ceva bun/profund in fiecare zi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

"Nu va ingrijorati de ziua de maine, caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei."
Matei 6:34

" Viata este ca o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scanteie de cate ori se naste un copil!" - B. Shaw

"Sa dai, sa dai, iata marea fericire a vietii. Sa dai mai ales la timp, fiecare lucru la vremea lui. Sa dai rasul, sa dai lacrimile... sa-ti traiesti avanturile, sa-ti traiesti durerea... sa inhati raza de bucurie care fuge, sa-ti arati dintii frumosi in rasul pe care niste ochi umezi ti-l cersesc, si apoi, apoi sa plangi nebuneste, din toata inima, satula de bucurie! Sa plangi un timp... si apoi sa razi!"

"Vorbeste putin, asculta mult si niciodata nu vei gresi." - proverb italian

"Two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe." Albert Einstein (traducere aproximativa "doua lucruri sunt infinite.Universul si prostia omeneasca.Nu sunt sigur despre univers")

Mergi la inceput

Paulo Coelho
Povestea creionului.

Copilul isi privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat, intreba:
- Scrii o poveste care ni s-a intamplat noua? Sau poate e o poveste despre mine?
Bunicul se opri din scris, zambi si-i spuse nepotului:
- E adevarat, scriu despre tine. Dar mai important decat cuvintele este creionul cu care scriu. Mi-ar placea sa fii ca el, cand vei fi mare.
Copilul privi creionul intrigat, fiindca nu vazuse nimic special la el.
- Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am vazut in viata mea!
- Totul depinde de felul cum privesti lucrurile. Exista cinci calitati la creion, pe care daca reusim sa le mentinem, vei fi totdeauna un om care traieste in buna pace cu lumea. Prima calitate: poti sa faci lucruri mari, dar sa nu uiti niciodata ca exista o Mana care ne conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui. A doua calitate: din cand in cand trebuie sa ma opresc din scris si sa folosesc ascutitoarea. Asta inseamna un pic de suferinta pentru creion, dar pana la urma va fi mai ascutit. Deci, sa stii sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor face mai bun. A treia calitate: creionul ne da voie sa folosim guma pentru a sterge ce era gresit. Trebuie sa intelegi ca a corecta un lucru nu inseamna neaparat ceva rau, ceea ce este neaparat este faptul ca ne mentinem pe drumul drept. A patra calitate: la creion nu este important lemnul sau forma lui exterioara, ci mina de grafit din interior. Tot asa, ingrijeste-te de ce se intampla inlauntrul tau. Si, in sfarsit, a cincea calitate a creionului: lasa totdeauna o urma. Tot asa, sa stii ca tot ce faci in viata va lasa urme, astfel ca trebuie sa incerci sa fii constient de fiecare fapta a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui RazaDeSoare
" Viata este ca o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scanteie de cate ori se naste un copil!" - B. Shaw

Mie nu mi se pare asta un citat reprezentativ pentru personalitatea paradoxala si oximoronica a lui Shaw. dar, ma rog, chestie de gust.

Citat:

Asta cred ca e universal.

Citat:

and I'm not sure about the universe." Albert Einstein (traducere aproximativa "doua lucruri sunt infinite.Universul si prostia omeneasca.Nu sunt sigur despre univers")

Chomsky, intrebat fiind despre notiunea de artificial intelligence si daca se intampla sa mai 'gandeasca' si computerele, a zis ceva de genul: If computers did think, then we shouldn't call this 'artificial intelligence, we should call it 'natural stupidity'. (daca ar gandi computerele, atunci toata treaba n-ar mai trebui sa se numeasca inteligenta artificiala ci prostie naturala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Poate ne traduce cineva ce inseamna
quod me nutrit me destruit ?

ce nu ma nutreste ma distruge?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Poate ne traduce cineva ce inseamna
quod me nutrit me destruit ?

ce nu ma nutreste ma distruge?

Ce ma hraneste ma (si) omoara.

Edit: mi-am amintit ca Angelina Jolie are chestia asta tatuata pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

este un slogan al anorexilor,angelina jolie-pitt il are tatuat pe burta....cred

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Normal Ionica ....

Nu Angelina a inventat dictonul ! Sa fim seriosi nu orice este slab este anorexic ! ceva raca pe undeva?

Sa revenim la ceva frumos in fiecare zi ....
Pentru cei buni si draguti :)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Deus nu m-am adresat domniei tale in primul rand,iar sloganul este cunoscut in randul anorexilor,mai ai ceva de spus?
RACA ce-i aia? nu cunosc termenul.

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Normal Ionica ....

Nu Angelina a inventat dictonul ! Sa fim seriosi nu orice este slab este anorexic ! ceva raca pe undeva?

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Normal Ionica ....

poze familia mea

Deus,

cred ca Ionica se referea la chestii de genul asta:
http://www.allacademic.com/meta/p_mla_apa_research_citation/2/4/2/4/0/p242403_index.html

Evident ca nu Jolie a inventat dictonul, dar, din pacate, chiar este un slogan al pro-anorexicilor. De unde nu rezulta neaparat ca Jolie e anorexica. Si chiar daca ar fi, pe mine personal nu prea ma doare...

Uite unul frumos - eu apreciez taaaaare mult ca-ti place latina

Non ut edam vivo, sed ut vivam edo / Nu traiesc ca sa mananc, mananc ca sa traiesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui RazaDeSoare

Mie nu mi se pare asta un citat reprezentativ pentru personalitatea paradoxala si oximoronica a lui Shaw. dar, ma rog, chestie de gust.

Citat:

Asta cred ca e universal.

Citat:

Chomsky, intrebat fiind despre notiunea de artificial intelligence si daca se intampla sa mai 'gandeasca' si computerele, a zis ceva de genul: If computers did think, then we shouldn't call this 'artificial intelligence, we should call it 'natural stupidity'. (daca ar gandi computerele, atunci toata treaba n-ar mai trebui sa se numeasca inteligenta artificiala ci prostie naturala)

Mihaelka,pacat ca B.Shaw nu te-a intrebat cand a scris citatul,se vede ca le stii pe toate.
Proverbul o fi universal,habar nu am,eu l-am gasit ca fiind italian drept urmare asa am si postat.

Apropos,asta nu este subiect de scandal,asa ca mai bine ai posta strict la subiect.

Mergi la inceput