tauroaice (32)
Raspunsuri - Pagina 3
mhldvrc spune:

Va las pe masuta 

calde, ceai pentru cine vrea si Gabitzei o ciocolata calda si fresh de portocale.
Fug la
, ieri toata ziua la
aplicand la Job-uri am uitat de asta, si mai trebui sa stau si la cratita
, abia astept vacanta sa ma ajute si Ty.
Bine ai venit printre noi, Dana!
la toate tauroacele.
si

de
si
anangel_lexi spune:
Dana, bine ai venit in grupusorul nostru!
Mihaela, moaaama ce de tratatii!
Multumim

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Gabi_K spune:
Pupici la tauroaice!
Miha spor la cautari!!!
Noi suntem bine, un pic mai ocupati ca de obicei, in sfarsit am apucat sa-mi schimb buletinul dupa divort si acum alerg sa-mi schimb si in toate partile identitatea.
In rest, totul e ok.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
gabitz78 spune:
dana - bine ai venit!
te asteptam la povesti.cum o cheama pe fata ta?cum e la scoala?/?
miha - tinem pumnii sa fie cu folos.
o zi buna tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:

Si ca sa o citez pe Mihaela, 
Ce faceti tauroaicelor?M-ati uitat?Eu nu, dar nu prea mai am timp de PC.Abia va citesc pe ascns de la servici, ca acasa nu stiu cand trec orele si e iar dimineata si plecam la munca, iar in weekend, nu mai incap la calculator de barbatei si nu mai imi vad capul de treaba.
Acum am si o perioada aiurea si trebuie sa am grija de nepoata-mea, car sta cu mama, care e plecata la Bucurest la sora-mea, care a avut accident, care....uff, nu mai termin.
Va puuuuuuuuuuup si sper sa redevin activa curand.
PS. Buna Dana bine ai venit alaturi de noi.Da-ne mai multe detalii despre tine si
ta.
gabitz78 spune:
neatza.
carmen - las ca trec toate.
sa te simti mai bine.
eu n-am noutati.
silar spune:
' Neata tauroaice si o cafeluta cu frisca de la noi.
Carmen trec toate, sanatosi sa fim.
Noi cred ca avem noutati, Mihaita a facut varsat de vant(cred eu 90%), o sa mergem la pediatru sa ne confirme si sa primim instructiunile de rigoare. Treaba nasoala este ca are rezevat partyraum pentru ziua lui peste 2 saptamani si cred ca o sa trebuiasca sa amanam
. Plus alte planuri pana atunci, dar ce sa-i faci, este si el un copilas micut si trebuie sa faca si el cele trebuincioase copilariei, apoi urmeaza Maria si tot asha.
Va pupam si sa aveti o zi faina.
Miha gasisi job???

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Silar, imi pare rau de Mihaita, ce ghinion sa se imbolnaveasca tocmai acum, aproape de ziua lui. Multa sanatate!
Carmen, ma bucur ca ne-ai mai povestit de voi! Sper sa depasesti repede perioada asta grea. 
Gabi_K,
ma bucur mult ca ai mai dat pe la noi. Ce fac copiii?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
gabitz78 spune:
silvia - multa sanatate lui mihai.sa stii ca trece in 2 saptamani...asa ca poate nu e cazul sa anulati petrecerea.
Gabi_K spune:
Silvia, in afara de vitamina C nu prea ai ce face la varicela, insa petrecerea mai bine o amani, fiindca varicela intr-adevar tine doar 2 saptamani, insa scade mult imunitatea, si sa nu ia ceva viroza. Multa sanatate!
Lexi mersi pt intrebare, copiii pe la scoli... sunt ok, asteptam vacanta:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert