tauroaice (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Va las pe masuta calde, ceai pentru cine vrea si Gabitzei o ciocolata calda si fresh de portocale.
Fug la , ieri toata ziua laaplicand la Job-uri am uitat de asta, si mai trebui sa stau si la cratita, abia astept vacanta sa ma ajute si Ty.
Bine ai venit printre noi, Dana!
la toate tauroacele.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dana, bine ai venit in grupusorul nostru!
Mihaela, moaaama ce de tratatii! Multumim

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Pupici la tauroaice!
Miha spor la cautari!!!
Noi suntem bine, un pic mai ocupati ca de obicei, in sfarsit am apucat sa-mi schimb buletinul dupa divort si acum alerg sa-mi schimb si in toate partile identitatea.
In rest, totul e ok.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dana - bine ai venit!te asteptam la povesti.cum o cheama pe fata ta?cum e la scoala?/?
miha - tinem pumnii sa fie cu folos.
o zi buna tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Si ca sa o citez pe Mihaela,
Ce faceti tauroaicelor?M-ati uitat?Eu nu, dar nu prea mai am timp de PC.Abia va citesc pe ascns de la servici, ca acasa nu stiu cand trec orele si e iar dimineata si plecam la munca, iar in weekend, nu mai incap la calculator de barbatei si nu mai imi vad capul de treaba.
Acum am si o perioada aiurea si trebuie sa am grija de nepoata-mea, car sta cu mama, care e plecata la Bucurest la sora-mea, care a avut accident, care....uff, nu mai termin.
Va puuuuuuuuuuup si sper sa redevin activa curand.

PS. Buna Dana bine ai venit alaturi de noi.Da-ne mai multe detalii despre tine si ta.

Mergi la inceput

neatza.
carmen - las ca trec toate.sa te simti mai bine.
eu n-am noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

' Neata tauroaice si o cafeluta cu frisca de la noi.
Carmen trec toate, sanatosi sa fim.
Noi cred ca avem noutati, Mihaita a facut varsat de vant(cred eu 90%), o sa mergem la pediatru sa ne confirme si sa primim instructiunile de rigoare. Treaba nasoala este ca are rezevat partyraum pentru ziua lui peste 2 saptamani si cred ca o sa trebuiasca sa amanam . Plus alte planuri pana atunci, dar ce sa-i faci, este si el un copilas micut si trebuie sa faca si el cele trebuincioase copilariei, apoi urmeaza Maria si tot asha.
Va pupam si sa aveti o zi faina.
Miha gasisi job???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Silar, imi pare rau de Mihaita, ce ghinion sa se imbolnaveasca tocmai acum, aproape de ziua lui. Multa sanatate!
Carmen, ma bucur ca ne-ai mai povestit de voi! Sper sa depasesti repede perioada asta grea.
Gabi_K, ma bucur mult ca ai mai dat pe la noi. Ce fac copiii?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

silvia - multa sanatate lui mihai.sa stii ca trece in 2 saptamani...asa ca poate nu e cazul sa anulati petrecerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Silvia, in afara de vitamina C nu prea ai ce face la varicela, insa petrecerea mai bine o amani, fiindca varicela intr-adevar tine doar 2 saptamani, insa scade mult imunitatea, si sa nu ia ceva viroza. Multa sanatate!
Lexi mersi pt intrebare, copiii pe la scoli... sunt ok, asteptam vacanta:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput