Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
marimar spune:
Turtu, io nu-s un model pt copii de virste apropiate , intre ai mei sint cite 4 ani diferenta ![]()
. Mi-a fost tare frica de 2 copii in scutece si unul cu tantrumuri si altul in brate
Cu mintea si experienta de acum as fi mai curajoasa insa . Si admir mult mamicile cu copii de virste apropiate . Ce fain ca mergeti in RO si te intilnesti cu fetele 
Mitzi si pe tine te admir cu copii de virste asa apropiate si ca mai vrei un bebe !! ( Asta sigur o sa iasa fetita, ce te faci ???? Ca 4 baieti mai rar
)
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Ile si eu te urasc pe tine ca esti frumoasa, focoasa si amuzanta ![]()
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
turturica spune:
marimar, nu-s apropiati, da-s 3
Si io vreau reteta, dar de baietel ![]()
revin, c-acuma cica lucrez
Mami de Mara (19.08.2008)
ioana spune:
Buna dimineata! Multumesc celor care au facut aprecieri la postarea mea de ieri, cea legata de al doilea copil. Poze nu stiu sa pun, am incercat acum sa atasez una la profilul personal, dar cica e prea mare, am sa incerc sa o micsorez.
Asadar. Am fost ieri la cumparaturi. Intr-adevar, la Fox sunt niste hainute grozave, cumparat pentru amandoua odraslele, bagat de seama ca imi place tare mult sa cumpar hainute mici de fetita. I-am luat o pereche de blugi cu floricele, ii sta foarte bine, dar nu cred ca-i vor mai veni peste 2-3 luni, cand vom iesi si noi la plimbare si la agatat...
Insa. Pentru moi. Nimic din ceea ce am probat nu mi-a venit. Asa-mi trebuie daca mananc numai dulciuri. Sunt grasa. Am sarit deja cu doua numere fata de marimea pe care o purtam de obicei. Mi-am luat totusi un fular. Tricotat, luuuuung si mov. Macar asta-mi vine, nu conteaza ca am 68 de kg (deocamdata!). Imi dau termen pana la 1 martie, dupa care ma apuc de pus ordine in masa de seara, mai ales. Si in berea fara alcool. Am eu asa o banuiala ca de acolo mi se trage...
Sanatate puisorilor bolnavi.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Tecky spune:
Salutare!
Raluca tot tuseste dar sunt multumita ca nu a facut febra si ca doarme noaptea.Singura problema este ca nu prea mananca,si-a injumatatit portiile de mancare.
Azi s-a dus sotul sa-mi aduca adeverinta de la serviciu cu veniturile nete si maine ma duc cat mai devreme la Directia Muncii sa-mi depun dosarul,sper sa am noroc sa nu stau mult.
Anaxena nu-mi vine sa cred ce bine se tine Maria in picioare.Este foarte haioasa cu sosetuta in gurita.![]()
violeta29 spune:
Neata!N-am reusit sa citesc nimic din capitolul asta, da nici o grija , recuperez eu. Multumim inca o data ptr felicitarile ptr dintisor, da sa vedeti faza ca m-am cam inselat. Mey,fetei mele nu-i iese un dinte,ci doi odata! Cum e posibil asa ceva? Asa doi din prima? Ieri ne-am chiorat amandoi in gura fetei ca am zis ca poate ni se pare, da se vede foarte clar.Si se si simte!Pe tzitzele mele
In rest suntem relativ mai bine, a dormit si mai bine azi noapte, poate revenim la programul normal
Ma duc sa fac ceva de papa , si poate intru mai tarziu, daca nu iesim pe-afara
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
jjovana80 spune:
salut fetele
mai traim si noi. ne am mutat acasa la noi inainte de craciun si este foarte greu fara ajutor .... speram sa ne descurcam
azi avem 6 luni
am inceput diversificarea pe la 5 cand am si intarcat o, pt ca nu a mai vrut ea sa suga.
acum ne chinuim cu dintisorii de jos.
in rest ziua doprmim de 2 ori cate 15-20 min..... asa ca nu am timp de nimic.... decat de veverita.
acum e la mine in brate si vrea si ea sa butoneze asa ca scuza ti greselile.
pupici la toata lumea
merg sa citesc din urma
ariadnabr spune:
Moni se pare ca ai pierdut exact esenta. Mesajele mele nu-s nici inversunate, nici nu intentioneaza sa jigneasca pe cineva. Au fost scrise de asa natura incat sa va faca sa radeti in primul rand, am pus si putina ironie in ele si-au fost intentionate ca o impartasire de experienta, din experienta mea...acum, cine intelege, intelege, eu una am zis ce-am avut de zis. Imi pare rau ca nu ai inteles si ca te-ai simtit oarecum atinsa, nu asta mi-a fost intentia. Tocmai pentru ca sunteti la primul copil, tocmai pentru exista atatea intrebari si griji, tocmai de aia am scris, iar daca te-a deranjat cuvantul "habotnica" ei bine ala e scris ca si "bei" in gluma, vezi tu, cine ma cunoaste stie ca nu a fost scris cu rautate...mie oricum imi sunteti toate dragi.
cred ca revenim la ceea ce mi-ai spus pe messenger ca sunt "taioasa si superioara" da? Ei...aia sunt...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
AnnaBaby spune:
Salut fetele!
Am uitat sa va spun ca si Ioana a cazut din pat vinerea trecuta! Deci intram si noi in club!
S-a cam speriat mititica, dar de lovit prea tare nu cred ca s-a lovit, nu am descoperit nici o pata rosie sau vreun cucui si nici nu dadea semne de durere daca o atingeam pe ceafa, ca pe spate am gasit-o. Si culmea, nu a cazut pe partea in care era covor pe jos, ci evident pe partea cu parchet
Asta este, trebuia sa se intample si asta la un moment dat
Sun saru'mana! 
Aseara a nascut o colega de-a mea de serviciu, mi-a trimis mesaj, are un baietel sanatos, abia astept sa-l vad!!! Cand o sa se linisteasca apele de inceput o sa merg si eu in vizita la ea!
Mi-e dor sa vad un
mic, nou nascut!
Flo, Alexa Teo, Tecky, Dia, Maitreyi
multumim de aprecierile la adresa vorbaretei! 
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ariadnabr spune:
Dana pentru un motiv intemeiat, gen giardia, da, as steriliza si eu! De fapt inca sterilizez dar nu zilnic, o data la cateva zile, tot asa ca Mada, pentru miros. Despre diversficare, te intreb, daca imi permiti daca ai adaugat cereale la mar. E posibila si o alergie la laptele din cereale. Daca e numai la mar, mai lasa-l un pic. Noi am reactionat cu pete la ou. Si nu i-am dat ou deloc (am decis asta cand inca imi facea pete la ou la 9-10 luni), pana pe la 2 ani cand am reintrodus oul treptat si acum nu are probleme cu el.
Ooka despre diversificare s-au scris rauri, raulete, sunt pareri si pareri, de aceea trebuie filtrat totul si aplicat numai ce iti suna tie, ca mama, bine, vezi tu "regula bunului simt" la asta se refera.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia