Nou stil de viata (244)
Raspunsuri - Pagina 12

Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Tzuni, ai vazut, daca esti cuminte vine Mosu' chiar si dupa sarbatori. ![]() www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Scuze dar am pierdut faza cu

Cuba 2008
Zuzilici

carolinah spune:
Ladies, am modificat listuta in (zic eu) varianta finala. Va rog sa bagati un ochi, ca am facut 1000 de modificari si s-ar putea sa imi fi scapat cate ceva.
Ca target pt acest concurs am asa:
Tzuni -6.1
Vikinga -2.5
Gusta -4.5
CristinaT -6.5
Lai -5
Violeta -3
Aliclara -5
Roxana -2
Am inteles ceva gresit? Am omis pe cineva?

Tzuni spune:
citat din mesajul lui puskin Tzuni, sabotezi competitia? ![]() |
E virtuale, Puskin, e virtuale....

_
Tzuni

Zuzilici spune:
citat din mesajul lui lai Zuzilici, felicitari pentru raport! Lai |
Lai multumesc dar sincer tu eriti mai multe felicitari pentru cat sport faci. Bravos!

Cuba 2008
Zuzilici

puskin spune:
Zuzi, pentru meniu.
Delia, la tine am voie sa arunc, ca nu esti in concurs .
Tzuni, lasa ca tim noi, ai ganduri ascunse...
Carolina, pe mine m-ai omis. Target pentru concurs: 2.5kg.

Delidana spune:
Ei, nu sint in concurs dar asta nu inseamna ca pot sa ma ingras. Da' hai ca o bucatica acolo nu se cunoaste. Ma anunti cind sa stau cu gura deschisa.
Zuzi, am povestit eu ieri ca visasem o bratara de argint pe care vroiam s-o vind cuiva si Tzuni a zis ca e la ea pe mina. Daca e fata cuminte...vine Mosu' de doua ori/an.
Tzuni, foarte probabil ca de la ochi e durerea de cap, am patit-o si eu si mi-a trecut de indata ce mi-am pus ochelari; daca mai stai si cu ochii intr-un monitor/tv e si mai nasol.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tzuni spune:
citat din mesajul lui Delidana Zuzi, am povestit eu ieri ca visasem o bratara de argint pe care vroiam s-o vind cuiva si Tzuni a zis ca e la ea pe mina. Daca e fata cuminte...vine Mosu' de doua ori/an. ![]() |
...da, da...daca sunt cuminte vine Mosu' si-mi vinde daruri frumoase!

_
Tzuni

carolinah spune:
citat din mesajul lui puskin lina, pe mine m-ai omis. Target pentru concurs: 2.5kg. |
Ok, mersi, s-a consemnat.

Delidana spune:
Pai ce, numai tu sa primesti cadouri? Sa primeasca si el.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

an-k spune:
Buna, mama ce viteza aveti la scris, dar v-am citit
Meniul de azi:
D: 1 iaurt vitalineea 1p
G: 1 banana si 2 boabe de struguri de la Anthony 1.5p (era maricica banana)
P: Salata Caessar: am gasit dressing in comert si nu m-am putut abtine deci 8,5 p
C: la fel ca ieri: piept de curcan cu sos de Philladelphia light, broccoli si conopida cam 7-8 puncte si o supa de rosii 2p
de 0p mai bag un opkikker, apa si ceva Sprite zero (am luat sa am in casa in caz ca nu mai rezist poftei de dulce)
total: 20p
Ruxi, merci de explicatie o sa caut si eu ficatul asta (dar nu cum si-a imaginat Tzuni)
Aaa mi-a cazut fisa de ce m-am ingrasat atat, m-a luminat o prietena ca io nu m-am gandit. Eu din 21 decembrie nu am mai fumat deloc
Va pup si fug sa iau Biuta de la gradi.