Pepenasi de iulie-august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, si Aiduta sctea niste sunete ca si cand si-ar drege glasul; acum vad ca nu mai practica chestia asta, dar ajunsesem la colcluzia ca pur si simplu ii placea sunetul . Probabil asta e si in cazul vostru.

Bujo, Filipanul sa ii treaca cucuiul.

Sun, , suuuper parinti ai!

Sun si Gini, merci pt raspunsurile referitaore la vaccin , Cristi nu-l gasise azi.

Mada de Irlanda, ce m-ai distrat , dar serios vorbind, mi-a placut ce ai scris, stii tu sa le zici.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ile, incalzesc borcanasul, numai in ziua a doua, cand il scot din frigider, ca ne sculam la 12, taman cand trebuie sa manacam , deci nu are timp sa se incalzeasca, desi il mai pun si pe calorifer. Daaa, e foarte bine cum faci, poti sa ii dai 3 zile. Asa ma gandisem si eu, dar cum il terminam in 2 zile ...

"Gabriela io nu stiu ce sa zic ... Eu una nu ash iesi, dar eu oricum nu mai ies aproape deloc. Si nu neaparat din cauza de paranoia ci pt ca mai bine il omor decat sa il imbrac cu haine de iarna . In fine, al meu stranuta putin si are niste mucisori si nu i-am facut nici baie. Am zis ca de ce sa risc pentru niste principii de genul "e bine sa scoti copilul la aer", "e bine sa-i faci baie seara de seara". L-am preferat pe "las' ca merge si asa" "
M-am imprastiat de ras, si sunt 100% de aocrd cu tine.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada sar'na

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sterilizat cred ca am fost printre singurele care au sterilizat 1Xsaptamana de la 5 saptamani

diversificare avem deja 2 mese diversificate pe zi fara completare...completarea este cah ii dau sa manance la 3 ore si nu stiu cum voi introduce si a 3-a masa avand in vedereca ea se culca devreme...para - i-am dat odata si a facut moale tare vreo 2 zile de la ea. asta acu vreo luna. revin la ea?

din ciclul ce mai face bebelusul tau sava zic si eu noile achizitii psihologice si motrice sta in picioare la marginea patului tinandu-se de bare, a capatat o mai buna stabilitate la stat in fund, a descoperit imaginile din carti si vrea sa le apuce si devine frustrant cand nu reuseste, vrea in brate la straini si rade la ei, a inceput sa se screama (e o perioada fetele, da? ) si o chestia hazlie astazi - ii puneam un scutec pe fata si ne jucam cucu-bau. i-l puneam, spuneam cucu, si-l dadea singura jos, spuneam bau. si am facut asta de vreo 10 ori si la un moment dat cand am spus eu cucu ea si l-a dat jos si a spus ea "bau" e prima oara cand rosteste un cuvant constienta de ce inseamna

ana am mai auzit de bebei care sa mearga la 7-8-9 luni da' imi era cam greu sa cred. acu insa m-am razgandit...se poate dom'le! stiu eu o pustoaica simpatica in pitesti

ma duc langa bebe la nani. maine mergem la analize.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Mai Ileano da ce nu intri si pe mess ca vreau sa-ti zic vreo doua de dulce si nu pot pe forum ca ma baneaza astia.

Pfuaiii ... acu' nu intru de frica.
Ma duc sa dorm.

Vicky

Xena

Acu' am 41 de La multi ani!
Na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa fetili...nu stergeti de acum pozele din plaza? sorry daca pare ca ma bag ca musca-n lapte da' is bine intentionata

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Xenoooo hai ca m-ai omorat!!!
CUM face maimutza dom'le???
Ca am 34 de ani si descopar ca nu stiu face ca maimutza ...

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

huhuu - hahhaaaa ... ceva de genu; asta daca nu era o gluma si mi-am luat teapa

mai, legat de diversificare, vad ca e polemica mare ... io zisei ce scrie la carte de banana, io is mult mai denaturata decat toate (cred), mi-am dus copilul la Viena la 2 luni juma (cu masina), l-am dus la supermk de la 1 luna, i-am dat cam toate fructele si leg pe care le gaseam, banana i-am dat de la 6 luni, capsuni pe la 10 luni ... conopida, fasole pastai ... mazare; cam tot ce gaseam pe piata, urmaream daca face alergie si daca nu continuam, singura alergie mi-a facut-o la branza de vaci cu smantana (parca pana la 8 luni nu ai voie grasime animala) si eu i-am dat pe la 6 luni, s-a inrosit toata, s-a umplut de bubite si cam asta a fost, cand i-am bagat pe la 6-8 luni a fost super ok
- si ca sa mai continui cu "lauda", fii-mea a mers in 4 labe vreo 3 luni, toata casa, manca scame dupa jos (nu va imaginati ca avea voie, dar cand nu ma uitam baga in gura si radea), toata lumea se oripila, cum, o lasi pe gresie? ia copilul de jos! ... blabla
- se urca in cosul cainelui, il strangea in brate, ii jumulea blana ... si iaca ca a trai f bine mersi, cred ca acum are prima viroza mai importanta din 2 ani ...
- eu nu am mai sterilizat la nici unul de la 6 saptamani, nu le-am fiert niciodata apa de baie (desi pediatra a zis ca ar fi bine ...)
- ii scot afara si la -5 grade, chiar de 2 ori pe zi, nu le pun niciodata fular la nas (am urat mereu treaba asta)
- ii culc fara sosete in picioare (tot incerc sa il mai calesc pe dav dar lui ii tot ingheata picioarele)
- am in casa 20-21 grade, maica-mea mereu zice ca ii congelez, dar mie mi se pare foarte buna temperatura
si lista ar putea continua pana maine ...

Acum sa trec la alt subiect, 2 copii la diferenta mica (la mine este 1 an si jumatate), am vazut ca va preocupa pe unele sa faceti bb2. Este agonie si extaz in acelasi timp. De ce?!
- pentru ca ti se rupe inima cand sunt amandoi raciti
- pentru ca mereu ai senzatia ca daca te ocupi de unul, il neglijezi pe celalalt (fie chiar ca ii schimbi pampersul)
- pentru ca nu pot dormi in aceeasi camera noaptea (cel putin pana nu doarme bb2 toata noaptea)
- pt ca toate regulile pe care le aplica la bb1 se duc naibii si de instaureaza anarhia
- pt ca e f greu cand vor amandoi sa manance ...
- pt ca ii adorm destul de greu seara
- pt ca e greu in parc sa mergi cu amandoi
- pt ca e greu sa ii scoti din cada pe amandoi o data si sa le dai aceasi atentie
- pt ca e greu ca atunci cand ii dau sa suga lui Dav, sa o tin si pe Yvo in carca (dar asta e modul ei de a cere atentie)

Este pur si simplu divin pt ca:
- dragostea nu se imparte intre cei doi, ci ea se inmulteste
- pt ca ma topesc cand o ved pe cea mare il pupa pe frunte pe cel mic
- pt ca atunci cand ii tin in brate simt ca inima imi este plina de dragoste
- pt ca anii vor trece si noi vom fi o familie implinita, cu 2 copii minunati
- pt ca peste 1 an se vor juca impreuna si o sa mai am si eu putin timp de respirat

Eu va sfatuiesc pe toate care va doriti bb2 sa nu lasati prea mult timpul sa treaca, eu cred ca este greu cu o diferenta asa de mica intre copii, dar cred ca este si mai greu cu o diferenta mare.

si pt cine mai doreste sa mai vada ce mai impartasesc mamicile din gasca mea:
Cum va descurcati (cu copii de varste f apropiate)

Pt cami, daca tu simti ca poti sa duci acum o sarcina, totul este in regula, eu i-a facut la diferenta mica, prin cezariana pe amandoi. Drul meu, in care am f multa ioncredere, mi-a zis ca la 9 luni dupa operatie pot sa mai fac un bb si fix la 9 luni am ramas insarcinata. Iti doresc din suflet sa ramai cat mai repede insarcinata si sa ai un bebe frumos, sanatos si binecuvantat de Dumnezeu!

O noapte cu cat mai putine sculari, va doresc tuturor.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Asaaa, unde am ramas...

Vai Iriss ce-ai mai patimit azi...cata nesimtire!! Tipic romanesc! De-asta si noi vrem sa o tulim in Noua Zeelanda!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

In NZ vremea e cam naspa, atmosfera mereu umeda, incercati mai bine Australia. O verisoara de-a sotului s-a casatorit cu un NZ-ez :D si acum au emigrat in Australia. Cica e mai bine si financiar.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

OOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHhh, se vorbeste de Noua Zeelanda !!!!!
Noua Zeelanda e un vis, am stat 10 ani si sper sa ma intorc ca-s indragostita de ea si nu ma mai vad traind in alta parte ( acolo mi-am intilnit jumatatea si m-am indragostit, m-am casatorit, am nascut si crescut 2 copii ..de fapt si al 3-lea e made in NZ, doar nascut la Viena .)
E tot timpul verde, pentru ca da, ploua mult,dar asta mai ales iarna insa temperaturile nu sint mici ( minim 13-15 grade iarna, vara nu e caldura insuportabila 26-28 de grade pe cind in Melbourne, Sydney vara sint injur de 40 de grade iar iarna e mai frig ca in Auckland, NZ. In plus pot sa fie azi 36 de grade poimiine 17 grade, ca de ex saptamina asta in Melbourne ), bine eu vorbesc de insula de nord unde e mai cald ca in cea de sud pt ca e emisfera sudica.... In schimb nici iarna nu prea exista zile fara soare, chiar daca ploua si chiar daca apare pentru citeva minute de citeva pri pe zi ( well, cu exceptii of course, ca de ex iarna trecuta ).
Lifestyle-ul in NZ este oarecum diferit de Australia in sensul ca, desi distantele sint mari in oras, nu sint in halul ala de mari ca in orasele australiene....unde chiar si cu trenul din cartiere pina in centru se face cel putin 1 ora...si, cum zicea o prietena dupa ce s-a intors dintr-un tur al Australiei, NZ este mai family - oriented.
Mie personal imi place si Australia, au servicii sociale cred mai bune ca in NZ iar preturile la case sint putin mai mici totusi decit in NZ ..in rest se aseamana mult cu NZ

Aaahhhh, si in Australia NU ploua, adica foarte rar si sint mereu restrictii la apa ( m-am distrat ca pe autostrada erau anunturi electronice : " Faceti dus de 4 minute !!"),

-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Iris, imi place cum ai descris avantajele-dezavantajele bb1-bb2 cu diferenta mica. Esti o curajoasa

ILEANA LA MULTI ANI FERICITI !!!!! Sa te bucuri toata viata de familia ta frumoasa, esti o minune de mamica si Vladut e un norocos si sint convinsa ca ai fi la fel de minunata si cu inca un bebe ....
( cred ca-s ultima care-ti ureaza..)

Mada de Irlanda, felicitari pt dintisor si ca te-ai lamurit care era problema....Eu ti-as fi spus doar sa stai linistita ca bebeii nu se infometeaza niciodata....., ceva o deranja probabil, uite ca ai descoperit .

eu personal nu mai stiu care e familia perfecta: cind nu aveam copii si pina l-am facut pe bebe2 eram convinsa ca ideal e sa ai 2 copii: un baiat si o fata. Apoi, a venit fata si dupa un timp am mai dorit un copil . Am inceput sa ma gindesc ca 3 e numarul ideal, e un echilibru intre copii, sau ideal e poate 4: 2 baieti si 2 fete
Mie mi-ar placea sa si infiez un copilas...

PS: cine vrea reteta de fetite sa ma intrebe ( parca si Capri o stia...)
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sunisor draga dar ce-i cu glicemia ta??Ia niste analize si vino la raport...

Fetelor va multumesc pentru aprecieri referitoare la blog.Adevarul e ca aici am descoperit cate se pot face acasa si cat e de interesant lucrul de mana

Noi am dat deja si banana la Anais.Pana acum slava Domnului a functionat in regula

Flo, daaaaaaa, cadoutele...Le pun zilele astea pe site.Ai tu dreptate

Atb-ule pup Nicholasul si fata frumoasa

Madutz ai tu dreptate.Poate ca daca era bolnavior sau batran as fii acceptat ceva mai usor dar violenta ma da peste cap

Ariadno noi am mancat deja si nisip de pe plaja si pamant cu iarba din curte.Nesterilizat ca n-am apucat...Deci am avansat putin cu diversificarea.Crezi ca putem trece la faza barbecue si berica sau sa mai asteptam o luna????Heheheeeeee...Vezi ca tot isterica mi-s

Xeno vreau sa vad si eu cum faci ca maimutza

Maitrey pai zicea Diana Mi ca si Iulia a mers de pe la 9 luni jumate dar pana la 1 an si doua luni n-a avut curaj sa ii dea drumul la mana la ma-sa

No Ilenuco, ai 42 de la multi ani acu.Ca ti-a zis si Marimar

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput