente. Socrul meu e asa de ani buni, are o viata normala, merge in concediu si isi vede linistit de pensie. Totul e sa discuti cu el serios si sa ii spui ca trebuie sa aiba un pic mai multa grija de el.
Fetelor oare enni pe unde o fi, ca n-a mai dat pe aici de citeva zile , am cautat-o inclusiv la odisee ( cu speranta ca se lipeste gravideala de mine pe acoo ) si nu era .

Mergi la inceput