Pepenasi de iulie-august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RALU, esti dementiala!
Poezia e totala!
Acum ca ne-am lamurit,
poeziile-au iesit,
hai , la treaba ca nu-i loc
sa ne suparam deloc.
Io ma duc la ...miorlait
pan'nu-mi vine vreun pitic.
Elevii mi-au cam dat tzeapa,
buzunarele-i intzeapa.
Asa ca merg la calcat,
la mancare si spalat.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

IRISS raman la parerea ca e mai bine ca ai laptic...cat despre o eventuala mastita...poate nu e cazul.

Nu stiu de pompa.

XENOOOOOOOOOO revenisi maica? hai ca poate la vreo conferinta imi trec si mie oboselili!

SUNULETZ tu nu esti si de inchiriat cumva? vreao 2 ani asa, nu mai mult. ca imi .."trebuiesti". (licenta poetica e asta.)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumesc mult de incurajari. Tocmai s-a trezit si e binedispus. Are un cucui de toata frumusetea si o julitura pe nas. Park a fost beat si a cazut in sant. Rad io acu da sa ma fi vazut acu 2 ore. Off ca nici nu stiu unde sa-l pun. Tarc nu mai am unde sa-l pun, pe jos e frig de mori ca n-avem termopane si geru asta trece pe la usa de la balcon iar patutul e in dormitor si io mai stau ziua si lucrez in sufragerie si de aia il iau cu mine. Da crek o sa-l car dupa mine cand mai ies din camera.
Am si uitat sa-i zic la multi ani lu Ile. Sa traiesti si numai de bune sa ai parte.

Iriss eu de la inceput i-am pus hamu la carucior, chiar daca abia dadea din manute. Si bine am facut ca odata cobora frate-miu carucioru si cand l-a pus jos nu l-a sprijinit pe toate rotile si s-a rasturnat. Daca nu era legat dadea cu capu de ciment. Oricum m-am lamurit ca nu poti fi niciodata prea precaut.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

domnishoara doarme,dar a evoluat foarte mult in cateva zile,va pun poze,dar mai tarziu ca acum doarme si nu intru la ea in camera dupa aparat sub nicio forma

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Flo pai cumnatele n-au creat, le-au cumparat!!De aia nu le-am pus!!

Da mai Ruxule mai, era pt tine mda-ul ala.Hai ca te-ai scos...

Multumesc Madutz.Eu nu stiam pana acum cum e.Dar ma maturizez si eu.

Multumesc Turtu, te invidiez ca pleci in Ro si ca te vezi cu fetili...

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Flo pai cumnatele n-au creat, le-au cumparat!!De aia nu le-am pus!!

Da mai Ruxule mai, era pt tine mda-ul ala.Hai ca te-ai scos...

Multumesc Madutz.Eu nu stiam pana acum cum e.Dar ma maturizez si eu.

Multumesc Turtu, te invidiez ca pleci in Ro si ca te vezi cu fetili...

Mei Bujo mei si mi-e mi-a cazut puradelu din carut si eram amandoi in jurul ei.Cred ca ea a fost prima la cazaturi.De noi ce sa mai zicem???Ca suntem blegi?Pupam Filipocul sa treaca.Lasa, asta sa fie cea mai mare sperietura din viata ta

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ca tot recuperez din urma
SUN: Maria cand sa o schimb se craceshte toata sa-i dau pampers-ul jos ba chiar ridica si picioarele,dar cand il vede pe cel nou se intoarce pe burta si fuge..si ma chinui sa o tzin si ea nimik,asha ca si la mine e un mareee chin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ieanna LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa sanatate si fericire si sa-ti traiasca puiutul!
Am fost azi la dr nostru pediatru si ne-a dat trimitere la pneumologie pt ca Raluca era suspecta de bronsiolita.Acolo ne-am lovit de o dr care nu stiu ce cauta acolo,a ascultat-o la plamani si a zis sa asteptam sa tuseasca si normal ca Ralu nu a tusit.Ne-a dat o reteta si nu inteleg ce diagnostic i-a trecut si ne-a dat antibiotic Ospamox si normal ca nu ii dau asa ceva.Febra nu mi-a facut,nasul nu-i curge.Repede sa dea antibiotice si dr astia.I-am urmat sfatul Sursulei si i-am luat Ambroxol si Oscilo.Am mai vb cu o prietena si ea a urmat acelasi tratament cu bb ei.
Turturica eu stau chiar pe Petre Ispirescu deci ne vedem sigur.Sunt vecina cu socrela ta.
Anna ce frumos vb Ioana pe limba bebelusilor.
Bujo pupam Filipanu sa-i treaca cucuiul.
iriss la ce ora ai fost la Hambarului ca miercuri vreau sa ma duc si eu si ma gandeam sa fiu la 8:30 acolo?
anaxena abia astept sa vad poze cu Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ileana la multi ani! Multa sanatate ,impliniri si cat mai multe clipe de fericire alaturi de familia ta.
Miruna este maraita de cateva zile, ii ies dintisorii, nimic nu-i convine, vrea numai in brate.
Am incercat sa o diversific si eu dar nimic nu-i place, se stramba si se face ca vomita si cand vede lingurita nu mai deschide gurita orice i-as face. Am incercat sa-i dau : morcov, dovleac, cartof, mere, banana, branzica calcica, supa. Am zis ca o las o saptamana si incerc din nou, sper sa gasesc ceva ce sa ii placa .
Eu sunt in butoi, sunt deprimata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vio_m_tm nu te descuraja, e maraita si mofturoasa de la dinti, ii va trece!

David nu deschidea gura la linguritza, si daca o facea o strangea cu gingiile...asa ca i-am gasit leacul...i-am luat una de silicon.

A inceput si al meu sa stea in 4 labute, insa doar cateva secunde

Narci io asa intelesei ...ca de sarbatori ai facut ceva (de mana).... cadou pentru cumnate....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput