tauroaice (32)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Mihaela, multumim
. Tare bun checul
, dar am gustat doar jumatate de feliuta ca sunt la cura.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
jenn spune:
Mersi,Miha,dar cred ca ar fi intelept sa nu mananc checul!Lexi,ma bucur pt voi,inteleg ca Maria a avut partener de joaca?Gabitz,multumesc,de abia astept sa fiu bine!O zi buna tuturor!
Eftimie C. spune:
Buna seara dragele mele tauroaice!
Sperca nu m-ati uitat, ca eu sunt zilnic cu ochii pe voi, dar nu am cum sa va scriu de la srvici si acasa am multe treburi restante si putin timp la ispozitie 
Vesti noi?Da.In primul rand trebuie sa ma laud ca sunt
si-mi place
.Chiar daca nu am ridicat inca permisul am facut deja cateva drumuri si sotul spune ca e ok.
Am facut la timp scoala de soferi pentru ca tocmai m-au transferat la financiar si ma voi ocupa de relatia cu bancile si clientii si voi fi nevoita sa fac zilnic drumuri cu masina 

In rest, nu ne plangem.Edi e bine, nu mi-a racit de mult si acum asteapta petrecerea de ziua lui si ne gandim la surprize de martisor pentru cei dragi.
In vacanta Edi a stat la tara la bunici si tare mi-a mai fost dor e el 
Sotul meu a fost plecat cateva zile la Campina pentru niste examene si ne-a fost tare greu fara el, dar s-a intors cu vesti bune.
Ultima data va spuneam de accidentul surorii mele.Dupa aproape doua luni, inca nu i s-a prins osul la clavicula si e disperata sa nu ajunga la cutit.De doua saptamani i-au scos fasa elastica si acum poarta un fel de corset.Vedem maine care sunt ultimele vesti pentru ca are programare la .
Cumnatul meu, in schimb, a fost gasit cu un inel deplasat la coloana si situatia era putin agravata si de hernie de disc de care habar n-avea.A fost operat la coloana si in acelasi timp la picior de unde i s-a luat o bucatica de os pentru inelul de la coloana....Acum e in refacere acasa si Slava Domnului e bine.
Imi cer scuze ca nu mai sunt la fel de activa ca alta data, dar promit sa revin.
Va 
PS Bun venit Alex!
silar spune:
' Neata si o cafea cu frisca de la noi.
Miha o zi buna si asteptam amanunte.
Carmen imi pare bine ca ne-ai scris. Felicitari pt permis sa-l stapanesti sanatoasa fara evenimente negative.Eu am permis de 7 ani si nu conduc, imi cam este frica (tu sa nu faci ca mine). Multa sanatate familiei surorii tale si refacere grabnica.
pentru micutul Edy.
Pupam toate tauroaicele si un week-end cu dragoste multa va dorim. Iubiti-va mult si distractie maxima.
gabitz78 spune:
seara buna.
stef n-a mai plecat in tabara, ca s-a anulat...
miha -asteptam amanunte...despre job, banuiesc, nu?![]()
va pup dulce.sa fiti cuminti!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Carmen, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Multa sanatate surorii si cumnatului iar tie felicitari pentru carnet!
Si eu incerc sa prind din nou curaj la condus, am tot ewxersat zilele astea si mai exersez inca...
Ziua indragostitilor noi n-o serbam in mod special, doar ca ne folosim de ocazie ca sa ne mai facem cate un cadou.
Eu am primit un parfum pe care mi-l doream demult, iar sotul un mouse cu laser.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
mhldvrc spune:
seara buna, fetelor!
Nu prea mai am amanunte, nu-i de mine munca voluntara, cand eram pustoaica mergea dar acum am copii de crescut asa ca am zis pas. Mi-am gasit altceva la o florarie, n-am mai lucrat dar macar in perioada de proba se plateste. Incep de maine, daca nu voi fi acceptata mai caut, inca n-au intrat zilele-n sac.
si

de
si