tauroaice (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Eu sunt singurica acasa ca sotul lucreaza 24h si copilul e la mama.Afara e tare frig si zapada asta ma sperie.Nu se mai opreste?!?!
Ma impiedica sa conduc si mi-e frica sa nu-mi raceasca copilul sau sa alunec si sa-mi rup gatul, cum era sa o fac azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carmen, ai grija cu zapada asta!
Mihaela, multa bafta la noul job si ai incredere ca o sa treci cu bine de perioada de proba! Felicitari! Cat dureaza perioada asta de proba?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Mihaela, noroc cu noul loc de munca! Arata-le de ce e in stare o tauroaica ;)
Euzilele astea ma tot chinui cu hainele care-mi raman mici rand pe rand... Inca nu mi se vede burtica, asa ca m-as simti ciudat in haine de gravida, dar la hainele mele se simte ca s-a ingrosat talia (purtam numai chestii stramte). Paradoxal, chiar am slabit un kg-doua, desi nu am probleme cu mancatul, dar cred ca e din cauza ca mananc mai multe fructe si legume ca inainte...

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
8+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput

Alex, sarcina usoara in continuare! Eu am inceput sa port haine de gravida de pe la 8 saptamani, nu pentru ca imi ramasesera mici cele obisnuite, ca burtica mea a fost cam invizibila pana pe la 24 de sapt, dar ma simteam extraoridnar de confortabil in ele.
Restul fetelor, pe unde umblati?
Hai ca dau eu cafeaua si freshul de data asta. Aaa, si niste croissante alaturi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mai tu ne sabotezi cu dulciuri?Ai terminat cura si vrei sa fii cea mai frumoasa?Noi am fost cateva zile in Belgia,acum suntem singure acasa ,Ellei ii curge nasul putin,am inceput sa ii dau ceva homeopat.Astea s vestile noastre!Mihaela, bafta la job,Alex, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

si fresh, plec la serviciu.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
miha - bafta la job!
alex - sarcina usoara in continuare.
eu l-am inscris pe stef...gata..din toamna va fi boboc.
in rest n-am noutati.
va pup.a adormit matza..ma duc sa ma odihnesc si eu.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Felicitari, gabitz, pentru viitorul boboc. Ai reusit sa-l inscrii la invatatoarea la care ai vrut?
Jenn, nu am terminat cura inca. mai am muuuuulte kg de dat jos, crede-ma. Dar un croissant pe saptamana nu e bai! Multa sanatate Elei

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,
Gabitz, felicitari, pentru noul bobocel, copilasilor.
Alex, sarcina usoara, si ai grija de tine
Hm, ce sa-ti zic, eu asa eram de mandra, ca purtam rochii de gravida fara sa fie nevoie, la prima sarcina am slabit 7,5 Kg, deci puteam purta si hainele mele.
Jenn, multa sanatate Elei.
Carmen,

si
de si

Mergi la inceput

si
de si

Mergi la inceput