ceva bun/profund in fiecare zi
Raspunsuri - Pagina 5
beshter spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui RazaDeSoare
Mihaelka,pacat ca B.Shaw nu te-a intrebat cand a scris citatul,se vede ca le stii pe toate. Proverbul o fi universal,habar nu am,eu l-am gasit ca fiind italian drept urmare asa am si postat. Apropos,asta nu este subiect de scandal,asa ca mai bine ai posta strict la subiect. |
Raza de Soare, draga mea,
De ce te superi asaaaaa? Crezi ca numai la subiectele de 'scandal' poti contrazice pe cineva?
Imi spui si mie care e numele mic al lui B.Shaw asta? Dar fara google cel pretios.
Uite o ca sa-ti treaca supararea.
Si - la subiect, cum bine m-ai indemnat (probabil ca nu ai sesizat ca toate observatiile mele erau la subiect, dar te prinzi tu la un moment dat) - uite unu' latinesc:
Si tacuisses, philosophus manisses / Daca taceai, filosof ramaneai
RazaDeSoare spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui Mihaelka
Raza de Soare, draga mea, De ce te superi asaaaaa? Crezi ca numai la subiectele de 'scandal' poti contrazice pe cineva? Imi spui si mie care e numele mic al lui B.Shaw asta? Dar fara google cel pretios. Uite o ca sa-ti treaca supararea. Si - la subiect, cum bine m-ai indemnat (probabil ca nu ai sesizat ca toate observatiile mele erau la subiect, dar te prinzi tu la un moment dat) - uite unu' latinesc: Si tacuisses, philosophus manisses / Daca taceai, filosof ramaneai |
Mihaelka,draga mea,
Daca asta o sa-ti rezolve problemele,cu mare placere "te ajut"
Valoarea personala este precumpanitoare.
-proverb romanesc
Cine se joaca cu focul, pe sine se arde-proverb romanesc
beshter spune:
Errare humanum est sed perseverare diabolicum.
Edit ca am uitat sa traduc: A gresi e omeneste dar a persevera in greseli e diabolic.
RazaDeSoare spune:
"Padure fara uscaciuni nu exista"-proverb romanesc
Pentru cel care întelege, ajung pu#355;ine cuvinte-proverb latin
crisseis spune:
Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o începem.
Elena spune:
- "A te lupta cu tine insuti, e lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa." – Leibniz
- "Blessed are we who can laugh at ourselves for we shall never cease to be amused."
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
Elena spune:
"Cine face totdeauna ce vrea, face rareori ceea ce trebuie." (Oxenstierna)
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
Elena spune:
"Ingrijorarea nu poate inlatura necazurile de maine, dar iti poate ucide bucuriile de azi."
_