in aceeiasi casa cu soacrii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Da, am recitit subiectul si am gasit multe greseli intr-o postare si am vrut sa corectez.Mi-am dat seama prea tarziu ca subiectul o sa fie pe prima pagina.
Legat de socrii tot cu ei stau, lucrurile par sa fie mult mai bune in sensul ca ea spune ceva si eu tac,nici nu o aprob nici nu comentez, cum e in proverbul ala cainii latra,ursul merge.Acum speram sa ne facem 2 camere si un living in aceiasi curte si sa ne separam cu totul.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza2 spune:

imi face mare placere sa citesc ce scrieti aici.si eu locuiesc cu socrii intr-un ap de 50mp si mai avem si un copil de 1an si10 luni.de 4 luni cel mic merge la cresa si pt ca am mai mult timp liber i-am zis soacrei mele sa imi zica ce pot sa fac ca sa o mai ajut la treaba.si stiti ce imi spune????????????da ce treaba sa faci lasa ca fac eu cand vin.de parca eu nu as fi in stare sa fac ceva.si pe deasupra mai vine socrul meu care imi zice<mai oana mama da de ce nu ai facut tu.... si ai lasat-o tot pe soacrata?????///>sau in loc sa imi zica mie ca treb facut ceva ii zice sotului de parca eu as muscao daca imi zice.de mutat nici nu se pune probl pt ca avem rate(mari),asa ca tre sa stau sa indur.dar in ultimul timp m-am facut mai NESIMTITA si nu mai bag in seama ce zice ea sau socrul.fac ce cred eu ca treb sa fac prin casa iar daca nu ii convine sa mai faca ea o data.cred ca asta e solutia NESIMTIREA.

Mergi la inceput