LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi, multi ani! scump Matei de Cati.Te-ai lasat asteptat, dar acum parintii tai au o minunatie
La multi ani! si celorlalti sarbatoriti de astazi:
STEFAN
MATEI PATRICK
ALESSIA IOANA

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALESSIAMATEISTEFANMATEI

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Mi-am notat tot ce ati folosit ptr colici si stimularea lactatiei si maine imi trimit tatal la farmacie sa imi cumpere si sa imi trimita si mie.Poate da DD sa nu avem nevoie dar nu prea cred.Stiu ca erau si fete care au folosit cu succes Galactogil.Multumesc inca o data ptr raspunsuri.ALINA am vazut pozele cu printesa voastra la un anisor.Foarte frumoase iar IOANA a fost o adevarata printesa.DONIRO m-am amuzat foarte tare citind cum face sotul tau diferenta dintre fusta si rochie.Ii voi explica si sotului meu si sper sa inteleaga.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

ALINA un sa treaca repede starea depresiva.

poze albert

Mergi la inceput

Eu am reusit in sfarsit sa imi comand doua pijamale ptr maternitate de la Esprit si abia astept sa mi le trimita.Sper sa fi nimerit marimea.Maine merge sora mea sa imi ia sutiene si bustiere ptr alaptat.Stiu ca mai am timp dar din cauza colului deschis prefer sa le am deja pregatite si sa nu mai stresez pe nimeni cu cumparaturile mele.Sper ca nu va plictisesc ca va mai povestesc si despre sarcina mea ca la odisee nu prea imi gasesc locul.Desi fetele sunt tare dragute parca ma simt in plus printre ele.

poze albert

Mergi la inceput

ROLI sa stii ca eu te admir ptr ca vrei sa il lasi pe Marc in excursie.Eu nu cred ca as lasa-o pe Vanessa.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU

in cinstea iubitei mele EVA ..

va astept maine la si o felie de tort si (ce vreti voi .. sampanie, vin, bere etc)

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Dragele noastre, dragi:
Shose, Darene, Cynthia, Elle (..da e draguta aia mica a indiencei...si ea este, de altfel frumusica si foarte cool pt. o indianca), Monicaa, Jelimoni, Laurici_D ( multumim de aprecieri..ginerica de pupa si el si ii transmite pupici dulci Elenitei), Ginette ( multumim de aprecieri si voua), Ancuta, Mada, Dany, LalaD, Stoisor, Ramonici, Natalia, Roli, Mary, Ema, Honey, Cristina (aurel), Alina (Ct), Alinush de plush ( sa treaca depresia), Eliza (), Danonique,
va multumim din tot sufletul pentru urarile pline de caldura pe care ni le-ati trimis!

Uram si noi
LA MULTI ANISORI:
STEFANUT
MATEI PATRICK
ALESSIA

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti oameni buni!

Noua ne-a facut beleaua Matei azi...De dimineata am intrat usor la el in camera sa vedem d ece nu se mai trezeste (era deja 10) si el dormea dus, i-am facut cateva poze ca dormea asa frumos..si, cand am deschis pozele in calculator am vazut ca era murdar din vf, capului pana in vf. sosestelor de voma...A vomat azi-noapte fara sa scoata un sunetel...fa-i baie, schimba-l etc..apoi a mai vomat o data dupa laptele de dimineta...apoi un super scaun diareic...nu stiu ce poate avea..febra nu are...nu are apetit...cred ca este o indigestie
(i-am facut ieri niste mazare cu pui i cu morcovei si cred ca i-a cam cazut greu cacu n-am blenduit-o fin - era patutul lui plin de mazare)..N-a mancat azi decat 100 ml ceai, cateva lingurite de iaurt cu banana si cereale si 60 ml lapte...Sa vedem cu o mai fi..
Ii fac un orez fiert acum..

Va pup, nu mai am timp sa stau acum..ne vedem maine!
Pupici de la Matei!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 6 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Eva Maria, Ionut !

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput