LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare tuturor!
ca veni vorba: se pare ca renuntam la petrecerea de Bucuresti din februarie...nu cred ca gasim locatie portivita daca vom cauta cu o sapt inainte....dam startul la propuneri pt local sau punem punct ideii?

DaniBV, din pacate exista o mare foame de pediatri in spitale...probabil in Tulcea nu au 2 pediatri pe garda. Asistenta a incercat sa menajeze dr de garda sau pur si simplu asta e politica spitalului (ei au si interes sa te internezi pt ca banuiesc ca primesc fonduri la nr pacientilor spitalizati). Incearca sa gasesti un dr la care sa apelezi si noaptea pt asemenea urgente. Care a fost diagnosticul baiatului? despre tuse...poate tine si 3 saptamani...

cu petrecerea de 1 an a lui Tudor...sotul nu vrea la restaurant pt ca ar tb sa stam sa-l pazim pe Dudu permanent (el alearga, scotoceste, dezlipeste, baga in gura...)...acasa nu am spatiu (sufra de 18m2, bucatarie 10m2 si birou de 12m2...dormitorul nefiind pus la bataie) si 14 adulti si 7 copii invitati...off! ce solutii am in afara de a imparti invitatii in 2 serii: familie & prieteni?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

fetelor eu sunt cam stranie...nu-mi place sa schiez si nici nu vreau sa o incurajez pe Ozana pt ca mi se pare periculos si costisitor sportul asta...ma credeti ca noi iarna la Poiana mergem la piscina? sunt zuza rau, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela si eva a facut la fel .. nu am avut ce face. am stat cu randul dupa ea .. bunicii, tati, eu .. a mai stat si in scaunul de masa si pe la invitati in brate .. nu am fost deloc stresata ca a misiunat peste tot .. decat sa fac acasa, mai bine lipsa .. nu as fi avut loc si in plus deranjul e mult mai mare .. eu zic ca merita sa faceti la restaurant .. parerea mea ..

in al doilea rand, mai mergi la aquagym??? vreau si eu! cat mai e abonamentul si care sunt orele la care se poate merge? multumesc mult!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati invinge-ti teama si da-o pe Ozi la monitor
Uite-l pe Bogdan la 3 ani :

http://good-times.webshots.com/photo/2690917520102115265STqzwe

Acum coboara orice partie si nu am nicio teama . Sky-ul e un sport complet ce solicita toti muschii.
Vai de ai mei ca eu anul trecut am sarit sportul asta si parca vad ca or sa ma doara de mor acum

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

noi cand am plecat, am luat-o pe valea oltului, sibiu, arad .. am crezut ca nu mai iesim odata din tara .. aglomerat, tiruri etc ..

suna bine varianta ta roli .. EDIT: cum e drumul pe partea aia?

nu am fost niciodata la ranca .. dar am auzit destule despre drum .. eu sper sa nu ninga caci zapada e destula pe partii!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Asta e, pe partea asta prin sud nu-s multe tiruri, drumul e bun, o singura portiune, dupa Severin, in apropiere de Herculane e mai cu gropi, da e scurta...mergi mai incet pe acolo, da per total faci mai putin decat pe V Oltului (unde asta vara am facut 2h intre Rm. Valcea si Sibiu)

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Instructor Simona Brancusi
Wellness Club Hotel Majestic
Calea Victoriei 38 - 40
Tel: 312.19.67 / 310.23.67 / 310.27.46
poti suna...ultima data era 100ron 5 sedinte sau 200ron 10 sedinte. Program dimineatza de la 11.30 si seara de la 18 (sambata doar dimineata si fara duminica). Intr-adevar e foarte eficient dak mergi de 3 ori/sapt si dak faci corect ex. Sambata au si pilates exact inainte de aquagym si poti lipi cele 2...
nu am mers...cu otita asta nu am avut cand...nici acum nu s-a vindecat complet.
articol: "Asadar, scufunda-te in lectura si imagineaza-ti ca te misti alaturi de Simona Brancusi, antrenor de fitness la Welness Club de la hotel Majestic din Bucuresti. Vei incepe cu o incalzire: rotiri de cap, umeri si alergare pe loc (1). O data pregatita, poti sa incerci miscarile care-ti vor subtia talia si-ti vor intari spatele. Miscarile de twist (2) facute in 4 serii a cate 8 repetari te scapa de colacelul de grasime care te impiedica sa incapi in blugii favoriti. Si daca vei continua cu aplecarile de trunchi (3) – 4 serii a 8 repetari, vei trece cu brio la exercitiile pentru subtierea coapselor. Trebuie sa executi ca la carte apropierile si departarile picioarelor (4). Trebuie sa tii spatele drept, umerii relaxati si sa nu tragi deloc chiulul la cele 4 serii a 8 repetari. In plus, poti folosi accesoriile precum „spaghete” sau mingi. Cu ajutorul mingii pe care o misti dintr-o mana in alta (5), iti poti subtia spectaculos bratele. Pentru un abdomen plat, mergi la marginea piscinei si executa cel putin 4 serii a 8 repetari, fie cu bratele la ceafa, fie cu bratele intinse (6). Pentru a obtine o musculatura de fier, combina abdomenele clasice cu ridicarile de trunchi si picior (7). La sfarsitul acestui program, te asteapta cateva minute de relaxare, tocmai bune pentru a savura alaturi de antrenor beneficiile miscarilor in apa: energizarea organismului, eliminarea lichidelor. Cat despre slabire, ea se produce dupa cel putin 10 sedinte insotite de regim."

Picioare suple prin exercitii fizice si masaj
s#65533;mbata, 09 iunie 2007

Simona Brancusi, Instructor de fitness
Toate femeile isi doresc sa aiba picioare frumoase si suple, insa daca natura nu a fost prea generoasa din acest punct de vedere, micile imperfectiuni se pot corecta prin practicarea regulata de exercitii fizice si combinarea acestora cu masaj.
Iata care sunt cele mai eficiente exercitii de gimnastica, recomandate atat pentru supletea si fermitatea picioarelor, cat si a feselor:
- ridicari pe varfuri - 3 x 50 repetari;
- asezari si ridicari de pe scaun - 3 x 30 repetari;
- genuflexiuni - 3 x 30 repetari;
- fandari - cate 3 x 10 repetari cu fiecare picior.
Pentru a obtine rezultate cat mai bune si intr-o perioada relativa scurta, este indicat ca aceste miscari sa fie efectuate zilnic si sa se combine intre ele.
De asemenea, le puteti alterna cu alergari sau cu reprize de mers alert, efectuate in panta (daca aveti aceasta posibilitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Lala mananca o lingurita sa doua de zahar chiar inainte de a merge pe partie prima data.Si nu o sa ai febra musculara, sa nu o sa te doara asa tare.La mine functioneaza chestia asta, sper ca si la tine.

Roxi ii fac ROR-ul ca asa am vb data trecuta cu doct.Atunci nu mi-a pomenit si de alt vaccin.Si nici eu nu am stiut sa o intreb.O sa vad azi ce si cum.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roli saru'mana

Elle : la Alpine Resorthotel Schwebebahn , http://www.schwebebahn.at/

O zi excelenta !
Lala.

Poze

foarte frumos!! distractie placuta va urez de pe acum!

noi am stat aici http://www.daxer.info.at/homee.html

la 50 de metri aveai partia de ski ptr pitici si skiliftul!

stancutza deci au ajuns romanii aia nashpa si pe acolo? cand am fost noi, ne-am intalnit cu o singura pereche de romani .. super civilizati!

in pandorf era plin de masini de romania dar in rest .. liniste.

Eva creste mare
Eva

papa bun

In perioada de Rev. Austria a fost efectiv invadata de romanasi. Eu am fost departe, aproape de granita cu italia,dar si acolo si peste tot unde am umblat (innsbruck, salzburg, viena) era plin de romani cu gura mare, nu mai stiam unde sa ne ascundem. La bazinul cu apa termala scria clar ca nu ai voie sa sari si sa stropesti si nu aveai loc de romani care facedau un circ incredibil acolo

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:

Citat:

stancutza pai de ce nu a skiat sus pe ghetarul din din Kaprun ?
In statiune se poate sa nu fie zapada ca nu sunt decat la 750 de m altitudine dar e situata la poalele ghetarului, partiile ( unele) de pe ghetar se termina in fata hotelului unde vom sta noi.
Iar pe ghetar sus se schiaza tot anul.
Acum, la hotel este zapada de 1 m . Sper sa nu dispara

O zi excelenta !
Lala.

Poze

da, asta vroiam s-o intreb si eu .. de ce nu a schiat sus pe ghetarul din kaprun?

Pai erau intr-un grup mai mare, care s-a multumit cu partia artificiala, si nu s-au mai urnit pana mai sus la Kaprun, s-au desteptat tarziu sau nu stiu...la anul o sa stie ce sa faca, asta daca o sa mai mearga :-))

Ceska, cartea se numeste ""The No-cry sleep solution". Lectura placuta :-)

Grati, fie ii impartiti - rudele si nasii cu taiatul motului intr-o zi, iar prietenii in alta cu distractia :-) sau la restaurant, cum zicea si Elena, facand "de paza" cu randul.

Noi facem acasa, nu suntem multi deloc si e mai usor asa. Invit doar familia apropiata, adica. Cateva ore si gata.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:

Grati invinge-ti teama si da-o pe Ozi la monitor
Uite-l pe Bogdan la 3 ani :

http://good-times.webshots.com/photo/2690917520102115265STqzwe

Acum coboara orice partie si nu am nicio teama . Sky-ul e un sport complet ce solicita toti muschii.
Vai de ai mei ca eu anul trecut am sarit sportul asta si parca vad ca or sa ma doara de mor acum

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Asa zic si eu Grati, ca si eu sunt impatimita, da nu-mi dau seama ce-o fi in sufletul unei mamici careia nu-i place?
Ce imi place poza Lalad...sa-l mananci si alta nu cu tot cu skiurile lui mici.
La primavara urmatoare il dau si eu pe Marc la scoala de ski.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput